Keresés

Részletes keresés

Predators#44 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 799

sziasztok,

 

 

folyton olvasgatom az iromanyokat amik itt vannak (szandekosan irtam "iromanyt") :) es mindig hozza akarok szolni, de aztan mire belepek...stb elszall az indulat. ez jol jonne masoknak is. ugy a forumon, mint a palyan. ez kemeny sport. tobben ereztek mar a csontjaikon, izuleteiken....

velemenyem szerint egy dolog nagyon fontos, hogy sportnak tekintsuk. es ehhez higgadtnak kell maradni a palyan is. ami nem konnyu nehany kapott pofon utan... es mindenki csak azt latja, hogy O mit kapott a playan, es emiatt csak egy szemszogbol hajlando vizsgalni az esemenyeket.

nekem is reklamalt egy Demon,  mert ugy erezte Holding-ot kovettem el, lehet hogy igaza is volt. en is ereztem ugy, hogy "szandekosan" a szuszpenzorom vette valaki celba..... (volt rajtam, nem ugy mint edzesen!!) :)

de voltak jatekosok, akik felsegitettek az ellenfelet a palyan, voltak kik megkerdeztek az "elkaszalt" jatekost, hogy jol van-e?

miert nem ezekkel foglalkozunk?

persze Kanizsa es Egerszeg.... mindig is kemenyebb es feszultebb meccsek lesznek. igy elmaradhatatlan a szajkarate. de mindenki nezzem magaba is.. es ha teljesen tiszta a lelkiismerete, akkor kezdjen reklamalni. es ez mindket csapatra vonatkozik. sajnos a meccs heveben tesz es mond olyant az ember, amit nem gondol meg elore. tapasztaltam.

nos remelem sikerult partatlanul fogalmaznom.

Z

 

Big-B Creative Commons License 2006.05.08 0 0 798
Ja, és sok sikert a vasárnapi meccsre. Verjétek el a BBK-t!
Big-B Creative Commons License 2006.05.08 0 0 797
Hamarosan a honlapon lesz (Média) a teljes meccs videója.
Előzmény: X_X_L_ (795)
Predator #86 Creative Commons License 2006.05.07 0 0 796
Szerintem hagyjuk abba a "fórum-harcot"!!!!!!!!

Mindenkinek meg van a saját véleménye a meccsről, de már nem ezzel kéne foglalkoznunk, hiszen vasárnap már a Budapest Black Knights csapatát fogadjuk a Mocsárban!
Ne a múlttal foglalkozzunk, azt a meccset már rég lefújták!!!!
Inkább a ránk váró többi mérkőzésre kellene koncntrálnunk, hiszen egyik sem lesz sétagalopp. Sok kulcsfontosságú emberünk sérült, így a többieknek még több feladata lesz.

Remélem mindenki olyan elszántsággal, kitartással, és kedvvel fog játszani, mint Kanizsán, és akkor talán okozhatunk meglepetést az ellenfeleinknek, hiszen az tény hogy nem sok esélyünk van megnyerni akármelyik találkozót is...
De a remény hal meg utoljára, és küzdeni kell a végsőkig!!!!!!!!!!


HAJRÁ MAGYARORSZÁGI AMERIKAI FUTBALL!!!!!!!!!!!!!
GO PREDATORS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Zolee
X_X_L_ Creative Commons License 2006.05.07 0 0 795

Köszi van felvétel. De ha odaadod szívesen megnézem másik kamera állásból is.

A büntetésekről annyit, hogy a játékvezetést elvből nem minősítem.

Egyetlen kiemelt nem a pályán történt esetről: a mi edzőnk kilép a boxból, mert nem adnak időt pedig már ordít 2 perce: büntetés meg "a következőre kiállítom", a tietek 20 yardal bent a PÁLYÁN, és a kiadott ellenetek szóló büntetést visszavonják.

Nézd vissza a kiállítást és döntsd el magad.

 

De tényleg érdeke a felvétel, ha komoly az ajánlat.

Előzmény: 88-as (792)
Timtschee Creative Commons License 2006.05.07 0 0 794

Sziasztok!

 

BÉKÉT A NÉPNEK!

 

Ehhhh.... micsoda nosztalgikus érzéseim vannak... ismerős nickek, egy lapon ;-)

 

Jók legyetek

Cheersy Creative Commons License 2006.05.07 0 0 793
Sziasztok srácok

Na hát ehhez már nekem is hozzá kell szólnom.
Sztem ne foglalkozzatok azzal h miket írnak ezek a démon fajták. Nem ér ennyit az egész.
tudom h most oltári nagy igazságtalanságot éreztek de hagyjátok.
Nem kell velük foglalkozni.
Sztem nagyon jók voltatok és lesz ez még jobb is.
Fel a fejjel.
pusssz
88-as Creative Commons License 2006.05.07 0 0 792

"Nem mondom 100 %-ra, de a szándékosságot sajnos nem tudom kizárni"

 

Ismételtem kérem, hogy nézzétek meg, melyik csapatot büntették abban az esetben amikor sérülést okozott, (ha jól emlékeszem minket nem), melyik csapatból állítottak ki embert, és melyik csapat kapott personal fault-ot. Ha jól emlékeszem nem is egyszer. Melyik csapat próbálta úgy kizáratni a másik játékost, hogy direkt provokálta, lökdöste? Ha nincs felvételetek a meccsről nagyon szívesen adunk. Érdemes lenne megnézni és hamar kiderülne, hogy a szándékosság és direkt sérülésokozás messze elkerült minket.

 

Amúgy valóban igaz, hogy a sérülések és kevés létszám ellenére becsülettel küzdöttetek és a végén se éreztem én személy szerint semmilyen "lendületvesztést" vagy bármi csüggedést. Ezért egyértelmű gratuláció jár.

 

Egy jó tanácsot viszont a saját érdeketekben fogadjatok meg, azok a játékosok akik nem bírnak viselkedni a pályán, nem oda valók. Saját magatokat büntetitek azzal, hogy játszanak, többet ártanak mint használnak. Nvezzük nevén az embert, a kedves #65-ös számmal játszó játékosotokat csak egy hajszál mentette meg a kiállítástól és egy újabb verekedés kirobbantásától ami már nem biztos, hogy hamar véget ért volna. Gondoldok arra amikor egy szerelés után felállva az odasétáló játékost látványossan mellbelöki, hátha visszalök az ember és mehet a box. Mindezek ellenére a mecsc alatti teljesítménye meg se közelített több játékosét közületek. Természetesen nincs jogom ilyesmibe beleszólni, csak jótanácsként említettem meg.

 

A lényeg a lényeg, mindent úgy és akkor csináltok ahogyan nektek a legjobb. De hát tanácsokat adni csak lehet, hátha az egyik egyszer még jól jön.

X_X_L_ Creative Commons License 2006.05.07 0 0 791

Helló Srácok!

 

Nem nagyon akartam beleszólni ebbe a "vitába", mert nem sok értelmét látom :o), de mint egy "kanizsai ragadozó" (aki teljes szívvel predator, de a kanizsai csapat játékoskeretéből többeket személyesen ismer, talán haveri vagy baráti szinten is) talán én tudom a legsemlegesseben, mégis belülről, nézni a dolgokat.

 

    Nos nézzük sorba.

 

   1.: Tény, hogy sok hibával vesztettünk. Tanultunk is sokat belőle.

 

   2.: Az is tény, hogy 16:0 után 16:6 és mikor kezdett magára találni a csapatunk 6 play-ből 4 kulcsemberünk sérült meg (olyanok akik fel voltak készítve az ütközésekre). Nem mondom 100 %-ra, de a szándékosságot sajnos nem tudom kizárni. Remélem a játékvezetés is elemzi a mérkőzéseket és ők is felfigyelnek és felkészülnek "érdekes" dolgokra, amitől tisztul a játék.

 

   3.: Miután a sérülések következtében olyan csapat állt a pályán a mérkőzés 60-70% ában mint pl. én (2 hónapos a.footbal pályafutással a hátam mögött, 8 év kihagyás vagyis bárminemű rendszeres sport nélkül) támadó és védőfalban nyomtuk végig. Én személyesen sajnos sem fizikailag, sem taktikailag, sem kondicionálisan nem voltam kész erre, de egy emberként felvettük a kesztyűt. Az így felálló, deffenzív playeket nem ismerő, alkalmi védőcsapat azért csak végrehajtott több területnyerést és egy labdaszerzést is, és a támadásba átkerülve csak összehozott még 2 TD-is.

       Ebből kiindulva én továbra is büszke vagyok a csapatra. És kedves ellenfelünk, minden elismerés, nyertetek gratula meg minden, de ezeket a dolgokat vegyétek figyelembe Ti is, és nem kell lekicsizni senkit.

 

   4.: Egy zalai rangadó mindig heves indulatokat vált ki mindenkiből, legyen az foci kézilabda vagy szavaló verseny. Én ezt eddig sem értettem, most meg kicsit a helyzetem is "érdekes", ezért nézzétek el nemkem, hogy merek rálátni a meccsre felülről :P.

 

Természetesen szeretettel várunk minden kanizsai játékost, szurkolót, edzőt a meccsre. Végre próbáljunk előnyt kovácsolni abból, hogy Zala egyedülálló módon 2 csapattal is bír.

 

Kutyuskák ne feledjétek eb csont befor, HAJRÁ!

 

Jó felkészülést mindenkinek!

EmperorGömbi Creative Commons License 2006.05.06 0 0 790
Kullancs egyet értek veled ezekben a dolgokban!!!
És csak annyit hogy mi még Kaposvári Golden Fox nem hogy nem nyertünk de nem is játszottunk egy mérkőzést sem!!
Előzmény: Kullancs #28 (785)
Woobel Creative Commons License 2006.05.06 0 0 789

Nah tegyük ezt az egészet gyorsan tisztába. Mindenkinek igaza van és mégsem!

Ezt mindenki értse úgy ahogy szeretné. Jogos h, az off emberek miért nem tudnak ütközni. De sajnos azok az emberek akik nincsenek benn a csapatban nem tudják azt h, a csapat miken megy keresztül. a legtöbb játékos aki ottvolt a metcsen éppen h, csak elkezdett játszani ezt a sportot pár héttel a bajnokság elött.

 

szóval ahhoz képest nem rossz teljesítmény! az is jogos h, hol az a 7x ember nos időközben a weblapunk relatíve elavult és nemigen frisítették állítólag készül a uj lap de jelenleg kb 40en vaunk 10ember aki nem volt ott az a munkája v. sérülése miatt nem játszhatott.

 

nemérten h, miért kéne egymást szekálni ilyenek miatt. mindenki nyugodjon meg hiszen mindent meglehet értelmesen beszélni.

 

hozzáteszem ezt a hozzászólást egykézzel egyujal irtam mert eltört a ball kulcs csontom szóval hétfőn műtenek és sajnos az én részemről ez a bajnokság végetért.

legalábbis nemsok eséjt látok arra h, akár a debreceni metcsre rendbejöjön.

doki aszonta h, hétfőn műtik és valszeg kapok bele csavarokat meg lemezt is.

 

nah szóval kérek mindenkit ezúton h, felnőtt emberek vagyunk ne cseszegessük egymást!

DanMarino Creative Commons License 2006.05.06 0 0 788

Hihihihi....

 

Csak rugdossátok egymást, NK és ZEG, az csak nekünk lesz a legjobb! Karatézozzátok szét egymást, mi meg majd mindkettőtöket az iszap alá döngölünk...

 

Nem ám, csak viccelek....

 

THUNDERSTORMS KAFC 2006

elway#7 Creative Commons License 2006.05.06 0 0 787
a következő meccsen lehebizonyítani,hogy ami le lett írva az nem igaz,de ahogy elnéztem a játétokokat nem lesz könnyű...
ha azon nyafogtok ,hogy kis csapatotokról mertek negatívot írni akkor nagyon sajnálom
és egy kérdés,ezt mire érted:
"Kezditek olyan szintre alacsonyítani ezt a sportotis mint az európai focit mondjuk enkem egyáltalán nem érdekel a véleményetek"

ha a leírt észrevételekre egykicsit is figyelnétek mondjuk annyit,hogy utánna néztek mondjuk a meccs felvételén,akkor látnátok,hogy nincs benne kitaláció és megbeszélnétek közösen a hibákat,mert rengeteg volt és így előre léphetnétek,de ehelyett sértődött kisgyerekként viselkedtek.....
Előzmény: Kullancs #28 (785)
Kullancs #28 Creative Commons License 2006.05.06 0 0 786
Szevasztok srácok


Nemtok ma se menni edzésra sajna mert anyámnak műtötték a kezét és nemtud vezetni:((
Kullancs #28 Creative Commons License 2006.05.05 0 0 785
Nah ehez énis hozzá szólok

Kezditek olyan szintre alacsonyítani ezt a sportotis mint az európai focit mondjuk enkem egyáltalán nem érdekel a véleményetek. Akárhogyis hiszitek tudunk meglepetést okozni és az az iromány akkoris elfogúlt ami a ZH-ban volt az viszont korrekt. Nem kell elszálni hogyha ner valaki egy meccset igaz mi még nem nyertünk de sztem sose csügettünk mert szeretünk játszani és sose úgy jöttünk le a pályáról mint egy vert sereg.

csak ennyit akartam mondani.
Psychodad Creative Commons License 2006.05.05 0 0 784
Na ez is 1 probléma....az off. játékosok miért nem tudnak ütközni ? Nekik is gyakorolni kellene edzésen, nem csak a def.-nek. Egyébbként miért csak 30-an jöttetek ? Hol van az a kb.75 fő aki a honlapotokon van ? Elárulom , hogy a " kanizsai szakértő szurkoló", aki az " irományt" készítette többet ért a témához , mint gondolnátok....
A következő hazai meccseteket is megnézzük, mert szeretnénk tanulmányozni az ellenfelet akivel majd mi is játszunk és kíváncsiak vagyunk mennyit fejlődtök a meccsünk óta.
elway#7 Creative Commons License 2006.05.05 0 0 783
a jövő heti mérkőzéseteken ott leszek és megcáfolhatjátok azt amit írtam és megis "haraphattok",de ha mégsem tudnátok megcáfolni akkor számítok a bocsánatkérésetekre "kutyuskák"
az úgynevezett "iromány" a mérkőzésen látottakkara alapul nincs benne kitaláció,sem hazugság
tanuljatok inkább a hibáitokból és akkor nem lesznek ilyen "irományok"
Előzmény: Predators#6 (782)
Predators#6 Creative Commons License 2006.05.05 0 0 782

Azt elfelejtettem leírni, hogy ezt egy Kaniza szurkoló írta, tehát kissé elfogult,

és pár apróbb részletet nem is tartalmaz, pl. hogy a második félidőben 5 vagy 6 támadó volt a védelemben, akik még életükben nem csináltak tackle-t csak a meccsen.

 

De teljesen mindegy, csak azét tettem ide a linket, hogy egy kicsit felpiszkáljon benneteket a jövő heti meccsre.

Előzmény: KUTYA1111 (781)
KUTYA1111 Creative Commons License 2006.05.05 0 0 781

Hali mindenki.

Elolvastam ,,ezt az irományt" és nem értem miért ez a negatív hozzáállás. Tudja mindenki, hogy feljődésben lévő kiskutyák vagyunk.

De majd megharapjuk azt aki ezt írta.

Üdv mindenkinek a sérülteknek meg gyógyuljanak meg minél előbb

Predators#6 Creative Commons License 2006.05.05 0 0 780
Psychodad Creative Commons License 2006.05.04 0 0 779
Srácok !
Tanuljatok meg ütközni és használni a védőfelszerelést, mert a
"kanizsai bombázásnál " a győri nagyobb lesz....
Egyébbként sok sikert a következő meccsekre és jobbulást a sérülteknek !
Predators#44 Creative Commons License 2006.05.04 0 0 778

Hi,

 

nos, az agyrazkodasos jol van. a medencecsont-repedeses tud jarni...

roviden. a tobbi vall-boka es terdserult.... nos nevezhettjuk "szokasosnak". remeljuk nem kell sokat kihagynia senkinek.

Z

Előzmény: Big-B (777)
Big-B Creative Commons License 2006.05.03 0 0 777
Sérültjeitek hogy vannak? A Demons-nál egy szárkapocs-repedés jött össze.
Predator #86 Creative Commons License 2006.05.03 0 0 776
Hi!!

Hát a "kutyuskák" első negyedben nem igazán találták a helyüket a pályán, aztán meg nagyon belejöttek, és akkor kezdődött a kanizsai bombázás és akkor majdnem minden drive-ban lesérült valaki.A második félidőben meg már mi (offense) voltunk a fal nagy része, így a védelmünk átjáróházzá változott sajnos...
KUTYA1111 Creative Commons License 2006.05.03 0 0 775
Hali skacok. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni meccsre de úgy alakult, hogy pénteken műtötték a térdem és hétfőn jöttem ki a kórházból.Nem volt valami kellemes, de azért még számíthattok rám, amint felépülök. Jelenleg leterhel a fizióterápia, ami nagyon fájdalmas. Hallottam sok volt a sérülés,és kikaptunk de azt is hallottam nagyon jók voltatok. Gratulálok hozzá. A kérdésem: Hogy szerepeltek a ,,kutyuskák"???? Üdv mindenkinek
#29 Creative Commons License 2006.05.02 0 0 774

Győr Sharks vs Bp Black Knights

május 6. 16:00 Győr külsőbácsai út

Várunk mindenkit!!

EmperorGömbi Creative Commons License 2006.05.02 0 0 773
Köszönöm hogy felírtátok most kicsit szomorú vagyok hogy nem vertétek el a Demonst de örülök is mert ahogy látom ti is termeltetek szépen pontokat sok sikert a következő mecsetekhez!!

Üdv: Bálint Golden Fox
X_X_L_ Creative Commons License 2006.05.01 0 0 772

 

Nagykanizsa Demons - Zalaegerszeg Predators ................... 57 - 19

A másik ágon ha érdekel:


Szolnok Soldiers - Eger Heroes............................................... 35 - 0

Előzmény: EmperorGömbi (771)
EmperorGömbi Creative Commons License 2006.04.30 0 0 771
Szevasztok Srácok!!! Na hogy sikerült? Kérlek titeket hogy irjátok fel nekemem az eredményt köszi. További sok sikert!

Üdv: Bálint Golden Fox
X_X_L_ Creative Commons License 2006.04.30 0 0 770

Büszke vagyok rátok fiúk!

Nagy szív kitartás és nem adta fel senki.

Megtisztelés veletek jáccani!

 

Köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!