Sajnos igen ,de magunknak szurkoltam ! Én már csak ilyen vagyok érzelmi, vagy anyagi sikert nem szeretem keverni . És Huszti tényleg a legjobb volt (Gera mellett) a ziccer kihagyása ellenére, ergo én fociztam már életemben !
en rajuk fogadtam, marmint magyarokra, a tobbi eredmeny is bejott csak egy nem es igy elbuktam, lengyelek remiztek es muszaj volt vesziteniuk hogy nyerhessek :)
Van tartásunk, és fel tudott állni a csapat a padlóról ez óriási dolog ! Egy lukas garast nem adtam volna a győzelmünkért, sőt, jónéhány kombóm ugrott, de leszarom ! : ) Az élet szép !
most hogy mar kiesett az U21-es valogatottunk akkor at lehet hozni a legjobb jatekosokat, csatarokra lenne szukseg, Sanyinak klubba jatekolehetoseg kell! Valaki tudja hogy nez ki most a helyzete gorogorszagba? JAtszik valamit vagy sem?
Én örülök akkor , mikor ilyen meglepetést hoz a válogatottunk,és persze szomorú vagyok, ha lealáznak bennünket a norvégok.DE!Mindig büszkén vállalom, hogy a magyar válogatott szurkolója vagyok.És ez eredménytől független.Ettől függetlenül persze nem fogunk kijutni az EB-re,és jövő héten ugyanúgy szidjuk Királyt.Furcsállottam Juhász kispadra kerülését, mert mikor az uccsó fél órában beállt,rengeteg labdát fejelt el, és jól futott fel.Fülöpöt a kezdőbe akartam, és Torghelle már Pesten is játszhatott volna teljes meccset,de ettől függtelenül:KÖSZI BOZSIK ÉS A VÁLOGATOTT!!!
Nem kell itt fanyalgás, szép volt ez! Nem a továbbjutáshoz, a becsületes helytálláshoz. A 3. helyet meg kell célozni, minden, ami plusz, az már ajándék lenne....