Mod kerlek milyen fesztival lessz Pesten , valami Jazz vagy mi?
ahol a E.L & Palmer is fellep ?
Mert egy temesvari banda fog ott jatszani azt irta az ujsag hogy az ELP elott vannak a musorban . Egy magyarorszagi gitarossal egyutt , akivel tobszor jatszottak Romaniaban is es valami lemezt is keszulnek kiadni.
Nem szorszalhasogataskent emlitettem de tenyleg sokan ugy reklamozzak magukat hoy "ELEKTROMOS-GITAR ORAK" ,es akkor mire gondoljak , eletvedelmi tanfolyam , hogyan kell meguszni a zenelest "megrazzas" nelkul ,lefoldeljuk vagy nem a gitart ...elsosegely aramutes eseten ...szoval ? ...lol
A hatterben egy alatomos toborzas remlik , tehat normalis gitar-orakat adnak de hat az ifju "Steve Vai" jeloltek inkabb csak elektromosan szeretnek a tanulast es ugy hiszik hogy ket honap alatt mar ugy keverik akar Malmsteen .
Innen a reklam , mindent a kuncsaftert.
De tenyleg ha beleneztel , mi van benne , jo valamire , mitol mas mind a tobbi szaz gitariskola.
Tulajdonkeppen van eleg sok "elektromos" moka is , amit meg kene tanulni .Peldaul
elektromos C# ,szoval egy kicsit humoros a cim ha nincs tartalma a "kezikonyvnek".
En ki fogok adni egy Torzitott elektromos-gitar zsebkonyvet , gomdolom nagyobb keresetje lessz es leveztetem a Fast Furier Transform-ot a "powerchord" eseteben.Ez tenyleg egy erdekes dolog.
Tenyleg van egy par tanitvanyom akik nagy nehezen elkaptak 3 - 4 ev Steve Vai orulet utan rajottek maguktol hogy nem tudnak jatszani , aztan megy a kozelharc hogy kiverjem a fejukbol az ilyen "elektromosgitar-tanarok" altal belejuk vert teveszmeket.
Es meg kell mutassam nekik hogy a "dobozgitaromon" ugyanazt eljatszom mint elektromoson ( a hagymadeszkan ) ,mind a ketto gitar ,
Csak ez utan nyugodnak bele nagy nehezen hogy nem pakolok nekik ket procesort ,
vegerositoket es hangfal szimulatort a 100W-os kivezerelt lampas erosito kimenetere innen veve a jelet KET masik 200W-os lampas erositore vinni , lampas vonalerosito-keveron kersztul , parhuzamos loop-okon efektezve !!!, mert allitolag mar csak avval lehet jatszani.
Ugy gondoljak ebbol all az "ElektromosGitar", es ehez kene a "kezikonyv"
Megaztán Balázs elég nehéz helyzetben van. Ilyen előélettel akármit mond, sértődött és dilettáns csicskapankok ezrei ugranak az arctalan internet félhomályából.
Szerinted a hájjal elöntött buta agyába eljut bármi is abból amit jópáran mondanak neki évek óta?
De az is lehet hogy még nem találtuk meg a formáját a Vele való kommunikációnak. Az értelmes beszéd és az anyázás nem használ. Valahol a Readers Digest idézetek környékén lehet a megoldás. Már csak egy eredeti kicikínai kell, akitől szépen megeszi az előre rágott kicitcípőszt...
Nézd, általában bántóan írsz, és lehet, hogy most pont nem, de az olvasóközönséged már eléggé kihegyezva reagál bármire, amiben a bántás szándéka a leghalványabban felmerül. Éreted, ezt is te csináltad magadnak.
Te egész egyszerűen nem fogod fel (nem akarod felfogni?), mit akarok mondani.
Ismerős az allegoria szó? Ez a szaros pörkölt allegoriája: ahogy a pörkölt sem lesz pörkölt egy kis szartól többé, úgy az érvelésed sem lesz helytálló, ahogy hozol a jó tételek, érvek alapján egy helytelen következtetést. Téves következtetéssel vágtad az imént is agyon az érvelésed. Hiába jogos a cím helyesírásával kapcsolatos álláspontod, ha oda lyukadsz ki, hogy "egy fordító, ha helyesírási hibát vét, kontár". Előbbi jogos észrevétel, utóbbi egy épületes faszság.
Sokadszor írom már, hogy alapvetően fogyaszthatóan írtam, és ennek ellenére lettem lealattomosozva (stb.). Olvass vissza, tegnap pontosan idéztem írásomat és a rá adott választ is.
Bántani sokkal könnyebb, mint fogyaszthatóan előadni az igazságot. "Az igazság fontos, és nem az előadás" - ez nem erény, hanem gyengeség. Azért nem mondod fogyaszthatóan, mert nem tudod, és ebből még sok bajod lesz.
Ismételten leszögezem: az igazság nem kaja, az igazsággal kapcsolatban nem tartom lényegesnek, hogy finom legyen, vagy szépen legyen szervírozva. Igaz legyen, korrekt legyen, ennyi számít, más nem.
Nekem is van pár gigányi backing track anyagom különféle előadók számaihoz (Satch, DT, Metallica, Megadeth, Eric Johnson, Vai, izé). Csak meg kéne csinálni a Gitármánia DC hub-ot...
Pont ezt rontod el a saját magad által kreált törvényszerűségekkel, megalapozatlan általánosításokkal. Egy jó érvelésre húzol rá egy rossz általánosítást, azaz az utolsó kóstolásnál még finom a pörkölted, a tálalásnál viszont ehetetlen szar. Arról nem is beszélve, hogy a tálalásod is olyan, hogy úgy baszod az ember elé a kaját, hogy a fele az ingén köt ki (Birta mesélt pont erről)...