Remélem még nem halott teljesena topic és tud valaki segíteni! Egy VW Polo, ami novemberben lesz 4 éves megállt minden előjel nélkül. Állítólag a computer hibás, most egy computeresnél van, aki az adatokat lementette. Azt mondja, hogy kellene egy progi, 2000-es évjáratú 1000 ccm-es benzinesre, hogy leenőrízze, jók-e az
adatok. Ennyit mondott a computerről: bosch motronic me7.5.10
261207183. Tud valaki segíteni, vagy hogy mit lehet tenni?
Nagyon sürgősen vennék 2db golf,seat,audi középsines ülést ..bármilyen állapotú jó mert csak az sín szerkezet kell egy másik ülés beszereléséhez és a gyárit nem akarom szétvágni!Bontókat ne írjatok!
Felszereltség: Centrálzár, elektromos ablak(elől), riasztó, autórádió, 2 Airbag(légzsák), állitható magasságú szervokormány, klima előkészités, metálfény, immobiliser, ködlámpa, törzskönyv, elektromos tükör, fordulatszámmérő. modulos el. ablak, váltózár, téli-nyári gumigarnitúra, az ár irányár, teljesen gyári, olajcsere után 5000km-t futott
Van egy nagyon régi, de a szívemhez közel álló polo 2 coupem, aminek sajnos nincs kalaptartója. Ha tudtok valami speckó bontóról, akkor kérem osszátok meg velem, hogy hol található.
Én nekem egy olyan problémám van hogy szeretnék építeni egy Golf 1 Rallyet és ehez keresek verseny cuccokat ,vezérműtengelyt főtengelyt szelepeket stb.Van 2db pierburg 2B,és 1db 1B karbim 4 db kasznim mind 5 gangod váltóval olajhűtővel.Van sima karbis motorom kettő amin csak le vannak dugózva a hengerfejen a porlasztó csúcsok de ugyan úgy gti ,és van két külön injektorom,meg egy mocival együtt üzemképesen a másik kaszniban.Nekem verseny vagy legaláb tuningolt alkatrészekre lenne szükségem gyárival el vagyok látva, sőt ha v.kit érdekel még cserélhetünk is ráfizetek.Szeretném ha hozzáértő emberek elátnának tanácsokkal hol tudnék ilyesmit beszerezni vagy ha van v.kinek eladó az is írhat nekem.Vagy ide vagy az e-mailt címre:
Vanm egy VW Polom 2001-es évj. 1.4 16V a kereklámpás előtti modell. Az lenne a kérdésem hogy az autóban gyárilag gázos vagy olajos lenéscsillapítók vannak???
Eladó egy 3F-es GT Polo vezérműtengely 1.1-es vagy 1.3-as Trabiba,vagy 1.4-es Volkswagenbe, ami 268 fokos és 9,5 mm-es szelepnyitása van, ára csak 25000 Ft!!! Ezenkívül van még egy Volkswagen vezérműtengely 1.1-es trabiba ami kb. 230 fokos és 7 mm-es szelepnyitással rendelkezik, ára csak 10000 Ft. Eladó ezenkívűl egy Wartburg leömlő az öntvénnyel együtt, új tömítéssel 7000 Ft-ért.
Állítólag egy Törökszentmiklósi srácot érdekel a 3F-es tengely. Ki van itt Törökszentmiklósról? Ja, meg egy srácot aki volt Alsóőrsön és egy 1.4-es Poloba szerette volna. Ő is jelentkezhetne mert elveszett a száma.
95 és 95 V-power között tényleg semmi különbség, vagy legalábbis jelentéktelen. A V-power racing 100-nál viszont határozottan érezhetö. Lényegesen "rugalmasabb" lesz az autó.
Sziasztok!
Egy cimborámnak kellene sürgősen egy 2003-as polo PDTDI-hez
1 jobbos féltengely (állítólag az egyik skodában is ilyen van).
Ha valaki tud ilyet olcsón, hívja a 06703826989 -es számot.
Előre is köszi, üdv!
A segítségeteket szeretném kérni! Gt-s polo-hoz (3F-es motor) kellene vezérműtengely...Ha valaki tud egyet vagy olyan megbízható helyet ahol lehet venni kérem segítsen! Minden megoldás érdekell!
Van egy 97-es polo classic-om és szeretnék rá sport hűtőrácsot (díszrácsot) de sehol nem találtam a kamei.com -ot leszámítva.
Használtan is jó ha tud valaki valahol.
Nekem 2001-es 1.4 16v polo III-m van. En nagyon meg vagyok vele elegedve, nem cserelnem le masra a kategoriajaban. Azert nehany dologba en is belefutottam....
Ha azt veszitek eszre hogy uzemmeleg homersekleten nem indul a motor, akkor nem kell beszarni. Allitolag tipushiba. A hogomba szarik be, es rossz homersekletet jelez az injektornak, ami azt hiszi, hogy hideg a motor, es telenyomja benyaval. A motor meg csak kohog. Nekem 8k volt a csere. Az indulast meg lehet oldani, csak le kell huzni a hogombarol a csatlakozot az inditozasnal.
A disztarcsa dolog eleg ciki, 8k-ert eleg draga egy darab. En ket napja voltam a Homasita-ban, ahol nagyon pofas 8 v. 9 kullos disztarcsat vettem ra. 6k volt a garnitura. Azota mar csak sport polonak nevezem... : ) Hala istennek siman rament a gyari kerektarcsakra is.
A cd-t mar az elejen megvettem. Az alfa ki, pioneer be. Tok jol szol, abszolut olyan kek mint a muszerfal vilagitasa, es csak 40k volt leertekelve a MediaM.-ban. Egyebkent az atalakito csak egy filleres kis bizbasz. A cd berakasa tenyleg kb 3 perc max.
En tobbnyire elegge alacsony fordulaton jaratom, es emiatt folyamatosan eg a check lampa. Gondolom nem tesz tul jot a katalizatornak, de tojok ra. Ha kimegyek az autopalyara es megzavarom, kb. 80-100 km alatt kiegeti magat a motor.
Na udv. Bocs a terjengossegert, de tenyleg birom a verdam.. : )
Ma a tavaszi kocsimosás, kocsipucólás alkalmával vettem észre, hogy a hűtőfolyadék egy kicsit a minimum szint alatt van a kiegyenlítőtartájban. Mit mondtok utána öntsek hűtőfolyadékot??
Mondjuk nemgondoltam volna, hogy eszi a hűtőfolyadékot a kocsi.
Az 1.4-es 75 es 100 loeros motorok ugyanazok a Fabia/Polo4-ben. Megegyezik meg az 1.2 55 es 64 loeros, valamint az 1.4 es az 1.9-es diesel motor is. Nem tudom mit ertesz periferiakon, de valoszinu...
A ket auto ugyanarra a padlolemezre epul, a motor, a valto, a futomu ugyanaz, csak egy mas kasznit rittyentettek ugyanarra a muszaki alapra.
Ha jol tudom mindez elmondhato a Seat Ibizakrol is...
Es a Fabiat lehet a jo oreg 115 LE-s 2.0-as VW-motorral is rendelni, igaz elegge huzos aron, es csak Comfort kivitelben....
Ugyanazt a muszaki tartalmat tobbfele markajelzessel is megveheted, tetszes szerint.
Tudom csak egybeírtam. Nekem Ibizám van, ugyanaz a motor, én a katalizátort offoltam + dob + légszűrő. Alul sokkal nyomatékosabb lett, inkább rugalmasabb mint erősebb. A következő lépcső nekem a hőmérséklettel való játszadozás lesz, hogy a computer azt higgye több naftát kell adni. De ez csak kat. nélkül müxik.
Egyetértek:) Viszont én éreztem különbséget a 95 és a 95v-power között.Csak 1 dologban: direkt se bírtam lefullasztani az autót.Ugye elég rövid a kuplung...Gyorsulásban, vagy másban javulás nem volt.
He, nekem eszem ágában sem volt a chiptuning! Szerintem is hülyeség. Sőt, akármilyen tuning hülyeség egy ilyen 1.4-es benzines kisautón.
Mostanába megint 95-öst tankolok. Tényleg semmi külömbség.