A fanyalgók azért fanyalognak, mert rossz snookert láttak, nem azért, mert xy nincs itt (persze feltételezzük, hogy xy jobb snookert játszana, ez igaz). És a fanyalgásnak sajnos kézzel fogható alapja van, csökken a rankingek száma, kevesebb a pénz a sportban, mert rosszabb a nézettség, mert túl sok az ilyen meccs, mint ez a döntő is volt pl.
Az időlimites dolog egyébként szerintem sem teljesen fair, de ha egy sportág fenn akar maradni, akkor néha szakítania kell a hagyományokkal, szóba jött az olaszországi foci vb, meg lehet nézni, mennyi szabály megváltozott (a lesektől kezdve a hazaadásig), amihez sokáig nem mertek hozzányúlni,de szükséges volt, pedig nem mindenki örült neki.
Csak aztan nehogy az uj dakoval meg kevesbe menjen Ronnie-nak, mert akkor kenytelen kinyomozni hol lakik a kissrac...:) Ezt a dontot meg ugyanugy nem tudom hova tenni, mint a tavalyit:( Vegignezek az utobbi nehany jonehany ev vilagbajnokain, ugy latom csak olyanok nyertek meg, akik tenyleg megerdemeltek, igazan nagy jatekosok. Node Murphy es Dott? Meg ranking gyozelmuk sem volt. Olyan, mintha Ferrarik, Porschek es Lamborghinik koze betennenk egy Trabantot es egy Wartburgot:)
Na ne már, h ezt ő most itt komolyan is gondolta... Esélytelen lett volna Ronnie ellen :)
Amúgy nem tudja valaki, h miért volt két frame lemaradás? (asszem az elsőt hagyták abba 4-2 után) Mert eleve 8kor kellett volna nekiesni a 25.nek, erre a 23.at kezdték 9 körül.
Az még nagyobb döbbenet, hogy a két Mike igazi angolhoz méltóan a teljesen komolyan nyomja az ipart; semmi poénkodás a lassúságon, semmi milyen a fal a szobában meg hasonló. Tökéletes szakmai kommentár, minden értelemben profik. A KL-éknek sokat kell még tanulni....
1 óra 14 perc és néhány másodperc, rekord a Crucible színházban.... hmmm valami fazon meg 5 perc 20 másodperc alatt csinált 147-t, akkor tehát majdnem 15 maximumot lökhettek volna Ebdonék...
Ezt a video bizbaszt eddig miert nem alkalmaztak? Eirian Williamsnek mindig az volt az ervelese, hogy minden helyszinre, minden selejtezore nem lehet telepiteni az eszkozt, igy nem lenne egyseges az elbiralas, ezert inkabb sehol sem alkalmazzak. Most meg igen. Ki erti ezeket.
egyetértek, pl: a következő framehez új módszerrel kellene felrakni a golyókat: a pirosakat rögtön a falra, a színeseket meg a zsebek elé, aztán hajrá....
nem gondoltam volna, hogy lehet ezt a szenvedést fokozni, de ami a 27. frame-ben történik az borzalom
a kommentátorok is meghülyültek (mostmár teljesen)
emléxem, egy őskori Gálvölgyi-showban volt egy snooker paródia (Fúrósport jelenet), ahol egy luk előtti piros golyó belökésén filózott a "versenyző". Dott és Ebdon itt most lassabb.... :(
Tegnap valamelyik komment (talán a kisKrézy) mondta, hogy este már sörrel a kezében nézi végig a sessiont... Namost aki ezt a vb döntőt végigsörözi, az megteszi az első komoly lépést a kemény alkoholizmus felé.
Semmi bajom Dott-tal. Viszont az elődöntős Ronnie-t szerintem nagyon-nagyon sokan megverték volna :) Mondhatjuk azt is hogy ott sokkal inkább Ronnie veszített, nem pedig Dott nyert. :) Williams meg nem verte meg persze, de Ronnie ellene sokkal jobban játszott.
Ne vitatkozzunk erről amúgy, ha vb lesz az lesz, nem számít, csak kicsit gáz szerintem :)