Titervizsgálat kell nekik azt tudom, két éve még a hat hónapot is meg kellett várni, mint az angoloknál, de van ismerősünk kint meg tudom kérdezni. Egy valamit tudni kell róluk, hogy ha valamilyen kennel kutyái közül esetlegesen árverés, vagy hasonló gusztustalan eset forog fönt, vagy esetleges szaporítási téma, azonnal kiközösítik még azt is aki ilyen helyről kutyát vesz. ezt nagyon becsülöm bennük, nagyon tudják a genetikai háttereket, és a problémákat is, és mindenféle fajtaspecifikus mentés is van náluk, bár ott igazából nem szükséges.
Érthető, ha kihagyod,..de pénteken én eldöntöttem, hogy nem megyünk és a kutyákat se fürdettük meg, anélkül meg én be nem lépek kiállitásra,ezért csak reggel motyogtam amikor láttam, hogy nem esik,..lehet, hogy nyertünk, lehet, hogy vesztettünk. Barum helyette átkerült végleges gazdijaihoz, ami számára nagyon jó,..és 4 hónapos még csak Avrilnak meg szintén van ideje
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá, mondtam, hogy muszály vagyok saját kocsival menni.....miért nem hívtál fel????????????????????:(((((((((((((((
ugy döntöttem nem megyünk Miskolcra. Szakad az eső, nincs fedett hely,felhivtam Őket telefonon. A birálati sorrendet se tudják megmondani, reggel dönt a biró Igy nem is lesz fürdés, lakásom olyan mint a jégverem, 2 pulcsiban is fázom
nekem is a rozi terrierem tuti két nyelvű, nem igazán érti amit mondok neki, már próbáltam, angolul németül, még a szomszédomtól olaszul is megtanultam egy-két szót, de ennek valami különleges nyelvezete van.
A kölyök az pedig , a Kocsis Erikáék, egyik farok nélküli kanjátol, és a Hajni Zafír nevű kutyájának az anyjától van, de valahol Dunavarsány vagy valami ilyen helyen születtek.
Kevered, a Bodnár Szilvi hozta vagy kapta, vagy felajánlották neki ( nem tudom, nem akarok hülyeséget írni) egy pár hónapja csehországból, már felnött korában és ICH a kutya.