"Motor néha berángat, MIL kivillan, aztán minden ok. Hibakód motornál (TECH2): P0335" - főtengely fordulatszám jeladó (kábelkötegben a vezeték szakadt, csatlakozó kontakthibás, jeladó rossz, motorvezérlő egység hibás)
"ABS lámpa világít, hibakód 35, törlés után azonnal visszaíródik" - visszafolyó szivattyú relé áramkör hiba (szakadás, zárlat, szivattyú motorja blokkolt)
"Összefügghet a fedélzeti cumpu hibaüzenete ill az abs lámpa ? " - nem "vagy külön hiba?" - igen
"Betétcsere után ki kellene ütni a fedélzeti hibaüzenetet?" - ha kicseréled vagy megszünteted a kopásjelző hibáját akkor automatikusan elalszik
Lehet, hogy rosszul olvas a tech2? - nem szokott előfordulni
Hello ,Foka Ugyanolyan illesztöt vettem Nemetországból mint amit az autódiagnosztikás kolega árul.Eddig úgynéz ki,hogy kár volt (szart se ér) még 311vag comot sem kezeli.
A kérdés összetett. A legtöbb részegység a 7 - es lábat használja, de néhány motorvezérlő (OBDII előtti autókról van szó!!!) a 11 es lábat használja K- ra és a 15 ös lábat L-re. A 13- as lábon lehet a tempomatot kivillogtatni. Ezek az infók S/V40 - re vonatkoznak, ha konkrét típus érdekel megnézem a huzalozásí rajzát.
Bocs hogy bele szólok,de nem igazán jó a hasonlat))
Néztem BMW-be fék betétet, Ate gyártású betét 4800-ft ugyan ez a betét BMW dobozba 17600-ft ugyan az a gyártó még a szám a vas ba is az csak pöttyös BMW embléma van rajta és a doboz BMW!!!
Vettem egy vag-com kábelt skoda fabiába de a motort nem tudja kiolvasni.Nincsen valakinek véletlen magyar progija vagy valami amivel ki tudnám olvasni a hibakodot a motorból.Ha valaki tudna segiteni megköszönném vagy kuldene egyet emailban.
Tudom hogy nem igazán ide való téma, de hátha tudtok segíteni. Nincs valakinek véletlenül elfekvőben egy 1C0 909 605 sorozatszámú légzsákvezérlője VW Sharanhoz. Valamiért nincs kapcsolat a vezérlővel, természetesen a vezérlő már egyszer élesedett ütközés miatt. Esetleg más sorozatszámú vezérlőt is be lehet konfiguráltatni?
Működik a Bordcomputeren a rádió kijelzője és sikerült aktiválni a 4 hangszórós vezérlést is! :-)))) A CD tár DISP ENA pontjára csatlakozó vezetékét elvágtam, és újrakódoltam a rádiót. Köszi Doni a segítséget! Azt nem tudjátok véletlenül, hogy lehet kiszedni a rádióból a PIN kódot? Üdv.: Zsolt