Keresés

Részletes keresés

Z757 Creative Commons License 2012.01.12 0 0 224

Utólagos tájékoztatási kötelezettség, már nincs.

Egy rövid átmeneti időszakban volt csak a gengszterváltás után.

Előzmény: Főlökött (222)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.04 0 0 223

Felharmonikus ?na nemáá:)

Ki az , aki  a műsorszóró  sáv  alatti  frekiken  üzemeltet  ilyesmit?

Előzmény: Főlökött (220)
Főlökött Creative Commons License 2012.01.04 0 0 222

Ha olyan helyen, illetve olyan beosztásban dolgozol, megadott időszakonként ellenőriznek-ellenőrizhetnek. Én is voltam így még annó, egy átvilágathatatlan borítékban tájékoztattak, hogy ettől, eddig megfigyelés alá vontak / utólag /. A technikáról nem adnak semmi féle adatot.

Ne feledjük, amikor kitölti a személy a formanyomtatványt ( ami kötelező ), a végén milyen nyilatkozatokat, hozzájárulásokat ír alá. Nincs itt tiltás, csak utólagos tájékoztatási kötelezettség :)

Azért is írtam, mivel nem tudhatjuk, hogy a kérdező beleesik-e ebbe a kategóriába :) Vagy valaki illegálisan megfigyeli, infot gyűjt róla.

Előzmény: Jolida (221)
Jolida Creative Commons License 2012.01.04 0 0 221

"..vagy küldenek egy értesítést / z-helyről /, hogy x-től, y-ig megfigyelésre került a személy :) illetve mi volt az eredmény..."

Ha jól tudom, ezt még mindíg jogszabály tiltja (hivatalos esetben). Sem a tényről (megfigyelés), sem a technikáról nem adható felvilágosítás. Legfeljebb utólag (bírói szak), ha feloldják a titokvédelmet.

Előzmény: Főlökött (220)
Főlökött Creative Commons License 2012.01.04 0 0 220

Ha kézzelfogható, tehát valamelyik felharmonikus zavarja a kocsiban lévő rádiót, akkor véleményem szerint el lehet menni a HIF-hez is, tekintettel arra, hogy illegális adó megy a kocsiban :) Átvizsgálják és még jegyzőkönyvet is adnak róla, mit és hol találtak, ami ugye bárhol felhasználható :) Ha tényleg történt ilyen, akkor mehet egy lightos feljelentés is :) utána.

Kiderülhet, hogy illegális volt a betechnikázás, vagy küldenek egy értesítést / z-helyről /, hogy x-től, y-ig megfigyelésre került a személy :) illetve mi volt az eredmény.

Előzmény: haborgo1975 (218)
spacc Creative Commons License 2012.01.04 0 0 219

Keresel a neten ilyen szolgáltatást (van több ilyen cég is, ami biztonsági szolgáltatást nyújt, többekközt konferencia rendezvény stb.) És megkeresed őket, hogy vállalnak-e ilyen átvizsgálást.... Tchja... a paranoia sokba kerül ám....  :)))

Előzmény: haborgo1975 (218)
haborgo1975 Creative Commons License 2012.01.03 0 0 218

Sziasztok!

Hátha olvassa valaki ezt is.

Tegyük fel, hogy valakinek a kocsiját betechnikázták.
Ha szeretnénk megtudni, hogy valóban megtörtént-e, hol és mennyiért lehetne ezt megvizsgáltatni?

Z757 Creative Commons License 2008.03.10 0 0 216
Ha a vezetőségnek esze van, akkor saját terülétén
nem rádiós, hanem vezetékes lehallgatást alkalmaz.

Felderítése komoly müszerparkot és szaktudást igényel,
oszt egyébként sem tehetsz ellene semmit,
mert ha kutakodsz valszeg megvállnak Tőled.

Ha feltételezed, hogy a munkahelyeden lehallgatnak,
akkor fordítsd ellenük: Olyanokat beszélj, amiket szeretnéd
ha hallanának.
Előzmény: Törölt nick (213)
tere Creative Commons License 2008.02.22 0 0 214
Az ismétlő, az ismétlőőőőőőőő! :D
Előzmény: Törölt nick (213)
szipusz2 Creative Commons License 2006.11.04 0 0 211
o.k., nagyon hálás lennék érte, az én mailcímem : kisgest@yahoo.com

Akkor priviben várom a címed!

Köszi
Előzmény: spy007 (210)
spy007 Creative Commons License 2006.11.04 0 0 210
Esetleg tudok neked segíteni, feltéve hogy leírod azt is konkrétan hogy milyen kritériumoknak kellene megfelelnie az általad áhított ketyerének. Hatótávolság, mivel akarod venni, méret, elemtípus, üzemidő....stb ? Talán találok a fiókban valami olyat ami megfelel neked. :-) De ezeket ha lehet akkor privátban. Majd kreálok egy freemailt és oda küldheted.
Előzmény: szipusz2 (209)
szipusz2 Creative Commons License 2006.11.04 0 0 209
Van igazság abban amit írsz. Nekem online kéne és érthető :) Esetleg tudsz ötletet adni?
Előzmény: spy007 (208)
spy007 Creative Commons License 2006.11.04 0 0 208
Lehallgatók… Hmm , szóval nem kell mindjárt mindent elsőre megvenni a neten amiről azt mondják hogy jó. Egy lehallgató készülék elsődleges feladata a célszemély hang ( kép ) információit egy bizonyos információs csatornán átvinni, lehetőleg az információ torzulása / sérülése nélkül. Azért hogy utólag vagy éppen online értékelhető legyen. Ez főleg a „direkt” (online/élő)  lehallgatásokra vonatkozik, mivel ekkor nincs lehetőség (sem idő) a hanganyag rostálására/szűrésére. A meg nem értett információ örökre elvész…  Azaz a beszédérthetőség ebben az esetben igen fontos dolog. Volt szerencsém tesztelgetni/méregetni több típust is a hazai repertoárból. Általában egy kaptafa csak a tálalás más.  Azok a poloskák amelyek a hazai neten fellelhetőek és 4 –5 száz méteres hatósugárral rendelkeznek keskenysávú FM modulációt használnak, ebből egyenesen következik hogy a hangminőségük (beszédérthetőség!) silány. Ez vonatkozik a GSM alapú lehallgatás technikai eszközökre is, és itt persze nem a 3G – ről (mobil szélessáv) beszélek. A gyakorlati alkalmazás szempontjából tökéletesen mindegy hogy valakit 10 méterről vagy 1000 ről hallgatnak le. Az viszont nem mindegy hogy 10 szóból/mondatból hányat értesz meg. Ezért aki profi cuccot akar az ne ilyenekben gondolkodjon mert keservesen csalódni fog a  méregdrága rádiószkennerekben amelyek nem erre vannak kitalálva. Ha jobban megnézed a külföldi spy lapokat, általában minden eszközt célvevővel árulnak. Ennek oka hogy sokkal jobb minőségű vevőt lehet készíteni egy bizonyos célfrekvenciára.  Egy ilyen „csilivili” rádiószkenner ami 500 KHz – 1,3 GHz ig vételképes sokkal zajosabb mint egy jól megkonstruált célvevő ami csak 1 frekin üzemel. Ennek műszaki részleteibe nem mennék bele mert nem biztos hogy ez mindenkit érdekel. A lényeg hogy mindig az adott alkalmazás dönti el hogy  mi a megfelelő eszköz egy adott lehallgatási feladat kivitelezésére.  Pár db tranzisztorból és egyéb kütyüből (laikus számára) meglepően jó minőségű dolgokat lehet építeni., persze kompromisszumokkal. A kompromisszumokat mérlegre téve viszont meglehet hogy megtalálod a neked tökéletesen megfelelő megoldást. A méret pedig ebben az esetben nem feltétlenül lényeg. Gondolok itt a körömnyi poloskákra amiket egy „féltéglányi” 9V os elem táplál…  . Találtunk már poloskát több négyzetméteres tárgyalóasztal alá rögzítve tépőzárral… Ebben az esetben lehetett volna SOKOL rádió méretű is ami ugye tudjuk hoy nem kicsi, itt mégsem látszik. De mesélhetnék a kazettás álmennyezet rejtelmeiről is. Ilyen álca takarhat akár több W os poloskát is több ezer méter hatótávolsággal és korlátlan üzemidővel.

Előzmény: szipusz2 (201)
big-dewil Creative Commons License 2006.11.01 0 0 207

Még ezt találtam neked.

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=5446019

engem nem érdekelnek, fogalmam sincs, h neked mi a jo.

Üdw. bd.

Előzmény: szipusz2 (206)
szipusz2 Creative Commons License 2006.11.01 0 0 206
Köszi!
Találtam egy ilyet : http://www.megfigyel.fw.hu/

Ez jó lehet?
Előzmény: big-dewil (205)
big-dewil Creative Commons License 2006.11.01 0 0 205
szipusz2 Creative Commons License 2006.11.01 0 0 204
és ez szerinted a 10k-s kategóriába tartozik???
Előzmény: big-dewil (202)
big-dewil Creative Commons License 2006.11.01 0 0 203
big-dewil Creative Commons License 2006.11.01 0 0 202
Előzmény: szipusz2 (201)
szipusz2 Creative Commons License 2006.11.01 0 0 201
Nem találtam semmi használhatót, pedig már jojózik a szemem a kereséstől. Nekem valami olcsó, használható dolog kéne. Nem kell feltétlen nagy hatótáv.
Előzmény: big-dewil (199)
szipusz2 Creative Commons License 2006.11.01 0 0 200
Már 1órája keresek, de egyszerűen semmi használhatót nem találtam. Lehet egyáltalán olcsóbban szerezni valami ilyesmit, vagy egyszerűbbet. A lényeg, hogy vezeték nélküli legyen és ne kelljen 60e-ért még vevőt is venni.
Előzmény: big-dewil (199)
big-dewil Creative Commons License 2006.11.01 0 0 199
Google...
Előzmény: szipusz2 (198)
szipusz2 Creative Commons License 2006.11.01 0 0 198
De hol? Mert láttam hasonló kütyüket 35k-ért és még nincs vevő... meg olyat, ami kvázi egy nagyothalló készülék 15mes hatótáv és zsínóros...

Segíts!
Előzmény: big-dewil (197)
big-dewil Creative Commons License 2006.11.01 0 0 197
Akko minek fox bele? Nézz körü a neten, egy ilyet mán 10e-ért lehet wenni...
Előzmény: szipusz2 (196)
szipusz2 Creative Commons License 2006.11.01 0 0 196
Sziasztok!

Bár rég nem írt ide senki, azért megpróbálom. Szóval szeretnék egy lahallgató kütyüt készíteni, ami viszonylag hosszú üzemidővel működik és 300-500m-es hatótávval bír. Tudna valaki segíteni ebben? No meg valami kütyü is kéne, amivel venni lehet.
Sajna nem nagyon értek az ilyesmihez.
casreb Creative Commons License 2006.03.17 0 0 195

tőlem is töröltek... de miért...?

Előzmény: J.Zoli (193)
ddl Creative Commons License 2006.03.17 0 0 194
Szerintem csak off volt. :((

Üdv: DDL
Előzmény: J.Zoli (193)
J.Zoli Creative Commons License 2006.03.17 0 0 193

Felettébb érdekes...

Kitörölték 2 hozzászólásomat amit az echelon után irtam....

tán csak nem mert igazam volt...?

Azért ez elgondolkodtató.

spacc Creative Commons License 2006.03.10 0 0 188

sajna nem.  bár nem olyan határozott a tendencia, de már sejlenek a körvonalai.

Persze azért hülyeség itt is van ám dögivel, hogy mást se említsek mint a Mohamed karikatúrák esetét.... :(

Előzmény: tere (187)
tere Creative Commons License 2006.03.10 0 0 187

USA manapság a lehetetlenségek hazája. :)

Még annyi idiótát se hordott a hátán soha a Föld, mint amennyi ma ott él! :) Remélem az EU kimarad az efféle amerikás fejlődésből.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!