igen. mármint 1 szál a legkisebb mennyiség. kommersz anyagoknál ez ált. 6m, de a húzott termékeknél 2-3m. Ha még ez is sok, akkor tucc venni rozsdamentest akár 30cm-t is a Rév és Társánál. ( http://www.revacel.hu/ )
Az utóbbi nem biztos hogy a végén drágább, mert a spec acélcsövek is némelyike 1000Ft-hoz közelít kilónként.
Nekem is van ilyen rugóacélhuzal gondom. 0.3 és 0.4 mm átmérőjű kellene, lehetőleg kis tétel (1-1 kg), de ha csak nagy tétel van az se gáz, mert van aki átvegye tőlem .
Citerahúrnak használnám, legalább 2500MPa szakítószilárdság kell, vagy akörül.
Más: Sárgaréz forrasztóhozanyagot hol lehet kapni Pesten? Ilyen kemény huzalszerű körkeresztmetszetű rudakban adják. 2; 2.5; 3 mm átmérőkkel kellene.
Ettől a Kun utcai manustól én is akartam venni kisebb mennyiségű 0.8-as rugóacélhuzalt, de finoman ,modorosan lapátra tett. Azt mondta, nem örül annak , ha a nyakára küldenek ilyen embereket. Ha neked ad, akkor légyszi' szerezz már nekem! 1mm-es is kell, vagy 1.1-es, Kb 1kg mindkettőből. Ő is a Ferroglobustól veszi.
Én vettem 0.5mm-eset a Thissenkrupp Ferroglobusnál. A Körvasút soron van egy telephelyük. Ahuzalt én is húrnak használom, tekercselek is rá, bevált. 1mm vastagot is árulnak, nézd meg a : www.ferroglobus.hu -t. Vigyázz! legalább 15 Kg-ot venned kell, mert nagyker.
Passz. En ismerostol kaptam zongorahur mag szálat, az acel es rugozik is, van sokfele atmeroben. Az igazi rugot hajlitas utan meg edzik ugy emlexem. Ha ilyen jo akkor valami zongorajavitostol biztos lehet venni, de van egy rugos ceg az attilla uton (bp-en, de nem tom a nevit...)
Kellene nekem fazetta lupe. Az ugy nez ki hogy egy sima lupe aminek az elejere a fokuszba egy penge szeruseg van felrakva. Ennek az élin osztasok vannak (gyakorlatilag egy vonalzo). A munkadarabot ennek kell nekinyomni (alulrol) es igy pontosan leolvashato a fazetta (elletores) merete.
Letezik hasonlo lupe amit asszem szovetlupenak hivnak. Az kicsit masmilyen, azon a vonalzon csak rovatkak vannak (,szamok nem) es uvegbol van a talpa, hogy a szovetre lehessen ranyomni. Ha nagyon nincs mas akkor az is jo, de jobb lenne egy fazetta lupe.
egy alaptűrést még találj ki, utána könnyebben kapsz címet is a termékhez. ( árról nem is beszélve. Meg az alapanyagot sem árt pontosan letisztázni, mert ha nem te adod, akkor itthon valszeg csak olyan csinálja meg, aki eleve orvosi segédeszközöket gyárt. )
Egészségügyis vagyok, nem müszakis, ezért előre is bocs a pontatlanságokért! 5x5 mm négyzet alapú hasábokra lenne szükségem 5-10-15-20 ... mm hosszúságban, kb 70 mm-ig. Anyaga antiallergén orvosi fém, esetleg titán. A hasábban 5 mm-ként, a hasábot teljesen átérő 1,5-2 mm átmérőjű menetes lyuk (bocsi :) ), ebbe illeszkedő 7.5- 5 - 2,5 mm hosszú csavarok. Fej süllyesztett! Egyelőre néhány tucat mintadarab kellene, később 1-2 ezer. Felszín orvosiműszer " ékszer" minőségűre polírozott, karcmentes!
Az allvanytos sikito az egesz mas. Ecsemek hasznalnak olyat, es ok is szerszamot eleznek vele de az inkabb egy koszoruhoz hasonlit. Vannak utkozok aminel fixen megall a korong es a korong sem sima mezei sikitokorong hanem a koszorukoronghoz hasonlo. meg a cucc ara sem a 2e-ftos gazdasagos kategoria.