Jelentkezés (pár nap múlva) a motorozz.hu-n lehet. Ha esetleg valakinek nem jön össze, akkor itt jelezze, vagyis küldjön mailt, és akkor beteszem a sorba. ;-) CSAK azokat a jelentkezéseket fogadom el, amiket mailban megkapok. ;-))))
Program: -vezetési oktatás -elsősegély oktatás -kresz oktatás -buli, jóhangulat -többet sajnos még egylőre nem tudok, de amint lesz valami infóm, máris megosztom veletek!
Szívesen mondanám, hogy bevállalom, pláne most, hogy az enyém pihenget, de pont te voltál azt hiszem mögöttem aki látta, mennyire béna vagyok a motorhoz. ;-)))))
Szóval ha száraz az idő, és erre jársz a környéken, akkor szólj, mutatok olyan helyeket, ahol le lehet szedni. ;-)))
Vagy valóban jössze velem Pécsre, és ott viszont tuti le lehet szedni majd! ;-)))) csak mehetnék már a Vasért!!!!! Már kezdődnek az elvonási tünetek!!!!
Nyársapáton lakom. (kis település Cegléd és Nagykörös között)
A motoromat a márciusban nyító Ceglédi Kawasaki üzletben vettem hát mit mondjak eddig nem sok jó véleményem van róluk egyelőre nem igazán tudják ledolgozni az indulási nehézségeket.
Köszönöm a tanácsokat a fékezéssel kapcsolatban. A hétfői nap nekem is voltszerencsém tesztelni a "vasat" egy meglehetősen nehéz terepen hát mit ne mondjak le a kalappal a kicsike elött. megprobálok néhány képet felrakni hova jutottam.
Valaki említette a piros csíkot (Bocs a nevekkel még nem igazán vagyok tisztában nekem lekopott!)
Végre sikerült bejutnom a Fórumotokba. 2006.05.05. napján jött el az aboldog pillanat hogy végre 1 hónap várakozás után átvehessem a várvavárt citromsárka Kawasaki er6n-emet.
Nagyon örülök hogy végre találtam egy olyan fórumot ahol, olyan emberek vannak akiknek Hasonló az izlésük.
Tegnap végre én is tesztelhettem a motoromat. A guminyomást ellenőriztam és teljesen rendben volt, nekem a gíári ajánlásokra állították be a CSB-ben. Elindultam Szentendre felé, akkor a rakpartot még nem zárták le és a felső részen már volt egy jó kis vízátfolyás, lassan mentem át rajta, de így sem volt valami biztonságos. Budapestről kifelé egyre nagyobb lett a szél, majd leszakított a motorrol, ezért inkább viszafordultam a városi közlekedést "gyakorolni". Szerencsére nem volt túl nagy forgalom és nem is csináltam nagy hülyeségeket, csak kicsiket, a közlekedésben. A technikai kezelésben azonban minden lehetséges hibát elkövettem, össze-vissza váltottam, fékeztem. Érdekes módon nekem egyenlőre a nagyobb sebeségről történő fékezésnél jobban bejön ha az első hátsó féket együtt használom, az elsőt persze erősebben, ahogy az a könyvekben meg van írva. A kanyarokat, döntést nem igazán tudtam gyakorolni, mert nem nagyon volt olyan útszakasz ahol ezt lehetne. Nekem is azt mondta egy tapasztalt motoros, hogy a hátsó féket csak kanyarban használja, másra nem. NTX
Azt hiszem garfonya írta, hogy kanyarban a hátsófékel kell fékezni lassan, finoman. Mert akkor nem változik a geometriálja a motornak. ;-) Az első fékkel lassítva eléggé összecsúszik az eleje. Nekem most vastagabb olaj lesz a motorban, több mint valószínű. Egyelőre rugót nem akarok cserélni, de lehet inkább azt is ki fogom cseréltetni. Legyen valamivel keményebb az eleje, kicist legyen pattogósabb a vas. Először a hátulja is kemény volt, de most már megszoktam. ;-)))))
Igen, meggyőztem magam! Rugót is cserélttek, azt hiszem az a 20.000 rongy már "elenyősző" lesz a 300-hoz képest. ;-)))))
Matula+ nagyon sajnálom a gépedet,és egyre biztosabb vagyok benne,hogy a puha eleje a felelős,legalábbis részben ebben a sok eleje kicsúszásban.Muszáj lesz meglépni legalább egy vastagabb olajat bele.
Ha midnen jól megy akkor addira már VAssal tudok menni én is!!!! ;-)) Nekem júl. 1-ig be van minden táblázva. :-( Akkor citadella van, de másnap mehetünk. Remélem legkésőbb addigra meg lesz a Vas!!! ,-)))