Szerintem valami olyasmi lehet, hogy mittomén 2 fő skillt és 2 másodlagost választhatsz szintlépéskor, és pont ez a lényeg, hogy a meglévőid közül sehol nem tudsz másodlagost választani, mert nincs meg hozzá a fő skill szintje, a fő skillekből viszont 2 olyat ad be, ami neked még nincs.
Köszi, kicsit megnyugtat, hogy van, akinek sikerült. Van abban ráció, amit mondasz, de az üres slotokat akkor sem értem. Miért van az, hogy négy helyett csak kétféléből választhatok, amikor minden képességemben lenne még hova fejlődnöm??
Én két skillnyire vagyok az arcane omniscience-től a wizarddal :)
Ahogy én észrevettem, az a lényeg, hogy a másodlagos képességeket csak akkor választhatod be, ha már megvan hozzájuk a fő skill szintje. Tehát pl. a második másodlagos képességhez advanced fő skill kell, a harmadikhoz expert.
És néha a fő skillekből nem olyanokat ajánl fel, amik már megvannak. Tehát érdemes először a fő skillekre koncentrálni talán, úgy kisebb eséllyel szívja meg az ember. Persze úgy is beadhat sok olyat, ami nem kell, ez szerencse dolga.
Igen, ettől a hősfejlesztési problémától engem is a guta üt meg! Most vagy az a skill-wheel nem jó (mondjuk azt írják, hogy a demo alapján készült, de fura lenne, ha változtattak volna rajta), vagy én nem értek valamit jól, de én is megpróbáltam a leírás alapján kigyúrni a hősöket, és úgy a huszonixedik szint után ugyanaz történt, amit írtál: szintlépésnél két slot üres, a felkínáltak nem kellenek a végső képességhez, ami kellene hozzá, annak megvan minden előfeltétele, de nem kínálja fel. Választani persze muszáj, így lőttek az egész fejlesztési tervnek, mert a felesleges képesség elveszi a helyet attól, ami előfeltétele lenne a végső nagy tuti skillnek. Nem értem, miért olyan nagy titok, hogy hogy működik ez a rendszer, miért nem lehet ezt beleírni a manualba, vagy valami, kicsit úgy érzem, elrontják a játékomat ezzel a kicseszéssel. Grrr. Van itt valaki, akinek sikerült bármilyen típusú hősnél megszerezni a végső speciális képességet?
Szétválasztás: a várban vagy a hős seregét mutató képernyőn shift+clic&drag az osztani kívánt lény. Haven kampány 5.: Egy héten belül nem csak a várat kell elfoglalni, hanem Izabellát is ki kell szabadítani a börtönből, ami a vár mögött található. (És csendben, és szándékaim szerint udvariasan megjegyzem, hogy nem én vagyok az első, aki megválaszolta ezeket a kérdéseket ebben a topicban...)
Valóban, a csajnak életben kell maradni, azóta megnéztem máshol, hogy továbbviszem. Sőt, az utolsó pályára is jön velem asszem. Uncsi dolog az ellenséges város előtt dekkolni a karakteremmel, a másik közben neutral szörnyeket gyilkolászik, és tápoló helyeket keres, ha meg talál, akkor a főhőssel is oda kell menni a +1/2 pontért, aztán vissza... Warlock 4. pályára már alapból 42-es spell powerem van, ez viszont tetszik.:)
nem tudom hogy melyik palyarol beszelsz, de azt hogy a segitot tovabbviszed-e vagy nem azt altalaban lehet tudni a mission objectivekbol. altalaban akik tovabbmennek, annak eletben kell maradniuk. a skilles kerdesre nem tudom a valaszt, valoszinuleg van benne egy jo adag random.
nekem meg az a kérdésem lenne, hogy mi alapján választja ki a gép, hogy szintlépéskor milyen skillek közül választhatok. ebből nézem az okosságot: http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=520 warlock 3 pályáján a főhösöm szintlépésekor hiába van meg a scouting meg expert logistics is, nem ajánlja föl a teleport assaultot, hanem csak két másik lehetőséget, kettő slot meg üres marad. az elemental vision extra skill sincs még meg, pedig annak nincs előkövetelménye, ha jól tudom. ehelyett választhattam 2 értéktelen skill közül...
másrészt a csaj segítőmet továbbviszem? mert ha nem, akkor nem szarakodnék az ő tápolásával. gyorsan befejezném a pályát a főhőssel, és mennék tovább.
Az egyik ismerősöm még a küldetések elején elakadt. A feladat az ellenséges kémek likvidálása. Nos, az egész térkép látható, de semmi jele a vörös játékosnak. Gondolom, ti ezen már régen túl vagytok. Szóval mi a teendő?
Tart valaki a boszorkánymester kampány azon pályáján, ahol Raelaggal el kell érni a birodalom határát?
Egyszerűen nem tudom befejezni a pályát, már minden utat végigjártam, mindenkit levertem, a föld alatt nagyon gyanús, de nem találok újabb kaput, nagyon elakadtam...
Ajánlom minden játékosnak a heroes.hardwired.hu című oldalt, vannak rajta hasznos információk a játékról, továbbá az elakadóknak kampányvégigjátszás. Előre is elnézést kérek, ha a topikban előzőleg már volt említve az oldal
Naja! De abba mi az észjáték, hogy az ellenségnek van 70 sárkánya 1k druida 1k minden 700 duplakardos izé!!! nekemmeg keményen még nemsitudok építeni semmit mer minden az övé:D :O jameg csak 1000 arany jön be mert nemlehet építeni angyibb várost! most erre mit mondjak ehhez nemkellet sok ész :D
Nahh! Hát eljutottam az Inferno 3-ra. De itt ez az Elf seregek nagyon erősek ráadásul nemlehet megszerezni a nyersanyaglelőhelyeket mert ezek mindenre lecsapnak!!!! Ide akad egy tipp? :D Plz segíccség!
Nem olyan vészes az, csak a pályán azt kell jól belőni, hogy kivel állsz le harcolni, és kivel nem: egyfelől vigyázni kell a csapatodra, hogy ne ritkítsák meg nagyon, ugyanakkor szükséged lesz lóvéra meg xp-re. Ha a hősöd ugyanolyan erős v. erősebb, mint a barna csávó, (ha nem a gateing/kapunyitás kigyúrása felé fejlesztetted eddig, javaslom, legközelebb tedd azt) és a föld alatti részen megveszed az összes lényt, és upgradeled őket, nem lehet problémád a végén.
Akkor csak én nemtudom megcsinálni azt az inferno első küldetést? Nemtudom de engem agyonvágnak azon a pályán:( Mondjon valaki tippet! Plz! Így nemtok továbbhalai küldikkel!
azt nem mondom, hogy semmi problémám nem volt soha, de azért ez a homm nem nehéz. phantom forces (ex mirror imgae) túl erős.
azért sylvan5 mapon heroikban mikor nekemjott és a csonvázijásszai 1 lövésből leszették az agyontápol hősnél lénvő 36 emerald dragont, csuklottam egyet :)
13k db volt.
de szokás szerint a gép harcban hulye, ha már vannak jo spellek akármilyen sereget lelehet verni. (fantom, puppet, stb)
desto cuccok csak az elején jok igazán ált a mapnak. (szintén szokás szerint)
a menekülős démonos qban, pl normálban! engem is elkapott elsőre a végén, de aztán egy reload után simán elvertem. sajnos alig mulik valami a wold map taktikán, minen a csatákon dől el.
de legalább tp/summon c./instant travel kicst kiegyensulyozotabb lett.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan kell megcsinálni a kampány 2 első küldetését? mikor megkell találnom egy gondolom várost és üldöznek az emberek? mert ha átérek egy alagúton betámad egy barna színű játékos és megöl mint a kaki! Plz valaki tippet adjon vagy valami... Köszike!
Azt pont most játszottam végig. A kék kapu kulcsörzője vhol a térkép közepén van, és sok kincs meg artifact van mögötte. Amúgy nem tetszett a pálya, 800*600-on is szaggatott mint állat... Ja és a level 30 elérése se volt könnyű, hónapokig szállítottam a föld alatti városba a tünde seregeket feláldozni, de csak meglett. Most már azért tetszik a játék a kezdeti rossz élmények után.:) Utolsó pályán mit válasszak extrának? Succubus mistress, hellhound v +50 tengeri mozgáspont növelő tárgy?