Sziasztok érdekelne hogy milyen gyertyát tesztek (ha van valakinek): JAWA CZ 350 typ.:472.4-esbe vagya Jawa 350 typ.:634-esbe? Aki tud kérem segítsen! Fontos lenne! Akár e-mail-ben is: trix1986@freemail.hu
Van egy eladó CZ 175/477 motorkerékpárom üzemképes, jó állapotban szürke forgalmival, régi rendszámmal.1972-es. Ára 50.000Ft Kérésre képet tudok küldeni e-mailben: szaki12@freemail.hu, vagy Szakács László 06 30 7461806 Balassagyarmat
Magantulajdonban levo Veteran gepjarmuvekrol szeretnenk egy foto galleriat nyitni a http://www.veteran.ro weboldalon, a fenykepek melle kis leiras is jol jon, ha szeretnetek kuldeni , akkor az anunturi@veteran.ro cimre kuldjetek. koszi
sziasztok..itt a masik kep mit az elozohoz akartam tenni meg de mart megint ketto sikerult pedig meg vannak itt kepek.na mit szoltok hozza -uj 2006-os termek.1--hengeres vizhuteses-35.4kw--6500fordulat. elektro--start.5sebesseg--17l tartaly.elso hatso fekek--tarcsas..haigy van rendesen magyarul en itt szlovakul tanultam.gyorsulas--165km.ara--169 900 korona a tyneci--jawa marka boltban. szia---.puntik-csehszlovakia.
Keresek egy szerelot Budapesten aki osszerakna szetszerelt Jawa 350-es blokkomat es felujitana rajta mindent ami szukseges. Tudtok ajanlni esetleg egy megbizhato es hozza erto emberket ? Egyebkent egy 1971-es Jawa 350-rol ( 360-as ) lenne szo.
sziasztok....itt feltettem a ujabb jawa-650 dakar kepet mit a tynec nad vltavo.igyar oldalarol vettem le.tobb tipus van ahogy raktam fel allandoan kidobta azt meg ugyanaz a kep ketszer sikerult. na majd meg meg brobalom mert a szoveg meg a adatok sem mentek.remelem sikerul meg kivancsi leszek az arara.-szia--puntik--csehszlovakia
sziasztok.....elovettem mar en is kezdodik a szezon.egy kis olaj csere meg rajta a szerelogodron egy kis butykoles azt hajra.fel raktam a kuferokat telen leszedem hideg def.vegett.ha nyaron lattok majd na meg nem tudom motoron vagy kocsival de ha lattok majd elviharzani az m7-en letenye iranyaba 2-en a felesegemmel neha tobbiek is jawakkal jonnek akarom mondani akkor en voltam.nyaron jarok horvatorszagba-most hogy kesz a sztrada lehet repeszteni.a-hatar-gyor-szekesfehervar--nagykanizsa-letenye---egesz--split-ig.ti merre turaztok.udv puntik---csehszlovakia
A 634 és 638-as típusokon normális az, hogy 0 állású kulcsnál gyengén világít a neutrál jelző? 120mA körüli áram szökik. A komplett elektromos rendszer cseréjét fontolgatom. Ha van valakinek hasonló tapsztalata, írjon. Előre is köszi.