Keresés

Részletes keresés

-=Zsoca=- Creative Commons License 2006.09.15 0 0 3284
Ajánlom olvasgatásra:

http://www.medlist.com/HIPPOCRATES/IV/6/372main.htm

http://www.holgyvilag.hu/index.php?apps=cikk&cikk=10586

Ha a Google-ba beírod, hogy köröm betegségek, rengeteg találatot kapsz, érdemes alaposan szétnézni, hátha képek is vannak valahol, de leírásokat számtalant találhatsz, ami segíthet. Szerintem nem feltétlenül sömör. Ha más tünetek nincsenek, ennyiből akár gomba is lehet, vagy neadj' Isten szervi problémákra utaló jel.
Előzmény: Laja73 (3276)
rejtjel Creative Commons License 2006.09.14 0 0 3283
Nagyon köszönöm! A psoriasis.hu-n is találkoztam most az ő nevével egy régi topikban, akkor őt keressük!!! Még nem olyan durva az ízületi probléma (az ujjai dagadnak főleg :( , hátha, ha idejekorán kezelik, nem durvul el nagyon... mégegyszer, köszönöm!

:( Megmutattam a férjemnek is a képet, és sajnos szerinte is pszori! :( Sajnálom! Kezelgetni kell, aztán hátha eltűnik onnan!
micaamica Creative Commons License 2006.09.14 0 0 3282
Dr Koo Éva Irgalmasrendi /volt ORFI/ kimondottan ilyen betegekkel foglalkozik!  Nem bőrgyógyász, reumatológus, de kimondottan ilyen osztálya van. A körmön sajna, sporiasisos a lemezes elváltozás. Ismételem magam, itchstopper-vel jól kezelhető. Olvass vissza. 
Előzmény: rejtjel (3281)
rejtjel Creative Commons License 2006.09.14 0 0 3281
Sziasztok!

Még új vagyok a topikban... a férjemnek gyerekkora óta van pszorija :( Sajnos, az ő körmei is úgy néznek ki, mint a kislányodé :( Bár szerintem is fontos, hogy fokozatosan, "szelvényenként" jött-e le a szaruréteg...a férjemnél így történt ugyanis.
Drukkolok, hogy inkább valami kezelhető legyen!!!
Nem tudom, ismertek-e esetleg olyan dokit BP-n, aki foglalkozik pszoriból eredő ízületi bántalmakkal?
Köszönöm!
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.13 0 0 3280
volt nálam is hasonló, és én inkább a gombára gondolnék...
a bal oldali ujjon a köröm körüli fehér sáv hpmbára emlékeztet....nekem csak egy ujjamon volt, de a köröm teljes egészében lepottyant....ka és ki se nőtt azóta se :(((

Előzmény: Laja73 (3278)
petya57 Creative Commons License 2006.09.12 0 0 3279

Szia Medulla!

Az izületi és bőr problémára ilyen hatású, mellékhatás nélküli módszert nem találtam. Ha szedem az egyébként (izületre nagyon, bőrre kicsit) hatásos metotrexátot ( ami 95 %-ban rák elleni gyógyszer...) akkor évente kell tüdő ct-t csináltatnom, és addig használható, ameddig a májfunkcióm el nem romlik... Ez a kezelés véges időtartamú. A Holt-tengerrel fél évig  nem kell a metotrexátot használni,(már18 hónapja nem szedem) maximum egy kis fájdalomcsillapító kell (nincs fél évig tüdő ct, májfunkció veszélyeztetés és egyéb mellékhatások.) Azt mondják még, hogy a Holt-tengeri kezelés egyre hosszabb ideig, és nagyobb hatásfokkal hat. Nagy hátránya az ára,  az időigényessége, és a politikai helyzet.

Előzmény: Medulla (3274)
Laja73 Creative Commons License 2006.09.12 0 0 3278
Bárcsak én lennék, de ez a lányom keze (7); az orvosok egyelőre csak vakarják a fejüket. Ami biztos, hogy szinte az összes körme gyakorlatilag újranőtt.
Előzmény: micaamica (3277)
micaamica Creative Commons License 2006.09.12 0 0 3277
Ha lemezesen vállik szét, én úgy látom, és az elszineződés világos, akkor nagy a valószínüség a psorira, ha a testeden máshol is van elváltozás, szinte biztosan klubtag vagy!
Előzmény: Laja73 (3276)
Laja73 Creative Commons License 2006.09.12 0 0 3276
Sziasztok!
Ez szerintetek belépő a klubba? Az orvosok nem igazán tudják.
Kösz, laja

erkai Creative Commons License 2006.09.08 0 0 3275

Holt-tengeri só tartalmú krémet kaptam anyukámtól. Én a talpamra használom kb. két hete, és szemmel látható a javulás.

Biztos ti is találkoztatok a kb. 1000,-Ft-os termékbemutatóval egybekötött utazással. Egy ilyen alkalmával vásárolta, máshol még nem találkoztam vele.

Tudom jó szívvel ajánlani, hát ha másnak is segít.

Medulla Creative Commons License 2006.09.06 0 0 3274
Szia Petya!

Csak annyit szeretnék tőled kérdezni: neked megérte az út?
Ekkora javulást/gyógyulást nem sikerült egyéb terápiával elérni a bőrödön (és persze az ízületeidnél)?

Az a helyzet, hogy én még nem találkoztam olyan pszorissal, aki azt mondta volna, hogy érdemes kimenni a Holt-tengerhez. Mindig lebeszélnek róla, mondván, hogy nem éri meg. Pedig volt olyan, hogy kimentem volna...
Előzmény: petya57 (3273)
petya57 Creative Commons License 2006.09.06 0 0 3273

Sziasztok!

1,5 éve voltam, akkor teljes, nagyon jó ellátással, repülő és transzfer árával 380,000 Ft volt fejenként kétágyas szobában /egyágyas felár nélkül/ . Most ugyanaz kb 500-550,000 között van.(minimális áremelkedés, árfolyamromlás, repülőjegy drágulás) A régi izületi panaszaim pár nap alatt megszüntek teljesen gyógyszer nélkül. A bőr kb 2-3 tenyérnyi folt 70%-a rendbejött mindenféle kezelés nélkül,  a 6-7 óra napozás, és a 40-60 perces Holt-tengeri fürdőzés hatására. Az izületi probléma kb 1,5- 2 hónap múlva kezdett visszajönni, a bőr kb 4-5 hónap után , de mindenféle gyógyszer és gyógyhatású kenőcs nélkül. Most étrendi változtatást is tervezek, mert azt vettem észre, hogy az emésztés valamennyire befolyásolja az állapotomat.

Előzmény: csabesz32 (3272)
csabesz32 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 3272
petya 57 erről a 3 hetes kúráról írhatnál bővebben is, mennyire hatásos meddig tart a hatása, mennyibe került stb ?
Előzmény: petya57 (3270)
petya57 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 3271
Az email címem lemaradt: epitokkukacmail.datanet.hu (egy kis szándékos ferdítéssel)
Előzmény: erkai (3240)
petya57 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 3270

Szia Erkai!

Engem érdekelne egy Holt-tengeri utazás! Már voltam egy 3 hetes kúrán. Kérlek írj emailt, hogy beszéljünk erről.

Üdv Petya57

Előzmény: erkai (3240)
Medulla Creative Commons License 2006.09.04 0 0 3269

Sziasztok!

Már írtátok többen is a PUVA-t, én is írtam, hogy utóbb (is) erre a kezelésre jártam. Nekem eddig ez a leghatásosabb! Most gyógyult vagyok, már csak ún. "fenntartó kezelésre" járok.

(Amúgy idén voltam a legbetegebb, a bőröm 20%-a volt piros. És 5 évvel ezelőtt jelentkeztek az első pöttyök. Szerencsére tünetmentes tudok lenni, kivéve mikor stresszelek, nálam akkor lobban be.)

Az nem hangzik jól, hogy ajánlom mindenkinek a PUVA-t, mert kinek mi a jó... De ha nem találtok hatásos gyógymódot, akkor mindenképp ajánlom!

És mindenkinek nyugodt lelkivilágot kívánok (amennyire a rohanó világunkban ez lehetséges), mert ugye a stressz nem tesz jót a pszoriázisnak! Én pl. megtanultam meditálni, jártam autogén tréningre. Nagyon hatásos! Nem csupán a bőrnek.

henci2 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 3268
Én vettem már Rubisant, de nem használt semmit.
Előzmény: tomaso111 (3264)
henci2 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 3267
Köszönöm a tájékoztatást. Nagyon aranyos vagy. Várom az eredményeket, köszi!
Előzmény: bied (3254)
bied Creative Commons License 2006.09.04 0 0 3266

Igen ez így igaz. Ez lehet bármilyen ország, a sömit csak tünetmentesíteni lehet.

Úgy látom, több országba körül kell nézni.   Felírni az ottani készítményeket,-itthon pedig meglesni -beírni ide a netre.

Itt több ember megnézi, megbeszéli.A diprosalicot, nem szabad folyamatosan használni tudtommal, a szteroid végett. Meg nem is tünetmentesít, csak javít.

Jó, hogy betette Zsóca a képet.

Köszönöm a stopper címét, átadom nekik.Hát elég kemény évek várnak erre a picurkára.

Előzmény: micaamica (3263)
vonalzoo Creative Commons License 2006.09.04 0 0 3265
Igen, nekem is feltünt a doboz hasonlósága a Rubisan kenőcshöz. Épp tegnap akartam venni a patikában, de most nem volt kitéve a kirakatba, úgy mint eddig, nekem meg nem ugrott be a neve (meg a patikusnak sem, ő csak a Fumago-t ismerte, pedig itt vettem tavaly háromszor is). Mondtam is a patikusnak, hogy majd utánanézek az index-fórumon, és lám kívánságom 24 órán belül teljesült is :)
Előzmény: tomaso111 (3264)
tomaso111 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 3264

Zsoca

Hmmm.....  szerintem ez ugyanaz a krém amit egy hete vettem. Itthon is lehet kapni, Rubisan a neve. Homeopátiás készítmény. Van még egy Halicar nevezetű társa szintén pikkelysömörre.

Itt van több infó róluk:

http://www.vital.hu/themes/alter/hpatia3.htm

http://www.vital.hu/themes/alter/hpatia6.htm

Egy hete használom a halicar-t, és egészen jól gátolja a pikkelyképződést. Pici pirosság maradt az arcomon alig észrevehető. Annyira talán nem látványos a javulás mint a Diprosalic-nál, de jól szintentart és ami fontos hogy nem hormonkészítmény tehát hosszútávra is megoldás lehet. Jövőhéten kipróbálom a Rubisan-t kíváncsi vagyok hogy jobb lesz-e.

Előzmény: -=Zsoca=- (3257)
micaamica Creative Commons License 2006.09.03 0 0 3263
Homeopatihiás készítményt itt is lehet kapni, csak fel kell íratni! Gyógyítani sem a románok, sem senki nem tudja a psiriasist! Sokszor, ugyanazt a készítményt más néven forgalmazzák más országokban! Csodák nincsenek! Sajnos! Ki kell próbálni, ezzel kárt nem okozhatsz, max, nem használ!
Előzmény: bied (3262)
bied Creative Commons License 2006.09.03 0 0 3262

Csabesz, ez a srác is mondta, rengeteg féle krémet mutattak neki, nagyon segítőkészek voltak. A románoknál is rengeteg féle van, és borzasztó segítőkészek voltak , kérte legközelebbre az összetételt a vipsogalnak, és úgy keres olyat. Nem számít, hogy vény vagy nem vény. Itt segítenek?

A magyar ember, azt hiszi a románok, és az ukránok szegények.

Romániába, egy sima hegesztő 6 000 000mill lejt keres, ebből 2 000 000mill a rezsi.  Egy kenyér 10 000lej. Nézz itt egy létminimumot, ami a rezsire is épp elég.

Ezek itt csak annyit kapnak mint a magyarok, 200 000ft körül de x 140 a lej.

Úgy fest, csak nekünk drága a krém.

De ahogy így ezek az emberek körbenéznek, valóban elkeserítő, hogy kint mennyi féle,- számunkra ismeretlen krémek vannak. Ez nagyon elkeserítő.

De a papírt ennek a krémnek holnap lefordítják. Mert hát én csak forgatni tudom:)

De ez nem annyira olcsó 1400ft.

Előzmény: csabesz32 (3259)
macmelon Creative Commons License 2006.09.03 0 0 3261
És ott gyógyítják, vagy csak egy pár körrel előrébb járnak a próbálkozásban (lehúzásban)?
-=Zsoca=- Creative Commons License 2006.09.03 0 0 3260
Igen, ennek már utánanéztem, homeopátiás készítmény. Itthon tojnak a pszorisokra magasról sajnos.
csabesz32 Creative Commons License 2006.09.03 0 0 3259
Én úgy látom hogy az alján a cetlinek az van hogy valamilyen német homeopátiás, intézet vagy szövetség. Lehet, hogy ez homeopátiás készítmény? Az miért van, hogy kimegy valaki külföldre és teljesen más krémeket adnak a psorira mint itthon, ( és még az is lehet hogy hatásosabbak). Azt a kérdést már fel sem teszem hogy miért kerülnek negyed meg tized annyiba mint az itthoniak ?
dűzni Creative Commons License 2006.09.03 0 0 3258
Most itt tartok, 3 hét stopper használat.kézfejtenyér
-=Zsoca=- Creative Commons License 2006.09.03 0 0 3257
Ha valaki szeretné elvégezni a teljes fordítást:

micaamica Creative Commons License 2006.09.03 0 0 3256
Szia, A stoppert 1 hónapos kórtól lehet használni. Nekem van a praxisomban ekcémás gyerek aki pár hónapos korától sikerrel használja. Ismét írom, ha viszket is a bőre, szinte biztos a siker! De hívjátok fel őket, nézzétek meg a lapjukat www.saxmed.hu  !
Előzmény: bied (3255)
bied Creative Commons License 2006.09.03 0 0 3255

Micaamica!

Van itt egy hároméves kislány, akinek két hónapja jött ki a sömi, vastagon a talpán és a kezén. Édes- istenem.Már minden nagyobb városba elvitték, mert nem akarták elhinni, hogy ez gyógyíthatatlan, és azt sem, hogy ez sömi.

Ezt a stoppert egy három éves gyerek is használhatja?

Kérdezgetik, hogy mit használtam de meg se mondom nekik a vipsogalt, nehogy beszerezzék.A szteroid végett.Ez annyira picurka.

Kétségbe vannak esve, és ezt az érzést ismerem, amikor az én fiam lett beteg. Bár ő apjától örökölt autoimmun beteg, csak más,- mert neki két hét alatt elhalt az inzulintermelő kis szigetecske -12éve. Én se akartam elhinni, hogy ez nem gyógyítható.Vittem mindenhova.

Van olyan klinika, ahol ilyen pincurkákkal is foglalkoznak?

Más:

A krém amit hoztak, psoriaten.Ez nem szteroidos úgy látom, de nem tom elolvasni.Ukránosdi a nyelv.Kipróbálni nem tom, a tünetmentesség végett.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!