Hali! Érdekelne, hogy szombati napon be lehet-e menni a lekerített MD-ket lefotózni? Tervben van egy pécsi menet, mert 4 Piroska még hiányzik + OFFtopic M47 1207 mikor fordul elő Pécsett?
30 egynéhány éves kora ellenére még mindíg üzemel. Örüljünk neki, hogy van még üzemképes MD-nk. Lehet, hogy egyre több a nyűg velük és egyre romlik a műszaki állapotuk, de mit akarsz egy majd 40 éves technikától? Szerinted a most modern Taurusok, vagy Herculesek hol lesznek 30 év múlva??? És hogy még egy kicsit szóljak ezek mellett az öreg füstös jószágok mellett. Én örülök neki, hogy utazhatok rajtuk, mert szeretem. Mára már elitté vált az MDa mert csak kevés helyen léteznek. Én legalább majd elmondhatom (ha már csak történelem lesz), hogy ha keveset is, de utazhattam rajtuk. És majd mesélem én is a fiataloknak a sztorikat, hogy így volt meg úgy volt... :-) Azok meg majd el sem fogják hinni, hogy olajat is kellett valaha tölteni a mozdonyba.
Haha! Ismét jót nevettünk! Szerinted melyikről? Talán visszaakarsz menni 2003-2004-be? Nem is tudtam hogy van időgéped! :-)))) És annak mi a neve? MD vissza a jövőbe? Én nekem jólessz a mostani is! :-DD