Keresés

Részletes keresés

Sleeper Creative Commons License 2006.08.28 0 0 1817
Most miért, a maci mancs aranyos. Bár Eskhandar egy párduc, de ez akkor is maci mancs :)
Előzmény: Doktor Toka (1815)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.08.28 0 0 1816
Előzmény: Sleeper (1801)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.08.26 0 0 1815

Biztos fun lesz vele tankolni, de ahogy kinéz az lol. :)

Gz.

Előzmény: Sleeper (1813)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.08.25 0 0 1814
Jó!!
Előzmény: Sleeper (1813)
Sleeper Creative Commons License 2006.08.25 0 0 1813
Tegnap vittem egy Eskhandar's right claw-t, mert egy rugónak sem kellett, így rábiddeltem 11 dkp-t és el is vittem. Ennyiért a hülyének is megéri, hát még nekem. Kíváncsi vagyok, milyen lesz vele tankolni.
Doktor Toka Creative Commons License 2006.08.25 0 0 1812
Amúgy az FR cuccomban van Flamewakerem. De a defesbe ezt hordom. :PPP
Előzmény: Sleeper (1810)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.08.25 0 0 1811
Ha nem hal le a szerver szerdán eldobtam volna. ^^
Előzmény: Sleeper (1810)
Sleeper Creative Commons License 2006.08.24 0 0 1810
Imba vagy. De azt a pala gatyát mér nem dobod mán el? =D
Előzmény: Doktor Toka (1809)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.08.24 0 0 1809
Friss, meleg: http://ctprofiles.net/2581068
Doktor Toka Creative Commons License 2006.08.23 0 0 1808
Ja, amúgy én már lvl 52-n is levitorláztam. Shield wall, azt' csókolom. DB tanított erre a trükkre. Faxom fog órákig lovagolni a kis nyomival... (Mióta megvan az epicbogár tudom mi a sebesség. Imbaaaaa. De sose lesz 7800 runeclothom meg 800 aranyam, úgyhogy felejtős az epic mount...)
Előzmény: Sleeper (1804)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.08.23 0 0 1807

Hát, nekem bejön ez a sisak, bár először nem tetszett. A might sisak meg hogy néz már ki? :DDD Bazz és ha egy mob beleharap a fejembe, akkor baxhatom a might-sisakomat, mert ott lukas! Ennyi might drop egy MC-n és pont nem vagy, durva... :( Sebaj, kövi tied.

(Nálunk ma lesz MC, mohó vagyok, be akarok húzni vmit...) :)))

Előzmény: Sleeper (1804)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.08.23 0 0 1806
Vááá és Sir Balambernak is elfelejtettem elküldeni:-( Hja, felteszem ftp-re.
Előzmény: Sleeper (1805)
Sleeper Creative Commons License 2006.08.23 0 0 1805
DB, el lehet intézni, hogy az a működő fraps amit múltkor említettél, nálam is működjön pls? Csekkoltam DC-t is, de ott sem volt crack, sem reg kód.
Sleeper Creative Commons License 2006.08.23 0 0 1804

Grats a ronda sisakhoz! Ha még a vállas is meglesz mellé, Un'Goro-ba levitorlázhatsz Tanaris széléről simán.  :)

Én most szerencsétlen voltam a dropokkal múlt héten. Egy napot ki kellett hagynom, hát pont akkor esett might mellvért, öv és vállas is. Ráadásul annyi dkp-m van, mint a szemét. Na majd legközelebb...

Előzmény: Doktor Toka (1802)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.08.23 0 0 1803
Irtam a másik topicban hogy nagyon jó. Most SM farmolással picit elészaladtam a dolgoknak, delegalább nem kell grindelni.
Előzmény: Sleeper (1801)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.08.23 0 0 1802

Jó, akkor dicsekszem én. :))) Volt pár jó lootom, a lényeg: tegnap óta baltafejű vagyok én is! :))))) Meg behúztam egy kék Dodge Vipert jól lehet vele hasítani AQ-ban...

Sleeper Creative Commons License 2006.08.23 0 0 1801
Tényleg, használod a Jame féle guide-ot? Milyen? Állítólag lesz hordás változat is nemsokára, akkor majd én is kipróbálom :)
Előzmény: Deashi Barai (1800)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.08.23 0 0 1800

Gratz domohoz:-))

nekem nincs mesélni valóm... Naxx wipe-okkal szórakozunk napok óta. :-) Meg kiskarizok 1000L, ma meg kéne hogy legyen a 38. szint.

Előzmény: Sleeper (1799)
Sleeper Creative Commons License 2006.08.23 0 0 1799

Nagyon elsüllyedtünk, mi van az utóbbi időben senkinek nincs dicsekedni valója? :)

Mi hétfőn végre legyőztük Domót, és megnéztük Ragnát is, nagy élmény volt. Két próbánk volt, mendkettőben 64%-ra ment le a sonokig, azok meg megöltek minket. Szerintem még két nap kell rá, azaz két hét múlva meglesz. A taktikát tudjuk, a fire resen kell javítani. Most a harc alatt ha jól emlékszem 278 volt nekem, de jövő hétre buffolva meg lesz a 300 (meglesz a gyűrű és a dark iron shoulders). Viszont kb 15 embernek még mindig 100 alatt van. Most mindenkinek ki van adva, hogy ezerrel kell az FR-en dolgozni :)

Doktor Toka Creative Commons License 2006.08.10 0 0 1798
Ha nincs meg a 315 fire res, akkor az MT/OT groupban legyen 1 v 2 sámi, aki folyamatosan adja az aurát! Ez alap! Ne felejtse el.
Előzmény: Sleeper (1795)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.08.10 0 0 1797
Kutya nincs, annihilátor van, surger van, molten giant nincs, sem destroyer. Suicide is for n00bz, szépen visszasétáltok Domo kill után UBRSbe és azt a pár repopolt mobot leütitek. Aztán ahogy leírta DB. Mi 4 papot és 4 rugót szoktunk beküldeni és 1 warrit vész esetére. A mobokat nem kell megölni, elég stunlockban tartani. Utána a raid minden tagja egymás után bemegy és a papok felrakják rá a buffot, ami 1 óráig tart. Akin rajta van a buff kimegy a teraszra, hogy az officerek tudják, hogy kin nincs még buff. Ez alatt az idő alatt szigorúan tilos PvP-zni! (bár nálatok ez asszem mindegy) A legvégén a papok felrakják egymásra is és a rugókra is és futi vissza Ragnához. A gomolygó lyuknál ott fog állni Domo, pozi, buff, vki beszél vele és KILL!!!
Előzmény: Deashi Barai (1796)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.08.10 0 0 1796

UBRS BUFF:

Leöltétek Domot... Megvolt a Lootosztás... levetkőztök és meghaltok Domo láva tavacskájában. Befuttok, kipucoljátok ragnáig a trasheket. Gyorsan megy, nincs kutya elvileg, annihilátor sem.... Miután kipucoltatok mindent, az üres instán keresztük kirohantok UBRShez bemegy pár pap és melees, leölitek az első 5 mobot. Utána léptek tovább előre, van egy pici lépcső ahol már van 1-2 Spellbinder, akit mind controllozni kell. A környező szobáknban is van néhány. Szal egyáltalán nem kell mélyre behatolni. Mielött repopolna MC, be is értek ragnához.

Ez egy módszer. De akár suicide helyett Ragnától vissza lehet egész pucolni az insta bejáratáig attól függően mennyi pack repoppolt útközben...

Előzmény: Sleeper (1795)
Sleeper Creative Commons License 2006.08.10 0 0 1795

Onyxiánál még nem voltunk egyszer sem, elvileg azt hiszem, jövő héten megnézzük őnagyságát.

Nekünk pala buff helyett sámi totemünk van, ami elvileg +60 fire res, gyakorlatilag csak + 30, mert a MotW-val nem adódik össze. Meg csak 2 percig tart, és ha az adott sámi elfelejti megújítani, vagy meghal, stb akkor annyi. És csak groupon belül működik. Nem is számoltam bele a resembe.

Ezt már különben akartam kérdezni, hogy az UBRS buff pontosan hogy használható Ragnarosnál? Azt tudom, hogy valamelyik mobot MC-zni kell és felbuffolni magunkat vele. Pontosan hol vannak ezek az instában, mennyire kell mélyen bemászni? Azután, ha jól tudom 1 óra a hatóideje. Annyi idő alatt nem jutunk el Ragnáig a trash mobokon keresztül, vagy igen?

Vagy megidézzük Ragnarost, a fél raid elmegy UBRS-be, majd visszaszaladnak és summonolják őket?

Előzmény: Doktor Toka (1793)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.08.10 0 0 1794
Elég egyszer leölni.
Előzmény: Doktor Toka (1793)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.08.10 0 0 1793

Heh, nem hiszem, hogy Ony-t farmolnák...

Én tegnap a might vállast újítottam be, így már 4 might + HDI Ring + Med. of SM, ami megvan MC-ből. *brag*

Mondjuk a 280 is elég karcsú Fire res, Ragnához 315 Mt és Ot-nek az ideális. Persze pala aurával könyebb összeszedni. Nektek nincs valami ilyen +Fr-t adó buffotok? Ubrs buffra gondolom mindenképp mennétek, az is +81 asszem. Zöld ring az need igen, nekem egy +14-es van, mert ez csak 4g volt, de 18-20-ast is lehet venni, persze drágábban. + Royal Seal, Ward of Elements trinketnek.

Deashi Barai Creative Commons License 2006.08.10 0 0 1792

Hogy hogy nincs meg a Hydraxianos gyűrű??? Domonál vagytok és nem készült még el?:-S Ennek a párja az onyixás +10 allreses darab vagy AH ból testzőleges pl. jesper ring of fire resistance gyűrű..

GZ a kesztűhöz:)

Előzmény: Sleeper (1791)
Sleeper Creative Commons License 2006.08.10 0 0 1791

Tegnap lett ám Might kesztyűm is :)

Ez a Majordomo viszont nagy huncut, hétfőn kifogott rajtunk. Igaz, csak két próbára volt idő, mert későn értünk oda. Viszont mostantól úgy lesz (azaz tegnaptól), hogy szerdán lucitól-garrig takarítunk, vasárnap geddon-golemagg, és akkor hétfőn csak domo lesz. Már megvan a taktika, mindenki izgatott :)

Aztán jöhet Ragnaros, bár azt nem tudom, hogyan fogjuk megoldani, még csak 245 a buffolt fire resem. Thorium Brotherhoddal viszont félúton vagyok revered-ig, ha az meglesz, akkor elvileg 280 körül lesz. Ja, meg a Hydraxian questek még nincsenek kész, ott is lesz egy +15 FR gyűrű. Érdemes ilyen zöld szir-szar fire resistes gyűrűket meg egyéb cuccokat venni Ragnához?

Deashi Barai Creative Commons License 2006.08.09 0 0 1790

Az a baj hogy nem rajtam múlik mely bosst öljük, melyiket nem. Így nem sajna mindegy menynire akarom az egyes lootokat.

Amugy is nagyon agyalok armsos cuccokon, fájdul bele a fejem (Milyen köpenyt válasszak stb). Ráadásul csomo uj lehetséges lootot kell feldolgozni, hagytam is a picsába az egészet, egyenlőre nem viszem semmit abba maradtam magammal, kivárom merre visz az utunk és gyűjtök a talizmánra. (Armsra mondjuk az minek o.O)Ma 3 loot kellene instából remélem az egyikre legalább megkapom az esélyt hogy rámozduljak és olcsón mennek el. Fura mód a Vek'Lor féle tankolós gyűrű kellene legjobban (+9 def). Meg a Conqueror boots de ez drága lenne:-(

Tényleg fura hogy 2h kardot sose használtam. Mindig is Axe-Mace fegyvereket nyúztam.

Előzmény: Doktor Toka (1789)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.08.09 0 0 1789

Lol! :))) 2H Sword FTW! Nekem a bot meg a crossbow skillem 0, a többin mind van valamennyi. Más kérdés, h a 2h Mace kb. 180 mégsincs kedvem felskillezni, pedig van egy egész jó kis kék 2h mace-m. (Ugyanazt tudja, mint a Barbarous Blade kb.)

Nem mondtam, hogy szar. Kb. azt tudja, mint a Dark Edge. De azt SOKKAL nehezebb megszerezni, mint ezt. Ez előbb-utóbb meglesz neked, ha akarod.

Előzmény: Deashi Barai (1786)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.08.09 0 0 1788

"obviously a pally weapon not a warrior weapon, warriors can stick to shadowstrike!"

Hehe

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!