Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sziasztok! Van egy eladó Metz 44 AF-4C vakum és egy hozzávaló Metz Mecabounce 44-90 diffúzor. Jó Canon analóg és digitális gépekhez (E- TTL/SSH). Én egy Canon PS G2-n használtam nagyon keveset. Érdeklődni: 06-30/24-16-300 Ár:43,000.-
Ha jól tudom, csak manuális módban, de nekem néha ment e-ttl-ben is... Azért ilyen olcsó, mert nem 100% az E-TTL mód! Különben nem 20 lenne.... vadiúj.
SIGMA EX DGMACRO 24-70/2.8 eoshoz. 2007.03.ig magyar garis, doboz, papírok, eredeti tok, napellenző, első-hátsó sapkák, ha,vas, még bejáratlan 100%os állapotban 95e péntek d.u-ig! Tesztképek 24-en, 70-en 2.8, 5.6, 8-as rekesszel. Érdemes megnézni... full tesztképek
– Keveset használt monopod: Manfrotto 681B. 67 cm a legkisebb mérete, széthúzva 161 cm. 12 Kg teherbírású. 8 000.-
– Canon 70-200/4 L-es teleobjektív. Minden hozzávalóval: napellenző, első- és hátsó sapka, puha tok, UV szűrő. Hibátlan működés. 156 000.-
– 2006. márciusában vásárolt nagyméretű fotós hátizsák: Lowepro Photo Trekker Classic. Fotós érdeklődési kör megváltozása miatt. Hibátlan állapotban, egyszer volt használva. 40 000.-
– Canon Eos 33 vertikális markolattal, nagyon jó állapotban eladó: 36 000.- Egy 28-105-ös kitobit és hozzávaló napellenzőt plusz 5 ezerért adhatok mellé.