fiuk-lányok sziasztok! egy lehet roppant buta kérdéssel fordulnék hozzátok, ha vmi gibson az csak usa gyártmány lehet? konkrétan láttam egy gibson lespault specialt kedvező áron eladófélben full mahagoni, bordó, 498T alnico hangszedõkkel, kb ennyit tudok első körben róla. mibe fájnak az ilyen gitárok? bocs ha tul evidens esetleg tul megválaszohatatlan a kérdésem:)) köszi
Sokan keresnek meg azzal hogy hogy vállalok e magántanítványt. Arra gondoltam mi lenne ha a tanítást az interneten keresztül végezném. Amihez csak az kell hogy a tanulónak legyen legalább 512-es szávszélességű internete és webkamerája, meg amin az egészet lehallgatja, meg egy gitár persze meg füzet.)))) Simán meg lehetne tartani az órákat így és a a tanuló is meg én is rengeteg időt spórolunk meg. A kottákat is gyorsan át lehetne küldeni egymásnak. Szóval akit érdekel ez a lehetőség és megvannak a feltételei, az írjon bátran és megbeszéljük a többit.
Innen (DAVA cuccokat nézzed). De ha benézel a Stageshopba, Ernie-nek talán van még pár darab. Egyébként azt hittem hogy a hegyes jó lesz elektromosra, de nekem valahogy nem kényelmes.
Tegnap sikeresen beszereztem a mellékelt jószágokat (pakkot kaptam). A sárga nagyon jó elektromosra, a piros akusztikusra. A zöldet még nem találtam ki, mire jó igazán. A gyártó szerint attól függ hol fogja az ember, változó, mivel a középső résznél ki van gyengítve. Mókás.
Az eddig használt Dunlop egyedül árban jó, mivel egy tucat került annyiba mint a másik 3.
ha megprobalsz elvonatkoztatni, akkor felismered benne az ertekeket. csak kurriozumnak tettem be, mert en is inkabb a hellborgos dolgait hallgatom, de ezek a ritmikai ide-oda tologatasok szerintem mindenkinek hasznosak. keves embertol hallottam ilyeneket.
Most röhögni fogsz ( de nagyon) de mikor hazahoztam és bekapcsoltam halkan vmi arab manus dumált benne halkan de vagy 10 percig majd csend. Az ablakom fölött van a parabola antennánk biztos az szedte fel, de azért érdekes volt....)))))))))