Meg tudná mondani valaki, hogy a pankrációt végleg levették -e idén az Eurosport műsoráról, vagy van még esélyem látni őket? Nem követem sűrűn a sportműsorokat, de ezt azért szerettem nézni. Köszönöm Mandy2
nemtom, mi lesz a rumble-on, most hogy HHH megint elszakította a quadját. a hétfői rawon HBK egyedül meccsel Edge-dzsel és Ortonnal, de hallani olyan pletykákat, hogy visszahozzák X-Pacot.
persze maga a "nagy" rumble, a 30 emberes battle royal az mindig jó.
Batista ellen meg Kennedy fog menni a WHC övért.
(a smackdown "beat the clock" meccsei jók voltak, ahol eldöntötték, ki lehet Batista kihívója. főleg a London vs Kendrick)
Nem tudom..régebben szerettem nézni, még annak idején az RTL2-n:-) Sting a WCW-ben volt ha jól emlékszem, hidrogénszőke fejjel. Akkoriban még kissé izmosabb volt mint most. De ebben a TNA-ban korántsincs akkora nézősereg, mint a régi WWF-ben, vagy WCW-ben.
Most ment az Eurosporton a TNA, volt benne egykét régi arc, ráadásul főmeccsben, Sting vs Jeff Jarrett. Az új versenyzőket nem ismerem, mert kb 10 éve néztem utoljára még a WWF-et...Meg volt még Scott Steiner, még mindig elég izmosnak tűnik!
Hali! Annak idejen nagy rajongo voltam, (1990-1993), nemreg pedig ujra elkezdtem nezni a showkat.... 10 perce fejeztem be a WM 22-t! Tudnatok nekem mondani egy torrent-oldalt, ahova felkerulnek ezek a musorok? En keresgeltem ket oldalon is, de egyuik file sem volt mar aktiv (egy royal rumble-t akartam leszedni)
Légyszi segítsetek abban, hogyan lehet Magyarországról WWE-t nézni! Tele 5 SmackDown-ról tudok, de az eléggé gagyi, így a felére vágva. Főleg RAW érdekelne, na meg persze a Pay-Per-Viewk. Az az igazán borzasztó, hogy tőlünk nyugatra -mert ugye Európa az Ausztriától kezdődik- a Premieren keresztül nekik nem gond. Magyarország meg jól nem számít. Szóval van-e bármilyen megoldás itthonról. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
volt abban valami gesztusértékű, hogy egy kanadai lány egy kanadai meccsen sharpshooterrel nyeri meg a meccsét... a magamfajta lifetime Hitman-fannak könnyeket csalt a szemébe...
a smackdownon elkezdtek bevezetni egy új arcot, aki szerintem már most instant Wrestlecrap jelölt: japán redneck. baszki, már nem bírnak mit kitalálni.
Amúgy sztem ez a Summerslam is eléggé olyan volt, mint az egész WWE. Elég szintelen, szagtalan semmi...Kevés a jó karakter, a jó wrestler. Az meg hogy a kettő találkozzon, még ritkább. Edge mint top heel, mondjuk szódával elmegy. Tudom, hogy nem fogom betartani, de most azt mondom, ha Carlito zárós határidőn belül nem lesz main-eventer, nem nézek több McMahon wrestlinget, csak indy-t.
azért az meredek volt a Summerslamen, hogy a DX-nek a teljes Spirit Squadot, William Regalt, Finlayt meg Mr Kennedyt is le kellett vernie, mielőtt a McMahonok egyáltalán a ringbe mertek jönni. =}