A politikai célközönség bereagált a hívószóra. csak ezt a hívószót most nem Orbán Viktor, hanem Gyurcsány Ferenc mondta ki. Na, ezen gondolkozzatok el!
Nem értem, ennek a sok műmájer tüntető buzinak nincsen jobb dolga ? Nem hiszem, hogy az a veszély fenyegeti őket, hogy reggel korán munkába kell menni.
Ftonyóval szólva: az anyja p.csáját. Tudnám, mitől vannak ennyire beszarva??? Pedig, ha nem statuálnak példát, ezek naponta hepajozni fognak. Kinek jó ez?
"Sokaknak ez az utolsó esélye, mert sde munkája se övője ha minden így marad, ők márnem veszíthetnek!"
ezen viszont fel tudom magam idegesíteni rendesen. Magyarországon ma csak az nem talál munkát, aki nem akar dolgozni. Ezt saját, és környezetem tapasztalatából mondom.
Igaza van Gergényinek. Ha ezt a tömeget szétverné akkor nem maradhatna kapítány. Már késő amikor még százan voltak akkor lett volna lehetőség. Most már kitudja mi történne ha itt balhézni kezdene a rendőrség
Nyilasokról pedig szó se essék! A maiak túltesznek még rajtuk is ott a hatalomban!
Az SZDSZ sikeresen ötvözte és alkalmazza gyakorlatában Hitler eszméit Lenin és a Generalisszimusz eszméivel. Gyakorlati bemutatója túlságosan is jól sikerült. Hívei jobban tennék, ha csendben maradnának a maguk pár százalékos megbízólevükkel.
"Orbán elnök úr, ön úriember, nem akarhat hazugsággal győzni!"
Még szerencse hogy Feltó-bá nem uriember. Ő azt hazudik amit akar.
Vannk akik szerint ez direkt a MSZP szivárogtatta ki. Hát nem tudom. nincs az az éppeszű párta, amely még ha eygesek utálják is Gyurcsányt, vagy előnyt remélnek ettől ilyet szivárogtatna ki pár héttel az önkor- választás előt...
Ha ők lettekvolna, akkor vártak volna a választás utánnig.