Jaj, Lenke néni szinkronja rémes volt tegnap. Valahányszor megszólalt Miss Marple, megjelent szemeim előtt Komlós J. egy papírral a kezében a mikorofon előtt, ahogy gépiesen olvassa fel a szöveget. Béna volt, na, pedig amúgy szeretem, ha ő Miss M. hangja.
Kutya tegnap hatalmas volt! Először elnyomott egy pompást, majd belekezdett FŐÜGYELŐI MÚLTJÁNAK TAGLALÁSÁBA!!!!! :D
Tegnap elég szar napom volt. Nem hittem volna, hogy valaki meg tud röhögtetni. Amikor néztem vissza este a videóról rögzítős képmagnetofonról, ezt meg is jegyeztem a tévének televíziónak.
Király Leventét gimis koromban láttam(1974-1978), egy osztálykiránduláson Szegeden a színházban megnéztük a Bál a Savoyban című operettet. Musztafa bejt játszotta, mókás szerep volt, nagyon sokat röhögtem rajta és ennyi idő után is emlékszem a nevére. De sajnos az eltelt kb. 30 évben nem láttam játszani.
Kutya viszont végre valahára FŐÜGYELŐként emlékezett tovatűnt ifjúkorára és előadta Miminek szinte szóról szóra ugyanazt a szöveget, amivel korábban Kristófot és Klaudiát terrorizálta a Lantos u. 8. ajtajában. Egy akaratlan reklám is belekerült a tegnapiba: valamelyik IRL-pedagógus egy Sketchers-cipősdobozban tartotta a füzeteit! :) Viszont a derék iskolaigazgatóból kezd elegem lenni, semmit nem csinál, csak baszogatja Bujákit, hogy miért nincs így vagy úgy, hogy aztán kiderüljön, nincs igaza, már rég úgy van, vagy sosem lehet úgy nyilvánvaló okokból, illetve akut betege a Neonvadász által oly pontosan diagnosztizált kórnak, és triviális javaslatokat ünnepel "ez nagyszerű ötlet"-felkiáltással, miközben neki magának soha semmi még nem jutott eszébe... Amikor megkérdezik, hogy hogyan írja a nevét, biztosan azt mondja: Hável, mint hülye... Valamint kérek egy perc néma csendet a busznak, mert az is odalett, biztos mert nem a GAZ gyártja vagy forgalmazza... :(((
Te vagy az első csaj ebben a topicban, aki nem hányta el magát Kutya kézcsókja hallatán, ezért jutalomból szalonna helyett lenkepáleszt, kerámia helyett pedig igazi kerti törpét kapsz. :-)
OFF Hozzátok, mit bánom én! Csak hozzatok jó kis császárszalonnát! Meg egy Szikszai kerámiát, hátha hülyére gazdagodom, ha MLM háózatot nyitok vele! :)
OFF Jönnek a könnyeim a röhögéstől! De világhálózat már van rajta, így legalább Ferivel nem kell üzletelned! :D Mondjuk, amennyit Takibá ingyen fuvaroz, abból már tényleg átkelhetett volna az óceánon is! Várlak benneteket! Délután 17.35van! :)
OFF MegaLOL! :) Amúgy az enyém NARANCSSÁRGA!!! Mehet? Vágom ki úgy az ablakon, csak úgy nyekken!! :) Bostontól 30 mérföldre esik le, ha neked ez nem probléma. :)
Biztos angol vindózod van, abban krosszvörd.exe a keresztrejtvényprogram neve. Inkább azon kellett volna felháborodnod, hogy Feri nem "pompás" gépeket mondott. :-)