szerintem nem volt moszkvics távosban,még sose láttam vagy hallottam róla.....valószínű hogy nem moszkvics volt az hanem valami ami hasonlít rá.ha a 407-es formára gondolt akkor lehetett az ndk-s távos volga,vagy ha az újabb szögletes moszkvákra akkor lehetett pl lada vagy nagypolák.úgy formára ezek hasonlóak,nem?
Ha már itt tartunk,egy kérdés.Szerintetek létezett távos Moszkvics modell?Egy kollégám kint volt az ecseri használtcikk piacon még tavasszal,és állítóag volt kint eladó ilyen járgány.Esküszik rá,hogy moszkva volt,de én nem tudok róla,hogy lenne ilyen.Persze én sem leltem meg a rákövetkező héten,mikor kimentem.
Tegnap kinéztem ,volt is két eladó pedálos.Az egyik egész jól nézett ki,plexi,ülés műbőr hiánnyal,nem eredeti kormánnyal 40pénz.A másik full gáz.Horpadt,eleje teljesen hiányzott,nem eredeti kormány,hátulja is hiányzott.25 pénz.Szép árak....
Mutatott egy francia pedálost is az eladó 18 pénzért,hát az is gatya volt nagyon.Aztán láttam egy házi készítésű darabot is!Csőrös elejű volt,viszonylag korrekt hegesztéssel,iszonyat mennyiségű lapos vassal a futóművében.45pénz.
Hu-huuu, egy Csajkat azert megneznek, ha lenne.:)) Ismerve az auto aranyait, szerintem a pedalos valtozatba meg felnott meretekkel is bele lehetne ulni.:))
Hála az oldalunk egyik kedves oldasójának aki belinkelte,egy orosz fórumon néztem szét és találtam pár képet:)Újabb rejtély bukkant fel:létezett Zim pedálos autó?Nagyon úgy fest hogy igen:)meg még van pár jó kép moszkvicsokról és 1 kép pedálos???volgáról??:)))
itt vannak alul a képek:http://gportal.hu/gindex.php?pg=11024805&gid=1070685
a körhintákon is látni még pedálosokat,tegnap egy kékre befestett ladát pillantottam meg,de mivel autóból láttam csak,nem nézhettem meg aprólékosabban.
De jó szemed van!Igen,itt gugolok,de csináltam több képet is.Ja,meg cseréltem a váltó,difi olajat is a nagy tesóban,közben becsaptam egy-két sört.Lehet,hogy elestem,attól lukadt ki?....:-))
Más. Ezt most küldte egy barátom,érdekel esetleg valakit?
5-6 éve vettem, ha jól emléxem 8 (!) pénzért. Szállítási sérült darab a Triál hagyatékból (több darabból készült 1 hibátlan). Valóban null-kilométeres verda, unokaöcséim és -húgom 1 másikat hajtanak... (hasonló állapot, 90-es, bugyikék bíbor hátsó lámpa, alu fényszorókeret). Így két Moszkva lakik a családban: 1 szobadísz és 1 bevetésen...