5 kocsiban, vagyis egy vonaton. 335-336os vizipókon. A kamerákról annyit tudunk, hogy ott vannak, hivatalosan még ezt sem közölték velünk. Múlt héten kint volt kedves vizipók azért, mert tesztelték a rendszert. Nézték a képeket, de hogy hol az lényegtelen, hogy rögzít-e, azt pedig nem tudom... Azt hiszem személyiségi jogokat nem sért, mivel hosszabb időt senki sem tőlt a kamera előtt (utas). Ugyanígy működnek a térfigyelő kamerák, bevásárlóközpontok...stb. stb. Azt azonban úgy tudom, ki kell írni, hogy kamera van, ahogy a Volvókon ki is van írva.
Hali! Egy rövid kérdésem lenne a tűzhöz közel levőktől!
Pár metrókocsiban vannak ezek a beltéri kamerák. (Hány kocsiban és melyikekben vannak egyébként?) Valaki el tudná mondani, hogyan működtetik ezeket? Nézi-e a képüket valaki élőben, felvételt rögzítenek-e belőle, és ha igen mi a felvételek sorsa?
A Combino topicban folyó "személyiségi jogok vs. rongálás megakadályozása" téma kapcsán merült fel a kérdés, és kíváncsiak lennénk nálatok hogy is megy ez! Köszönöm!
Meg is nézném amikor mennek megnézni és valaki azt mondaná ,hogy "ennyi pénzért... rádadásúl ugyanaz mint a többi". Annyira nem érdekelheti azokat az emberek ,hogy milyen lesz az új állomás. De hát ez már csak egy ilyen dolog...
Az "Istenek" majd részt vesznek egy próbaúton, és elégedetten nyugtázzák, hogy milyen szépet is csináltak /ők/! Ja, és irány a pénztár! Jó vastag borítékért! A rosszmájúak /mint én/ szerint, azért szűnt meg a borítékos kifizetés, és van helyette átutalás, mert már nem volt ekkora nagy boríték!
Nekem ez tetszett a legjobban! Ahogy áll ott, a lerobbant épület mellett, azon a félelmetes vágányon, azzal a tányérsapkás ürgével! Tiszta "mesés kelet"! http://www.kazantransport.by.ru/metro/tn050711v.jpg
Hétköznapra szerintem az M2 -> Blaha -> 4-6 -> Moszkva tér -> 18 -> Déli pu. a leggyorsabb lévén, a buszközlekedés káosz, a 3-as villamos pedig tetű. Bár km-ben kerülő, ez legalább időben kiszámítható (ha épp nincs felsővezetékszakadás a körúton)
Mindenképp metró nélkül szeretnél menni? Mert ha csak az Astoriáigg is elmész a 2-es metróval, és onnan metrópótlózol, akkor sok időt nyerhetsz a többi variációval szemben...:-)