Keresés

Részletes keresés

ditvirág Creative Commons License 2006.11.06 0 0 247

Nati,jók a képek :)

Köszi Zolinak :)

Előzmény: Nativirág (246)
Nativirág Creative Commons License 2006.11.05 0 0 246
Na, fel is kerültek a Zoli fotói a Bükki 2naposról:

http://www.kep.tar.hu/natx/50390359?o=0#2
Nativirág Creative Commons License 2006.11.05 0 0 245
Sziasztok! Hát irtó klasszul havazott a Bükkben, de csak tegnap este egy órácskán át. Ma (vasárnap) egész nap száraz volt az idő, de aztán kiderült, hogy itt meg esett.

Egész hétvégén túráztunk. Délelőtt indultunk neki a késő ősszel is gyönyörű Bükknek. Túl nagy túrákat nem nyomtunk (napi 20-akat mentünk), viszont nagyon szép helyekre jutottunk el igy is. Pl.: Istállós-kő, Bél-kő, Őr-kő. Képek hamarosan.

Nektek milyen volt a hétvége? Hogy sikerült a tájfutó verseny? Milyen volt az idő a Vértesben, az ország másik felén?
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.04 0 0 244
Szerintem nem csak a Bükkben, hanem már a Normafánál is. Sőt, még lejjebb! Irtó klasszul havazik:)))
Előzmény: Szasatrois (243)
Szasatrois Creative Commons License 2006.11.03 0 0 243

Szió!

Szerintem holnap már havatok lesz fent a Bükkben, legalábbis a felsőbb részeken biztos. Irígykedek is, de sajnos nekem most nem jön össze ez a túra, holnapra egy rég leszervezett házibuli van tervben.. :-)

Jó túrázást nektek és szép időt!

Fotózzatok sok szépet! :-)

Szabi

ditvirág Creative Commons License 2006.11.03 0 0 242

Halihó!

Szállingózik a hó :)

Eravirág Creative Commons License 2006.11.03 0 0 241

Edit, azt hittem ezt írod majd:

Arra gondoltam, de ennék vmit. A gondolatnak teremtő ereje van, hát fogtam magam és csináltam.

:D

Nativirág Creative Commons License 2006.11.02 0 0 240
Jajj, ne kínozz már! :D

Egyébként gondolkodok azon, hogy holnap esetleg valami finomságot csinálok a hétvégére - de csak akkor lenne rá lehetőségem, ha lesz időm - mert most sajna az van, hogy mégis bemegyek dolgozni, ugyanis még mindig nem zártuk le az újságot.
ditvirág Creative Commons License 2006.11.02 0 0 239

Nati,emlékszel mikor tegnap bandukoltunk az erdőben és arról ábrándoztunk ki milyen sütit édességet enne per pillanat a legszivesebben?

Én egy nagy tál császármorzsáról ábrándoztam...

És láss csodát,a gondolatnak teremtő ereje van,ma délelőtt beállított hozzám az anyukám egy nagy tál császármorzsával!

Még langyos volt :) de mivel ez csak frissen finom ezért gyorsan megettem az egészet egy kis házi baracklekvárral és nem hagytam nektek semmit :) Hát így :)

Ja,és jó sok mazsola is volt benne :)

Előzmény: Nativirág (229)
Butch Cassidy Creative Commons License 2006.11.02 0 0 238
Nem kell aggódni, Gergő profi...

Mi is megmérkőzünk a gyerekpályával. Meg aztán a felnőttel is.
Előzmény: Eravirág (236)
Eravirág Creative Commons License 2006.11.02 0 0 237

http://www.tabanispartacus.hu/wre2006/hun/

ez a tájfutó verseny kiírása

tévedtem 1 órával hamarább vannak a rajtok.

Eravirág Creative Commons License 2006.11.02 0 0 236
Én még sosem indultam ilyen versenyen. Most talán Gergővel bevállaljuk a gyerek pályát.  (Ott remélhetőleg eltalálok a célba.)
Butch Cassidy Creative Commons License 2006.11.02 0 0 235
Era, te indulsz vagy rendezel? Előbbivel jobban jársz... :)
Előzmény: Eravirág (234)
Eravirág Creative Commons License 2006.11.02 0 0 234
Szombaton azt hiszem 11-kor, vasárnap meg 10-kor lesz a rajt. De tudod a tájfutásnál folyamatosan vannak az indítások akár órákon át is.
Eravirág Creative Commons License 2006.11.02 0 0 233

Sziasztok!

Írígykedve olvasom, ki merre járt. Ez a tátrai túra... HHhna mindegy.

Tegnap gyergyát gyújtogattam a temetőben és eszembe sem jutott felülni a bringára. Bezzeg előző nap még milyen szép idő volt. Elkezdtem a téli edzést. Azaz a kocogást. Most a Hajógyári szigeten voltam. Nagyon szép volt, csak a sátrazó hajléktalanoktól ilyedeztem kicsit.

Remélem szép idő lesz a hétvégén is, nem csak így munkanapok alatt.

ditvirág Creative Commons License 2006.11.02 0 0 232

Jól van,majd megjön egyszer csak :)

Nincs izomlázad?

Nekem van egy csepp :)

Előzmény: Nativirág (229)
Chino-San Creative Commons License 2006.11.02 0 0 231

OK.

itt mos én is csak meghívott vendég meghívott vendége voltam. vagy valami ilyesmi.

Előzmény: Nativirág (227)
Nativirág Creative Commons License 2006.11.02 0 0 230
Era, ti mit csináltatok tegnap? És hogy fog nektek telni a hétvége? MIkor indul a verseny?
Nativirág Creative Commons License 2006.11.02 0 0 229
Arra küldtem neked, amire minden csajost szoktam küldeni. Már meg kellett volna jönnie, mert hozzám már megjött.
ditvirág Creative Commons License 2006.11.02 0 0 228

Még nem jött semmi.

Egyébként hányan megyünk?

Előzmény: Nativirág (227)
Nativirág Creative Commons License 2006.11.02 0 0 227
Chino, én nagyon szeretek barlangban és szűk üregekben is mászkálni, úgyhogy ha lesz még ilyen megmozdulás, hívhattok! :)

Trois - jók a felvételek, igazi tél!

Edit, megvan a szállásunk, majd nézd meg az emailed!
ditvirág Creative Commons License 2006.11.02 0 0 226

Most hétvégén minket megtaláltok a Bükkben :)

Szilvásvárad és környéke!

Gyeretek!

Előzmény: Szasatrois (225)
Szasatrois Creative Commons License 2006.11.02 0 0 225

Szió!

Valószínű hogy tényleg mi élveztük ki az ősz utolsó napjait, tegnap néztem webkamerás képeket, tiszta porcukor már az egész gerinc.. :-)

http://www.mati.zakopane.pl/info2/templates/kamera/index2.html

http://www.zakopaneonline.pl/webcam/

Én sajna nem voltam tegnap sehol, lefújtuk a mászást az eső miatt. :-(

De már nagyon mehetnékem van megint.. :-)

Remélem én is, hogy összejön majd valami közös túra. :-)

Szabi

Előzmény: ditvirág (221)
ditvirág Creative Commons License 2006.11.02 0 0 224

Mi a Börzsönyben voltunk hármasban,és szarvasokon és őzeken kívül nem találkoztunk élőlénnyel :)

Szuper volt,jól elfáradtunk !

Előzmény: Chino-San (223)
Chino-San Creative Commons License 2006.11.02 0 0 223

a Mátyás-hegyiben.

az a vicces, hogy kb. 15 évvel ezelőtt már voltam ott ilyen túrán. csak akkor még nem tartottak ott szervezett túrákat, hanem egy barlangász ismerősöm vitt le. saját melegítőben, elemlámpával a kezünkben.

most meg kaptunk rendes barlangász overállt, sisakot, fejlámpát. mondjuk a sisak nagyon sokszor jól jött... ((c:§

Előzmény: ditvirág (222)
ditvirág Creative Commons License 2006.11.02 0 0 222

Melyik barlangban jártál?

Az jó ha tetszik neked az ilyesmi,engem ostorral sem tudnának bekényszeríteni szűk üregekbe :)

Előzmény: Chino-San (220)
ditvirág Creative Commons License 2006.11.02 0 0 221

Szia Trois!

Nosztalgiával nézegettem a tátrai képeket,valószínü,hogy idén mi láttuk utoljára a hegyeket hó nélkül :)

Nagyon szépek a fotók!

Remélem még összefutunk valmelyik hegyen veletek :)

Edit

Előzmény: Szasatrois (218)
Chino-San Creative Commons License 2006.11.02 0 0 220

én tegnap barlangászni voltam.

nagyon áááállat volt! ((c:§

jó kis hason-kúszós, mászós, sárban csúszós menet. olyan kis helyeken kellett átpréselni magam, hogy elöször azt hittem csak viccel a vezető. de sikeresen abszolváltunk mindent, az avatófalat is. csak a micimackó-lyukkal gyűlt meg a bajunk. (elég rendesen átérezhettük, hogy milyen lehetett neki a mesében.(c:§)

ki kéne próbálnia a tátrai társaságnak is. szerintem tetszene. (kivétel, ha valaki klausztrofóbiás.)

Nativirág Creative Commons License 2006.11.01 0 0 219
Helló! Nahát, sose hittem volna, hogy eltaláltok ide, de micsoda kellemes tévedés! Hát igen, a lengyel Tátra fantasztikus, már tervezzük is a következő utat. Ja, az Alacsony-Tátra túra most lefújva, de helyette megyünk a Bükkbe, Szilvásra. A Bükkbe mindenfelé megyünk, de főleg bicajjal.

Viszont most, hogy ilyen hirtelen jött meg a hideg - és eső is ráadásul - ezért ilyenkor jobb szeretünk gyalogolni. Ma pl.egy marha jót túráztunk a Börzsönyben egész nap, pont sötétedésre értünk be Kóspallagra.

Mindjárt nézem a fotókat, kíváncsi vagyok, milyen helyeken jártatok. Üdv, Nat
Szasatrois Creative Commons License 2006.11.01 0 0 218

Sziasztok!

Végre eljutottam ide is, hogy írjak a fórumotokba, nagysokára. :-)

Sajnos nekünk nem jön össze ez a hétvége, de remélem összehozunk majd legközelebb valami közöset. Látom, hogy Ti sem az Alacsony-Tátrába mentek végűl.

A Lengyel-Tátra gyönyörű volt, nekem nagyon bejött, én is felpakoltam a fotókat a tárra: http://kep.tar.hu/trois/

Egy képen Ti is rajta vagytok.. :-)

Keddre, már eléggé elromlott az időjárás fent, hazafelé végig esőben jöttünk. :-(

Ja, tényleg a Bükkbe merre szoktatok járni? Ott vannak nagyon klassz helyek! :-)

Hirtelen ennyi, kicsit késő van ideje lefeküdni.. :-)

Jó túrázást Nektek!

Trois

(ja, ha eddig nem jöt volna valaki rá, az egyik szolnoki srác a hegyről... :-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!