Igaz, ekkor kimentem vacsizni, mire visszajöttem, már nem volt olyan fényes az eredmény. De akkor is gratula Boginak, ez is szép pénz...
Vitába keveredtem a családommal, most akkor tényleg mennyit kap meg ebből? (A családom azt állítja, hogy a fele az nem az ő ősszegéből jön le, hanem csak úgy kap még a közönségjátékos is feleanniyt...)
Igazából nem fogom, hogy hogy lehet egy szerencsejátékban, ahol nem kell semmilyen jellegű érdemi teljesítmény, valakinek drukkolni. Mondjuk ugyanez áll a valóságshow-kra is.
Szóval büszkeség ide vagy oda, engem érdekelne ez a Phil Spector mentes Let it be.
Fiatalabb koromban nagyon szerettem a Beatlest, meg is volt (van) az összes nagylemezük BAKELITEN (persze utánnyomás, nem az eredeti), de ezt nem hallottam.
Naívan azt hittem, hogy mivel a 25 ezer és a 75 ezer forint között volt ez a tárgynyeremény, nagyjából a kettő közötti értékben kapom majd az ajándékot.
Hát, nem így lett. A következőket kaptam:
The Beatles - Let it be...naked: Természetesen megvan. Egy Beatles rajongónak kötezelő a Phil Spector mentes LIB!
Dire Straits -Making Movies. Nyár óta megvan, nagyon szeretem ezt az albumot.
Ghymes - Egy évtized legszebb dalai: Ez úgyan nincs meg, de mível minden sorlemez megvan a Ghymestől, így az összes rajta szereplő dal is...
:) Tehát a 3ból kettő és fél megvan. Arra a bizonyos jelentkezési lapra rákellett írni a kedvenc zenekaraimat is. Nem értem mit gondoltak!! Nyilván azért a kedvenceim, mert ismerem, szeretem őket és megvannak a lemezeik...
Ráadásul az egyiken sem volt rajta a celofán, tehát használtan tudnám csak eladni.
A duplalemezes Let it be...naked-ért 1200 forintot adtak volna...Na nem, akkor inkább már meglesz mégegyszer....
Leporisz. A Nyúl (Lepus) csillagkép birtokos alakja.
Egy példa: Van az Orion csillagkép. A legfényesebb csillaga a Betelgeuse. De, hogy ne kelljen mindet a nevén szólítani a csillagképek csillagait fényerősségük szerint rangsoroltál. Tehát a Betelgeuse az Alfa Orionis. (Az Orion alfája)
A Lepus esetén az Arneb ugye a legfényesebb. Más nevén Alfa Leporis.
Igen, a végén kicsit elbizonytalanodtam. Nem láttam tegnap az adást, de úgy látom ez átjött...:) Gundi szó szerint lebaszott akkor, kicsit zavarba kerültem...amúgy m
A vezetéknév azt hiszem, onnan jött - bár ez csak tipp - hogy a játékosok amikor jelentkeznek, egy adatlapot kell kitölteni, amin persz próbálnak érdekességeket kérdezni rólunk. Gondolom Vikke beírta, hogy ő úgy tudja, hogy rajta kívül még egy ilyen nevű van az országban. (Én azt írtam be, hogy szabadidőmben szívesen keverek koktélokat és gyűjtöm az Olcsó Könyvtár sorozatot.:)
Képzeld, Vikkét személyesen nem is ismerem, de amúgy a tévészereplései alapján szimpatikusabb lett, mint a fórum-beírásai alapján.
Bibi fantasztikus pasas, tegnap is piszok jót buliztunk vele.:)
Gundi a kamerán kívül is közvetlen és segítőkész. Azt hiszem, közel sem lenne ilyen népszerű a műsor, ha más vezetné. Teljesen rá van szabva a műsor és ő lubickol a szerepben. Ugyanakkor igaz az is, hogy neki is kell az unterman, tehát a játékosok is sokat tudnak neki segíteni, vagy éppen rontani a helyzetén:).
Juhú, eddig nekem Kjetill volt a legszimpatikusabb játékos :DDD Végre vki nem játszotta túl magát :))))))
Azért elég gáz lehetett, h sokáig úgy tűnt, nyersz azért párszázezret/milliót. De mókás volt, h mindenki nálad sokkal drámaibb arckifejezéssel állt ott :-D
GTG beszólása, h nem vetted komolyan, na hát az viszont kicsapta a biztosítékot... :-P