De miért, Robi? Te azt várnád, hogy egy lemezbolt profit nélkül árulja a lemezeket? Nyilván az Ideal Copy is keres rajta, csak ők olcsóbban tudják adni, mert bizonyára beszerezni is olcsóbban tudják. Ők ebből élnek, ez így működik az élet minden területén, mindenki tudja. Elképzelhető, hogy a Metro-nómnak nincsenek olyan jó kapcsolatai, illetve a forgalmuk is kisebb, ezért adják drágábban. De hogy ezért rablók lennének, még ha idézőjelben is?
Hallottátok, hogy ma az A38 vasmacskájába gabalyodva találták meg a 20.-i viharban eltűnt motorcsónakost ???? (A hideg futott át rajtam. Kinnt voltunk mi is a rakparton a közelben, horror volt menekülni, mikor vissszanéztem a Dunára egy pillanatra, olyan volt mint amikor a lavorban hajszárítóval fújják a papírcsónakokat...)
hehe jópofák...lehet még mire gyűjteni, az emberi leleményesség tárháza végtelen ;-D, ez a kettő pl. tegnap kelt el, akkor leltem rájuk miközben éppen a WMS LP albumért barangoltam (nem én vettem meg :'-)):
Kedves! Jókor, jó helyen, az úttörők mindig... Remélem du. kialudtad a tegnapi "korszerűséget" !!! :-)))) (Azért reggel még igen gyűröttek voltatok... )
Jó volt minden. Leszámitva a before party-t... :-)))