Nekem sajnos kimaradt ez a mecs, objektív okok miatt. De a haveroknak szereztem fuvart így csak én hiányoztam. A telefonos beszámoló alapján: A vác tényleg nem állt be védekezni, de hogy nekik volt sok helyzetük? :lol: A ziccerek alapján 5-1-re kellett volna nyerni. Egyenlőre nem lőjük be a helyzeteket, de most legalább voltak. Bárcsak minden meccset 1-0 ra nyernénk.
Izrael allam teruleten nem divat a hazrombolas, az a palesztin teruleteken megy . "Embervadaszat" detto.Az ott deklaraltan haborus ovezet, haboruban meg a golyo itelet nelkul is utnak indul...
Nem is dózerolják le senki házát, amit a tv-ben látni az az arabok hazugsága.
Halálbüntetés nélkül is nap mint nap vadásznak emberekre, nap mint nap ölnek meg ítélet nélkül embereket a hatóságok.
Ezzel együtt készséggel elhiszem, hogy demokratikusabb a zsidó állam, mint Európa. Miért ne hinném el neked, és miért hinnék a szemenek inkább? Gyurcsány is csak azt akarja, hogy senki ne higgyen a szemének, inkább neki. Ő csakis igazat mond.
Valahogy egy tőröl fakadtaknak tűntök ti. Hülyének nézitek az embereket.
"Nyilvánvaló hogy Izraelben, ahol gyakorlatilag mindnkinek kuss van, akinek nem tetszik a pofája, mert nem csak megverik, hanem akár ledózerolják a rokonai házát is, az ilyen kisebb, demokrácia ellenes akciók semmiségnek tűnnek. Európában mások az erkölcsök. Kéretik ezt tudomásul venni, mikor ide írsz, egy magyar-európai oldalra!"
Uriember vagyok , ezert ezt az irasodat betudam a helyismeret teljes hianyanak.
OFF
Tudod, nem olyan reg volt itt is valasztas . Az osszes part szimpatizansai egyutt neztek oriaskivetion a szavazatszamlalast, eredmenyhirdetest , egyebeket. Jobb, es baloldal, arabok,zsidok egy helyen .
Az "europai" , "demokrata" , "erkolcsos" Magyarorszagon ebbol valoszinuleg katasztrofa lett volna .
Tudod, itt engedelyezett az is, hogy a valasztas napjan , a szavazasra kijelolt helyek kornyeken is lehet politizalni, kampanyolni, szorolapot osztogatni, meg hasonlok. Ebbol sem volt botrany . Szerinted mi lenne abbol, ha mondjuk valamelyik hardcore jobbos helyen az mszp-s , ne adj isten szadeszes aktivistak a valasztas napjan kampanyolnanak ? Tizpercenkent hivnanak rendort,mentot. Az europai demokrata erkolcsok miatt ...
Tudod, a Kozel-Keleten tudomasom szerint Izrael az egyetlen orszag,ahol nincs halalbuntetes .
Világos. Ha más már lopott, akkor, ha én is lopok, az nem bűn.
Ugyan már!
Nyilvánvaló,hogy a Gyucsány-Kuncze páros a demokrácia határait próbálgatja. Sőt, fenygetésben már túl is léptek a demokrácia határán. Ezt semmi nem menti, az sem, ha más is ezt tette volna errefelé.
Nyilvánvaló hogy Izraelben, ahol gyakorlatilag mindnkinek kuss van, akinek nem tetszik a pofája, mert nem csak megverik, hanem akár ledózerolják a rokonai házát is, az ilyen kisebb, demokrácia ellenes akciók semmiségnek tűnnek. Európában mások az erkölcsök. Kéretik ezt tudomásul venni, mikor ide írsz, egy magyar-európai oldalra!
Lovasrendor meteres bottal uti a fejet a untetonek, mikor az mar nem bir allni, meg akkor is kap ,hogy ne felejtse el, hogy nem illik szetbaszni a varost.
nyílván voltak olyanok, aki csürheként viselkedtek és ellenük megfelelő határozottsággal kell fellépni de törvényes keretek között. csak sokan ártatlanul kapták az ütéseket és a gázt.
Az, hogy a rendorok hogy viselkedtek, az egy dolog . Nem kerdes, hogy elitelendo, amit tettek , felelossegre KELLene vonni oket.
A gond ott van , hogy ugy van az egesz beallitva, hogy az istentiszteletre vonulo artatlan baranyokat legazoltak a gonosz kekek.
Elozmenyek :
Szeptember , Kossuth ter . TVszekhaz ostroma , autok felgyujtasa , rendorok megtamadasa .
Oktober 23. Itt sem ugy kezdodott , hogy a bekesen beszelgeto jobbosokra ratamadtak, hanem ugy, hogy az ember mnodra viselkedni nem tudo CSURHET nekialltak kiszoritani a Blaha kornyekerol . Tankelkotes,barikad,buszok einstandja,...
En lattam , hogy Londonban , az istenitett , bekes bobbyk mit csinalnak tunteteseken . Iszonyat ... ahhoz kepest a magyar keszenletisek ministransgyerekek . Meteres gumibotokkal ugy utottek a parasztokat, hogy azt elkepzelni is nehez . Vannak videok errol a youtube-on , keressetek ra ! Genovai esetre emlekeztek ? AZ is "kulturallamban" tortent" .
Volt egy video az index-en , nemeteknel a baseballutos neonacira a rendorok a masodperc toredeke alatt eles lofegyvert fogtak . Csore is huztak egybol, hogy tudjak a jobberek, mi a palya .
A polidilin mar ott tart a jobbos hiszteria,hogy szerb,ukran,orosz,szlovak,izraeli rendorok vertekset a tuntetoket ... szanalmas.hu
Van itt egy haverom, aki genuine hooligan ( Zenit St. Petersburg ) , o mutatott nehany sajat keszitesu videot, es kepet az orosz hozzallasrol. Ha az Astorianal az OMON oszlatott volna, akkor nem fertek volna el a proszekturan a jobbos korpuszok.
Jelenleg ott tartunk, hogy van egy tiz-negyvenezres csoport , aki a nep neveben probal beszelni, intezkedni, es a negyveneres csoportocskajukat tekintik a nepnek egy tizmillios orszagban . Amig ez elofordulhat, addig felesleges vitatkozni. Magyarorszagnak 5millio+ valasztopolgara van , ezeknek nehany ezreleke kovetelozik . Milyen alapon ? Idegi alapon ?
Meg lehetett volna buktatni Gyurcsanyt aprilisban , nem jott ossze. Meg lehetett volna buktatni a bizalmi szavazasnal is, nem jott ossze . Lassan el kene fogadni, hogy a Magyar Koztarsasag torvenysen megvalasztott miniszterelnoke Gyurcsany Ferenc . Tudom, hogy ez nemelyeknek nem tetszik, de ugye a demokraciaban a tobbsegvelemenye a donto , es a tobbseg tetszik,nem tetszik , NEM Orbanra szavazott .
azt is elmesélhetné valaki miért terelték rá az agresszív csoportokat a rendőrök a fideszgyűlés résztvevőire. (több jelnlévő ismerősön mesélte)
mióta alkalmazhatnak viperát a rendőrök? miért kell a földönfekvő megbilincselt ember még 20 kéknek végigrugdosni?
mióta divat ember magassában lőni a könnygázt? miért nem volt rajtuk semmi azonosító és miért volt eltakarva az arcuk? így bármit elkövethettek és tudták, hogy nem vonhatók felelősségre...
igaz-e, hogy légiósokkal erősítették meg a rendőröket?
miért kellet brutálisan bántalmazni láthatóan békés szándékú tüntetőket?