Keresés

Részletes keresés

sanyooo Creative Commons License 2006.08.02 0 0 2543

Szia!

Egyszerű!  Kiveszed a fűtőtestet és a lyukon kibányászod a melltartómerevítőt!

sanyooo

ui: a nők azért hordják ezt a teljesen felesleges ruhadarabot, hogy mi mosógépszerelők megéljünk! Mert amúgy teljesen felesleges! Bár Pápua Új-Gineában pénisztartót is hordanak! :-DDDDD

Előzmény: okloz (2542)
okloz Creative Commons License 2006.08.02 0 0 2542

Üdv

Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnék kiszedni egy elöltöltős mosógépből egy melltartó merevítőt ?

Előzmény: sanyooo (2541)
sanyooo Creative Commons License 2006.08.02 0 0 2541

Ma bajlódtam egy P801-es SAMSUNGgal.  Javukra kell írnom, hogy az elektronikához csatlakozó vezetékeket színkódolták! Az indesit idáig még nem jutott el! Bár felteszem a költői kérdést: Minek egy mosógépbe elektronika?  :))))

Előzmény: Zsolti2003 (2537)
Zsolti2003 Creative Commons License 2006.08.01 0 0 2540
Csodák a mi földi síkunkon meg nincsennek.
Előzmény: kapocsi (2538)
Zsolti2003 Creative Commons License 2006.08.01 0 0 2539
A marketing minden jót ír. De ki tudja. El akarják adni a terméket.
Előzmény: kapocsi (2538)
kapocsi Creative Commons License 2006.08.01 0 0 2538
Na igen, de engem igazán a silver nano mosási technológia érdekel. pl nem csak valami parasztvakítás az egész?
Zsolti2003 Creative Commons License 2006.08.01 0 0 2537
Véleményem szerint a Samsung a híradástechnikában jó (tévé, videó, monitor, pc eszközök), de háztartási gépek esetében csalódtam a porszívójuk tartozékainak silány minőségében ,amely tartozékok külön megvásárolva igen drágák. Hallottam korábban, hogy a mosógépeikkal is volt panasz, holott nem is a legolcsóbb árkategóriájú előltöltős mosógép volt. Sajnos a tipusra nem emlékezem. Nekem a Silver egy nagy batár darabnak tűnik.
Előzmény: kapocsi (2536)
kapocsi Creative Commons License 2006.08.01 0 0 2536
Van valakinek tapasztalata a Samsung Silver nano mosógépekről?
Steve Kovács Creative Commons License 2006.07.31 0 0 2534

Micsodaaaaa??? "...energo diffibe csak szintetikus olaj való, ezt minden hüje tudja, az nem folyik ki!"

Ahogy én a román barátaimat ismerem, azok tuti még len-lisztet is kevernének a mosógép  differenciál-olajába.

Akkor tuti nem ereszt. Mondd el ezt a kolegának is - nekem úgysem hisz - mert te vagy a szakember.

Egyébként kössz a pár kedves szót.

Előzmény: sanyooo (2533)
sanyooo Creative Commons License 2006.07.31 0 0 2533

Látod már hiányoztál! :))))

Igazad lehet, európai mosógépek alkalmatlanok pénzmosásra, látom neked ebben nagy tapasztalatod van, tudsz tanácsot adni annak aki igényli! Bizonyára a román apeh méltányolja ebbéli tapasztalatodat! :-DDDDD

De! Hogy ne sértődj meg, elmondom, ha valaki kérdez, már koreai gépet ajánlok neki! Ez a te hatásod, tagadhatatlan! :)))))

sanyooo

ui: energo diffibe csak szintetikus olaj való, ezt minden hüje tudja, az nem folyik ki!

Előzmény: Steve Kovács (2531)
sanyooo Creative Commons License 2006.07.31 0 0 2532

Kaptam egy érdekes mélt, kinek van véleménye?

"Kb.4 éves Indesit mosógépem van, működésileg hibátlan. Elviselhetetlen probléma vele
kapcsolatban, hogy iszonyatosan büdös a gép forgódobon belüli része. A férjem
szétszedte apró darabokra, semmi okot nem talált, ami indokolhatná ezt a
csatornaszagot. A dobtartó ház műanyagból van, ebből nem tudta kiszedni a dobot.
Ellenőriztük a bemeneti bűzelzárót, átmostam többször is ecettel 90 fokon, sóval,
domesztosszal, szódabikarbónával. A mosószeradagoló nem penészes, a tisztítószűrő
tiszta. Elöltöltős a gép, az ajtaját nyitva tartom a szellőzés végett. Naponta 1-2
adagot mindig mosok.Több fórumon olvastam, hogy sokaknak van ilyen jellegű
problémájuk, de igazi megoldást nem találtak még rá a fentebb említetteken kívül.
Borzasztó kellemetlen, hogy a ruhák is átveszik ezt a szörnyű, dohos, savanyú
szagot. Kérem, ha tapasztalt már ilyesmit, vagy megoldott már ilyen jellegű
problémát, Írjon nekem."

sanyooo

Steve Kovács Creative Commons License 2006.07.31 0 0 2531

Nahát - kedves Sanyooo barátom - hogy ne üljön mááá le annyira a topic - az én véleményem az, hogy pénzmosásra csak a koreai mosógépek az ideálisak.

Ott a pénzmosásnak amúgy is mély hagyományai vannak - ha kiderül, akkor néha széklábakkal verik hókon egymást a korrupt honatyák - tehát ellenérved sem lehet arra, hogy: "ha pénzmosás - akkor Daewoo". Ez nem kérdés.

Kérlek, hogy külön értékeld azt , hogy pont ma voltam 53 éves -és mégis kiszöktem a buliból - és kifejezetten neked címzett hülyeségeket írok itt - puszta szimpátiából.

Egyébként vérig vagyok sértve, hogy egy szóval sem méltattad azt, hogy nem ugattam bele - amikor az egyik kollega azirányban kért tanácsot, hogy mégis milyen gépet vegyen?

Azt meg végképp sérelmezem, hogy szavad nem volt arra - hogy milyen önmérsékletet tanusítottam - amikor a másik kollegának szurok-szerű, többliter, fekete trutymó folyt ki az Energoluxja alól.

Bár már a nyelvemen volt már, hogy biztos a gép differenciáljának a tömítése eresztett el :-))) - de halgattam - ismerd be.

Pedig van egy haverem aki a tömités-biznicben májer...biztos tudott volna rá megoldást.

.

Előzmény: sanyooo (2528)
sanyooo Creative Commons License 2006.07.31 0 0 2530

Hát Te tudod :))) Én bizonyára nem szedtem ki annyi pénzt mosógépből mint Te, de üstcserés-pénzes esetem még nem volt! 6. érzékes, felültöltőshöz már hívtak, beszorulás miatt, kinyílt az ajtó, szét is tört a MŰANYAG BIZTOSÍTÓ-KILINCS, mondtam is a tulajnak, hogy itt sürgősen dobot kell cserélni! De üstöt????

Szarok a mai gépek, direkt elrontják a konstrukciót! Hogyan lehet törékeny műanyagból kilincsreteszt csinálni? Az ajtó meg rá van nittelve a dobra! Érdekes energónál egy ilyen beszorulás "javítása" 15 perc! A Wh-t meg el lehet dobni utána!

:(((((   sanyooo

Előzmény: ó-vodás5407070 (2529)
ó-vodás5407070 Creative Commons License 2006.07.31 0 0 2529

az aprópénz elég rendesen széttördeli a dolgokat centrizésnél amikor pörög ezerrel és hatalmas a vízörvény benne.úgy néz ki mintha valaki puskával szétlőtte volna.

ma is egy csajszi a 11.kerületben valami vasdarabot mosott mind a három dobborda leugrott

a múltkor az egyik érdi szerelő csóka is beszivatott(pedig haver)

mondta neki a nő hogy centrinél csattog

nem talált semmit

mire kihívott minket széttört az üst,benne volt egy 100-vagy 50es

sajna mindennapos már,az üstöket lassan úgy cseréljük mint egy szivattyút:(

Előzmény: sanyooo (2527)
sanyooo Creative Commons License 2006.07.31 0 0 2528

No ez a topic nagyon leült, de sebaj! Nézzetek be ide, még kommentálni is lehet! :)))

http://mosogepszerelo.freeblog.hu/

Üdv sanyooo

sanyooo Creative Commons License 2006.07.29 0 0 2527
Üstöt miért kellett cserélni? a kimosott pénzek miatt?
Előzmény: ó-vodás5407070 (2526)
ó-vodás5407070 Creative Commons License 2006.07.29 0 0 2526

hmm hello mki-nek.

tetszett egy régi hozzászólás :a műanyag ruhaterelők karmai letörnek:)))

gondolhatja az illető ,hogy talán nem véletlenül

rengeteg ilyen géppel taliztam már a whirlpoolnál,az emberek szeretnek pénzt és hasonló nyalángságokat mosni.

rengeteg gép tört össze már ez miatt,garban tutin elhajtom az embert

annyi üstöt és dobbordát cseréltem 6 év alatt,hogy nem is hinnétek el

sanyooo Creative Commons License 2006.07.29 0 0 2525
Persze, mert huncutkodsz a zuhanykabinban! Le kéne szokni már róla!  :-DDD
Előzmény: Steve Kovács (2524)
Steve Kovács Creative Commons License 2006.07.29 0 0 2524

Nem azért mondom, hogy ezentúl stresszeld magad - de az autód kerekei is csak egyoldalon vannak megcsapágyozva !!! - méghozzá meglepően csenevész csapágyakkal - melynek a kenését is csak egy fél deka zsír biztosítja - méghozzá hosszú évekig.

Azokat a csapágyakat pedig áltó helyükben is nyomja vagy 4-5 mázsa - de ha csak egyszer 60-al végighajtassz a Thököly-n, annyi "lórúgást" is kap az a csapágy (forgás közben) - hogy az egy mosógépnek kb. 100 évnyi összeadott csapágy-igénybevétele.

És akkor még hol vannak a kerékcsikorgató gyorsulások, fékezések - no meg egyáltalán az a rájuk eső 30,40 - némelykor 70 kW - amit ugye üzemszerűen át kell vállaljanak.

Tömítés: A mai "szuper-víztakarékos" mosógépek csak annyi vízet eresztenek be, hogy még lecsurgatott állapotban is csak kínlódva éri el a vizszint az ablak alsó peremét.

Ha pont olyan mákod van, hogy pont alul rohadjon meg neked a gumi - akkor is csak annyi víz folyhat ki, amennyit egy felmosó-moppal feltörölhetsz. Szerintem, én annál több vízet szétpancsolok a járólapra, egy-egy  "vidámabb" tussolás alkalmával :))

.

Előzmény: Longwild (2521)
sanyooo Creative Commons License 2006.07.28 0 0 2523
Ja, és még egy! :)))  Az üstszájgumi néha tovább él, mint a mosógép! :)))))
sanyooo Creative Commons License 2006.07.28 0 0 2522

Szia!

Rossz hírt tudatok Veled: a felültöltősben is van üstszájgumi! :((( Ha az kilyukad akkor folyik a felültöltős is! Meg más okból is! :)))

Nem csapágyazok kevesebb felültöltőst, mint ablakost, szerintem nincs  ok rosszabbnak nyilvánítani az ablakosokat! De ez a probléma is megoldódik hamarosan, mert sok mai gépet nem lehet megcsapágyazni! :(((

sanyooo

Longwild Creative Commons License 2006.07.28 0 0 2521

Hello!

Csak a sajat agyszulemenyemnek koszonhetoen a kovetkezok miatt:

- nem tetszik, hogy a gumi szigeteles eloregedesekor a viz a padlon landol(majdan pedig nem akarok kemeny penzeket leszurkolni egy ilyen csereje miatt).

- a dob csak egy oldalrol van felfuggesztve, ami sztem nem igazan kafa a 2 felfuggeszteses felultltoshoz kepest...

Udv

Előzmény: sanyooo (2515)
qwerop Creative Commons License 2006.07.28 0 0 2520

Ki ismeri az Indesit WITP82-es mosógépet és milyen tapasztalatai vannak vele?

Előre is köszönöm.

sanyooo Creative Commons License 2006.07.28 0 0 2519

Azért én mégis a kerekekre gondolok. :))))))

Ha Bp.-en, vagy környékén laksz, hívj fel megcsinálom.

Üdv sanyooo

Előzmény: Kőkapu (2517)
wazon Creative Commons License 2006.07.27 0 0 2518
ha valaki kölcsön tudni adni egy használati utasítást Elin WM 26aaa mosógéphez,kérem jelzze! kösz!
Kőkapu Creative Commons License 2006.07.27 0 0 2517

Hmm, azt mondja a párom, hogy szuroknak tűnik.

Meg elég sok is a cucc, ahhoz hogy kerék legyen.

Így is kerék probléma?

(Mondjuk az jó hír lenne, a férjem szigetelésnek tippelte)

Előzmény: sanyooo (2513)
Zsolti2003 Creative Commons License 2006.07.26 0 0 2516
Nekem Electrolux EWT 1346 tipusú mosógépem van. Igaz, nem olcsó, de eddgi nem csalódtam benne. Mint egy precíz óramű, olyan a működése. Igényes kivitelű.
Előzmény: Longwild (2509)
sanyooo Creative Commons License 2006.07.26 0 0 2515

Szia!

"Az eloltoltoset fenntartassal kezelem."

Oszt mér??????     :)

sanyooo

Előzmény: Longwild (2509)
sanyooo Creative Commons License 2006.07.26 0 0 2514
Én semmilyet! Max ecetet!   :)))))))))
Előzmény: Zsolti2003 (2507)
sanyooo Creative Commons License 2006.07.26 0 0 2513

Szia!

Valószínűleg mállik a kereke! A műanyag ráf egy idő után tönkremegy! Teendő: csere!

sanyooo

Előzmény: Kőkapu (2512)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!