Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
ne haragudj, hogy megismétlem a kérdésemet, talán az előző felett átsiklottál, megtennéd, hogy válaszolsz:
műtét után végeztek nálad újra szövettant? És az igazolta újra a biopszia eredményét?
Ne haragudj a kérdésért, de nekem is van egy zsírcsomó -féleségem a mellemben, s nem tudom nem lenne -e érdemes onkógiára mennem (mammográfia, UH nekem is szintén negatív lett)
Igen, miután az MRI-n kezünkbe nyomták a leletet, azt sem tudtam, hogy mi az a kontrasztanyagot nem halmozó mérsékelten inhomogén terime, és hogy mi az az alján hogy astrocytomának megfelelő.
Jó néhány vakvágány után (pl. a terime=elváltozás, van ott valami, aminek nem kéne ott lennie) szörnyű volt a keresőmben szembesülni azzal, mikor az astrocytoma beírásánál megtelt a kijelző a brain cancer (agyrák) szóval.
kis hiszékeny sexmániás.)))) én ráérnék,de nem pesten lakom,utazni pedig most nemigen tudok.....autó nincsen.. szar* hidegben vonatozni,és drága.......más megoldás??
ha kívülről,a daganat felől láthatók az erek,az azt jelenti,hogy terjed a daganat??? és merre????laiukus buta kérdés??? párom daganatánál épp tegnap kezdtek látható,piros vastag érfolyamok futni lefelé,ami eddig nem volt látható...kétségbeestem most..(((( Tudsz erről bővebben??
- kiégeti a rákot, megakadályozza a rákos sejtek növekedését
- tökéletesen helyre hozza a szervezet anyagcseréjét
- kiégeti az összes allergiás megbetegedést
- kiégeti az összes gyomor-bélrendszeri betegséget (pl. gyomorfekély)
- gyógyítja a tüdő megbetegedéseit (pl. hörghurut, tüdőgyulladás)
- gyógyítja a máj, epe. vese összes betegségeit, feloldja a köveket
- gyógyítja az összes gyulladásos betegséget, antibiotikus hatás
- teljesen megtisztítja a szervezetet a salakanyagtól pl kivonja a koleszterint, nehézfémek alkotta sókat, alkohol feldolgozása utáni végtermékeket
- gyógyítja a cukorbetegséget
- fokozza a nemi aktivitást, fiatalítja a szervezetet, csökkenti a sejtek öregedését
- megemeli a tónust és a szervezet belső tartalékait, javítja az emlékezőtehetséget
ami errol eszembe jut, egy lepukkant feledekeny oreg hazaspar aki elkezdi szedni, megfiatalodnak, szexelnek, es meg emlekeznek is ra!
ja es egyebkent ez egy gomba, csodagomba vagy indiai kefir neven ismert
mellekhatasai:
- eroteljes gazkepzodes es hasmenes, ami 11 nap mulva elmulik
- máj, veseproblémánál fájdalmas e szervek tájéka
- 10-12 nap eroteljes nemi aktivitas fokozodas
- 1 evi hasznalat mellett teljesen tiszta szervezet
megkostoltam, kiprobaltam, ize mint a citromlee, eleve mint tejtermek hanyingert kelt, ja es a nemi elet fokozodasa is meglatszik, mindenkit baszogatok ha ragondolok hogy megint meg kell inni ezt a szart, ugyhogy meg az ajanlott mini 20 napos kurat sem birtam, de akinek felkeltettem az erdeklodeset, annak adok gombat persze nagyon meltanyos es jutanyos aron (csak neked csak most csak 10.000, mindenki masnak barmikor maskor ingyen), mert ez mindenre jo!
nem huzom le teljesen, mert mint tejtermek vannak jo hatasai (a gombanak meg utana nezek mire is jo pontosan kamu nelkul), de ha betartanam az alkalmazasat es elhinnem amit rola allitanak en lennek a legnagyobb hulye:)
ORsi
Ui: Nincs kedvetek egy talihoz? Hatha jo ido lenne mar mostanaban, meg egyebkent is ezer eve nem lattalak benneteket! Gondolom ha azt kerdezem mit csinaltok penteken akkor tuti senki nem er ra, de aki igen, az szolhatna:)
:)))) lehet..... mindenem tökéletes,ez jött ki))) csak a fogazatom hiányos,ezt honnan tudják,mikor nekem megvan az összes?? Lehet altatásban kivették,mikor első 2 nap altattak,és nem vettem észre???
Ez ment el mailben......)))) Itt van nyílvánosan,kibeszélem,kiírom,okulásnak..)
Tegnap estére vissza kellett mennem.Ma délelőtt beszélgetés a pszichológussal,aki nagyon megértő,rendes dokinő volt...biztatott,erőt adott,és kért bennt kellene még maradnom,mert állapotom romlott nem javult..Ezután a feletteséhez kellett mennem vizitre,aki pszichoanalítikus,a tulajdonképpeni kezelőorvosom,aki eddig nagyon rendes volt velem. Nem helyeselte,hogya pszichológus foglalkozik velem,szerinte csak további félelmeket kelt bennem...?????Vasárnap rosszul voltam nagyon,infartusos tünetekkel vagy 1 órát..a pszichonógus javasolt ekg,szívultrahang,de a a másik dokinőm azt mondta "bepánikoltam " csak az otthonléttől,ez volt,nem kell vizsgálat...)))???!!! Mindamellett azt mondta csütörtökön újra eljöhetek haza hétvégére,húsvétra,aztán vissza...és így tovább.....Felmentem az osztályra,és gondolkodóba estem...közben jött a fiam,és egyből megvilágosodott,mit tegyek: azonnal,végleg haza!!!!!!! Így megvártak,azonnal kaptam zárójelentést,olyan adatokkal,vizsgálatokkal,amit el sem végeztek rajtam: gégészeti,fogászati,kardiológiai:)))))Szívritmus ok,erős ....szóval csak meredezett a halyam...nyirokcsomó,stb...Soha meg nem vizsgáltak,midössze 1 labor volt,és 1 nyaki röntgen!!)))) Hát ennyi..........Itthon vagyok....és orvost váltok holnaptól,nem bízom már benne,rossabbul tértem haza,mint bementem,és most itthon viszont :boldog elégedett vagyok a döntésemmel! Nem csináltak velem semmit,orvosságot itthon is be tudom venni.....segítséget nem kaptam,lefogytam,és még belém rúgtak lelkileg.......Jó döntés volt,érzem.....semmi értelme nem lett volna maradnom tovább így!!! Itthon szeretnek,kímélnek,mitől félnék?????
Helyzet változott,hazajöttem végleg,saját kérésre,egyéb orvosi incidenc miatt....majd erőt gyűjtök itthon,ha még megy,ott nem kaptam segítséget.((((( Üdv...)))
A műtét után végeztek újra szövettant? És az igazolta újra a biopszia eredményét?
Ne haragudj a kérdésért, de nekem is van egy zsírcsomó -féleségem a mellemben, s nem tudom nem lenne -e érdemes onkógiára mennem és ott biposziát kérnem... (mammográfia, UH nekem is szintén negatív lett)
nem Te vagy az elso aki itt ker segitseget, ezert is lepodtem meg ... termeszetes, h en is megorulnek, ha nem ertenem egy "ilyen" leletnek minden szavat.
A szövettani eredményt a kibocsájtáskori paksamétában találtam, azóta orvossal nem találkoztunk. Majd 6 hét múlva. De addig megöl a kíváncsiság. A háziorvos fordította le azt, hogy nincs kóros sejtszaporulat, de a MIB1-ről nem tudott felvilágosítást adni. Nyílván, ez csak a "szakmai" berkekben (onkológus-patológus) evidens információ.