Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Hmmm ... a butagság kérdéséről ... Nos ez az ember egyéniségéből, gondolkodásából és mentalitásából fakad. Amit leírtam, azért meg engem néz valaki butának. Azok az emberek a szerencsések, akik át tudnak lépni az érzelmeik, gondolataik és elveik határain és képesek arra, hogy más szemszögből is megvizsgálják a problémát. Nem kell hozzá igazodni, nem is kell elfogadni, de látni kell a dolgok másik oldalát is. A cirkusz amott arra volt jó, hogy ezt belássam (még ha másoknak nem is sikerült, :))). Az elveimből nem adtam alább semmit, de a másik oldal érveit is elfogadom és megértem.
Igewn, ez egy gráfelmélet. vagyi űs bizonyításra létrehozták, minden ember 6 ismerősön keresztül van összekötve. Vagyis a kapcsolati lánc nem áll 6-nál több elemből.
csak vicceltem. en mar annak is orulok,h beszeltetek. meg ittatok. csak tartatok meg ezt a jo szokasotokat. nemam mostantol visszalepni a hallgatasba!!!
Jó, majd hordom magammal állandóan. Meg kéne hozzá pár pofás kiegészítő is, nem? A szín különböző árnyalatiban. Brrr... most ezt elképzeltem, fujj... grrrr, legközelebb meglátom rajta, letépem és portörlő rongyot csinálok belőle:))