Engem egyszer 3 órán belül vágtak ki. Igaz, az index.htm üres volt, ellenben elfoglaltunk 150 mega tárhelyet. ;)
A lényeg, hogy minden tartalom legyen elérhető a főlapról, és sokszor add meg azt linknek. Utána már nagy gond nem lehet akkor sem, ha egy-két dolog direkt linkről megy.
Nem használt. Szerintem nincs elkúrva a húrláb. A problémát azért nem értem, mert van, hogy 1-2 hétig minimális hangolással megvagyok, aztán koncerten meg mostanság 2x is kell hangolni...
Jólvan már, tudod, hogy csak szeretetből mondtam. A Hír TV-ben abban a kultúrás műsorban voltatok azzal a bongyorhajú pacákkal? Vagy esetleg találkoztál a nagy Rákay Phillippel is?
Sceletor csk a szólóit linkelte be ide, én viszont egész számokat is (pl. Ego), tehát én még mindig többet tettem be ide, mint ő. Sőt, egyszer az összes mp3-at egyszerre belinkeltem, amikor a lemez megjelent.
Ez nem jött be, mert van egy egyórás koncert-DVD-nk, persze nem adták ki, de vittem már ide-oda, tévékbe, pl. a Hír TV-be, mikor interjút csináltak velem, és ott le is adtak pár számot. A Főnix TV-ben meg az egész ment. A 11. kerületi tévében is, mert azok vették fel az anyagot négy kamerával az FMH-ban. Szóval éppen lehetne koncertvideót csinálni a honlapra, nem is rossz ötlet. :-)
Nekem volt ilyen problémám, előfordulhat, hogy ugyanaz a te gitárod baja is. Ha megnéznéd a tőcsavarokat alaposan (tehát lecsévélnéd a húrokat, kivennéd a tremolót, stb), valószínűleg látnád, hogy a tőcsavarokat a tremoló egy helyen elnyirbálta. Ez attól lehet, hogy a tremoló keményebb anyagból van a csavaroknál. Megyesihez beviszed, elkér egy valag pénzt a tőcsavar-cseréért...
Szerintem két megoldás van. 1. Leveszed a húrokat, és csavarsz egy kicsit a tőcsavarokon. Épp annyit, hogy a tremoló az ép részre feküdjön fel. Mire kinyiheled a tőcsavar teljes kerületét, addigra szerzel olcsón egy tőcsavart :) 2. Talán a Vintage-ben kapsz olcsón tőcsavart...
Azok a muzsikák minimális méretűek, nem generálnak számottevő (értsd: kiugró) forgalmat, ellentétben a hosszabb videókkal. Tölts fel egy fél órás Mindflowers koncertvideót, linkeld be ide, és nézzük meg, kinek van igaza...
És honnan venném észre, ha ez lenne a probléma? Tekintve, hogy ezer éve vettem a gitárt, akkor azért nem foglalkoztam a kérdéssel, mert "oh még frissek a rugók". Aztán kb. 1,5 éve állítottam így egyszer, de csak picit, mert nem voltam biztos, hogy így kell :). Szóval nem akkortól van a probléma.
Tapasztalatból mondom, az ingyenes szolgáltatók rühellik az ftp-szerű használatot, azaz allergiásak a direktlinkelésre. Te tegnap belinkelted két topikba is az új szólódat, amit többen úgy töltöttek le, hogy nem látogatták meg a honlapodat, ezáltal nem töltötték le az (ex) oldalad fejlécében található reklámot... Ha nem direktben linkeltél volna, hanem csak a főoldalad linkelted volna be, ma is meglenne a lapod. Legalábbis szerintem így van.
Pedig legutóbb, mikor újraraktuk, direkt küldtem nekik linket, hogy nézzék meg, és mondják el, hogy mivel van gond. De csak nem válaszolnak, inkább törlik mégegyszer.
Elképzelni sem tudom.. Már több ezer látogatóm volt, szóval nem mondhatnám, hogy rosszul megy, úgyhogy ezért biztos nem.
Nem hinném, hogy azért mert eljátszok pár gitárostól pár szólórészt, jogdíjat sértenék, és mindig ügyelek, hogy a file-ok ne haladják meg a megengedett nagyságot.
A magasság nem gond (azt elvileg a két tőcsavarral állítod, míg a párhuzamost a rugókkal). Esetleg kísérletezz a rugókkal: párhuzamosan, vagy a mély húroknál ferdén raksz be egyet. Ha végképp nem megy, vidd hangszerészhez.