A miniszter elnök-jelőltek vitája lesz (összes földisugárzású , országos tv csatorna közvetiti. )Április 5.én ,és 6.án este 7 órától,ezért Szomszédok e két napon nem lesz!
Igen, nagyon szép, vagy még inkább helyes-kedves nő volt. Ami szomorú, hogy talán a legtöbben a Hoches C reklámból ismerik. Énis "csak" annyira emlékeztem, hoyg elment, mikor az itteni beszélgetés hatására rákerestem, találtam meg, hogy öngyilkos lett, a Dunába fulladt. 1958-ban született, 95-ben halt meg.
Azt a védőnőt, aki Jutkát patronálta a terhessége alatt, és később az ő gyerekére is vigyázott a sajátja, azaz Vágási Fiatalember Matyi mellett, mert, hogy neki úgy is belefér az idejébe. Viszont, ha jól tudom (azaz, pontosabban, mikor utoljára itt szóba került, akkor akadtam rá), z nélkül írta nevét, simán "Herceg"-nek.
Julcsi öltözködésének tükröznie kell a családja sanyarú anyagi helyzetét, ezért igen avítt ruhákban jár a csajszi. És akkor mit vesznek fel azok, akiknek még bejárónőre sem telik - azok rongyokban járnak?
Végül is ha úgy vesszük, nagyon jól sikerült eltalálni az összhangot a fiatalság öltözködése és szóhasználata között: Julcsi parasztlányos ruhája, Kristóf hónaljgatyája, fagylalt, fotballozás stb. :->
A Szomszédok újságban volt egy riport Julcsival is. Abban mondták, hogy a rendező valamennyire beleszól, hogy mit vegyen fel. (Passzolnia kell a család nem túl rózsás anyagi helyzetéhez.) Persze, attól még öltözhetne normálisan is.