Apám '96-os B-s Vectrájában teljesen elsötétült a digit. kilométerszámláló. Müködni működik, mert ha úgy esik rá a fény, lehet látni, hogy számol. Hogyan lehetne ezt kijavítani? Egyáltalán mi lehet az, ami tönkrement?
Brembo-ról rosszat nemigen fogsz hallani. Sok tipusnál gyári beszállító ugye. Ha adsz pontos adatokat az autódról, mondok neked árat a féktárcsára. 30%-al olcsóbban el tudom hozni, ha érdekes a dolog.
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek Brembo féktárcsája a Vectráján elöl.
Ha igen mi a tapasztalata és hol, mennyiért vette.
A gyárinál jobb, vagy rosszabb?
Köszi a segítséget.
Egy gyors segítséget kérnék: B-Vectrámba az eredeti CAR-300 rádió helyére betettem egy CDR-500-t. Be szeretném adni a kódot,de ennyit ír ki: röviden "SAFE" ,majd "PANEL" ,és kikapcsol.Ez mit jelent????
Eladnám a két első felszabályzott Vectra féktárcsámat a felújított betétekkel és a hátsó betét vasakkal! Az utolsó "ráncfelvarrott" típusra biztos jó. Ára: 15000Ft. 06 70 2766223
Siasztok én haverom helyett írok.Az lenne a gondja hogy alapból neki 500-as az alapjárat de egy ideje föl megy 1000-1500-ig és alig akar le esni vissza.
Egyik kedves kollégám helyett írok, remélem tudtok segíteni.
Szüksége lenne egy Vectra A elektromos kapcsolási rajzra és/vagy szerviz manuálra elektronikus formában, lehetőleg letölthetően. Ha csak CD-n van az is megoldható. Ha tudtok ilyen lehetőségről legyetek szívesek megosztani.
Tudom nem az adok-veszek , de még mindíg eladó a kuplungszettem X20DTL motorhoz. Sajna Y20DTL-hez nem jó. Nekem csak útban van , tehát az első életképes ajánlatért vihetüő. Persze zsír új , dobozban LUK márkájú.
Sziasztok, én egy másik topikból ugrottam át egy kérdés erejéig.Hátha tudtok információval szolgálni. Sógoromnak van egy Vectra B 2.0 DTL tipusú járgánya több mint 200 000 km-rel. AZ AUTÓ JÓ CSAK EGY KICSIT LOMHA! Ezért szeretné megcsináltatni a "Speed it up" szoftveroptimalizálást, amivel kb 100 LE lenne. Van-e valaki esetleg közületek akinek bent van az autójában ez a dolog és ha igen akkor megéri e belerakatni,lehet e eggyáltalán érezni a különbséget vagy nem? Továbbá nem lesz baja a motornak vagy a turbónak egy több mint 200 000 km-t futott autóban?Szóval akinek ilyen autója van és még benne van ez az okosság is az megoszthatná velem a tapasztalatait. Előre is köszi.
Lenne egy kis problémám, akkut cseréltem az autóban (egyik pillanatról a másikra zárlatos lett), és azóta az elektromos ablakemelőm úgy működik, hogy csak addig megy amíg nyomom, az előőt hosszabb nyomás után fel- vagy lement magától. Tudom , hogy valami nyomogatással vissza lehewt programozni, de nem sikerül. Hogyen kell pontosan?
Sziasztok! Nagy az én bánatom:( Össze lett törve a vectra:( Nem tudna valaki segíteni szerezni hátsó csomagtartót? Valami cím telefonszám is nagy segítség lenne! (bontó, utángyártott.....) Lehetőleg Miskolc környéke Bementem az Opelbe és ott kicsit elment a kedvem! Sajnos nincs 100e-m a csomagtartóra + festés amit 60-ra mondtak! Válaszokat előre is köszönöm!
1.6 16V motornál melyik jeladó szabályozza az akksi mellett lévő elektromotort/pluszlevegő? mi adja neki a jelet hogy induljon? már végignéztem a szervízkönyvét és abban csak a ki és be4szerelés van leírva de semmi egyéb. elvileg csak hidegindítás esetén kellene működnie, vagy tévedek?:)
Alapban a 100 °C körüli hőmérséklettel nincs gond egy zárt hűtőrendszer esetén, viszont nálunk a családban lévő X20DTH-t még nem sikerült 90 °C fölé tornázni ebben a kánikulában még a klímával együtt sem.
Lehet, hogy kicsit jobban melegszik a motorod, mint kellene?
Első körben célszerű a thermosztát és/vagy hűtőventillátor ellenőrzése.