Köszi! már ez is nagy segítség volt! Szóval a féklámpa 5/21-es. Jól van, akkor egy izzóval kevesebb kell! ;-)))) Biztosíték!? Azt se tudom, hogy hol van a biztosítéktábla a motoromon. :-((((( Hehe, akkor csak három izzót kell elrakni, annak azt hiszem még találok helyet az ülés alatt valahol. ;-)
Megnéztem a könyvben nem találtam típusszámokat ehhez, szerintem inkább kérdezz egy kereskedésben (akár e-mailen), és ha már izzókészletet állítasz össze ne feledd a biztosítékokat se. Izzóim, biztosítékaim nekem sincsenek elsősegély csomagot beszereztem még az elején.
Nagyon megköszönném, ha valaki lenne olyan rendes, hogy a motorban található összes izzó típusszámát beírná nekem, mert nincsen hozzá gyári használati utasításom. Állítólag nagyon rászálltak a rendőrök az izzókészletre, és az elsősegélycsomagra, hogy van-e a motorban. ha jól hiszem, akkor összesen négy féle izzóról van szó.
Ma "csak" kétszer mentem arra. Be van rakva az ablakba úgy, hogy az utcáról látszik. Lehet, hogy max azért mondták, mert majd elviszik onnan, de szerintem még a héten ott lesz, mert már jó ideje ott van (hetek óta). Azt nem tudom megnyitották e már ezt a szalont, mert mozgást sosem láttam, de ezt a gépet a Tél u. felől, a feketét a Béke u. felől láttam. Mondom a sárgát ma is 2x. Ajánlhatnám a kawasaki.hu-t, de élőben más egy kicsit. Szerintem ha nem nagy kiesés neked, érdemes eljönni, bár mondom azt nem tudom nyitva van e, de a moci tuti ott van.
OFF: Tudod a tel.számomat. Meló után csörrents meg, és akkor ott találkozunk. TE feljössz, mi meg átmegyünk. Feltéve, ha lesz támogatója még az ötletnek.
Majdmég azért utána nézek, hogy milyen program lesz akkor szombaton, és akkor már időt is tudunk majd. ;-)))))
Ha Budakalászra nem mehetünk, akkor menjünk Etyekre!? ;-))) Állítólag ott most borfesztivál van. Mondjuk inni nem ihatunk, de azért jól érezhetjük magunkat, nem!?
akkor innen a listáról hány ember jönne H.ringre? Csak azért, hogy akkor amit Bullmaxxal kitaláltunk, és lefixáltunk időpontot az jó-e nekik, és akkor tudjuk, hogy hány emberre kell várni!? mondjuk lehet pont én leszek az akire várni kell majd. :-(
Bullmax, Matula (bácsi); mi ketten akkor az Auchan parkolóban talizunk, mindenki oda jön? Vagy?
Hűtővédő Értesüléseim szerint jövő hét elején meg lesz az ár, és akkor utána nem sokkal meglesz a protó is! Amint megvan minden adat tolom is fel az adatokat.
Köszi az infot, ismerem a környéket, tudom hol van az a szalon. Fel is hívtam őket valamelyik nap, hogy megkérdezzem, van-e náluk sárga, a telefonba azt monta a kereskedő, hogy nincs. (???) NTX
hi! Én abba a táborba tartozom, aki viszonteladótól vásárolt. Szerintem nincs alapja és ugyan arról van szó, mint ha veszel egy riasztót a kereskedő állítja, hogy csak a gyári jó, mert a többi bezavar az elektronikába, ami ugyebár nem igaz. Nálam a garancia a forgalomba helyezéstől kezdődött! Én nem agódom.
Végül is a lényeg az hogy ők mivel nem közvetlenül a kawától veszik, ezért akkor mikor vmelyik külföldi országban megveszik valamilyen hivatalos kereskedőtől (hiszen ők viszonteladók), akkor már elindul a garancia, így megtörténhet hogy akár 1 éves mocit veszel meg, papíron. Erre kell nagyon odafigyelni, hogy mi szerepel a papírjaiban! A másik, hogy valszeg a kisebb garanciális dolgokat „lenyelik” és megcsinálják, de ha fődarab csere van az már érdekesebb! Teszem azt mondjuk 1 év múlva besül a blokk, akkor megtehetik (azt hiszem), hogy a beszállítójukhoz viszik garanciára, de szerintem az a valószínűbb hogy a kedvező árért lemondanak a garanciális jogaikról, s azt átvállalják. De gondoljatok bele mennyibe kerülhet egy blokk, ha garfonya pár (nem mechanikus) dologért kb 450 ezret fizet. Vagy a másik, ha van garanciális megállapodásuk (amit mondom hogy nem tudok), s teszem azt hogy 1 évet ált náluk az üzletben, s neked 2.5 év múlva lesz vmi gondod, s azt hiszed hogy még van fél év garid, akkor nehogy az derüljön ki hogy: - sajnáljuk de fél éve lejárt már a garancia, nézze meg a papírokat.
Nem tudom hogy teljesen pontos-e az információm, ha nem akkor bocsesz azoktól akik ellen írtam. (nem szeretem az ilyet, mert sok pletykának a végén kiderül hogy nincs alapja. :-(
Nem tudom mennyire vágod Pestet, de Újpesten ha a belváros felől jössz a Lehel úton, ami a Hungária körút után már Béke, akkor mikor Újpestre érsz, onnan szintén ez az út már István út néven fut. Na itt jobbra a Tél u. kezdődik és ezen a sarkon van egy Nissan szalon aminek a felső szintjén Most nyílik/nyílt a Kawasaki szalon, ami eddig a Külső Váci úton volt. Itt van bent egy sárga és egy fekete. Asszem ennél jobb összehasonlító hely nem kell, mert egyszerre láthatod a kettőt. Még utcáról is látszik, ezért sétáltatom mindíg erre a kutyákat...:)))))))))).