Azt mivel magyarázod, hogy a B, Be , az Al és Fe meg sem mozdultak, ami meg megemelkedtek, Li, C és Pb az mind az üveghengereknek ütődtek, elforogtak, értékelhetetlenül.
El kell ismerned, hogy ez egy sikertelen, befejezetlen kisérlet volt a célodat tekintve.
Egy józan gondolkozó kutató, ha látja, hogy az amit meg akart mérni a szakirodalomban még nem jelent meg (olyan összetételben és kivitelben mint az övé), akkor az elvégzett mérés után a kiértékelést azonnal elvégzi és az eredményt publikálja, akkor is ha az eredmény az addigi hitelemmel ellentétben van.
Józan értékítélettel rendelkező ember először arra gondol, hogy talán ő maga tévedett, ha mást mér mint mindenki más. Ezért minden szempontból ellenőrzi a saját eredményeit.
Te éppen fordítva, mindenki mást csalónak, gravitációs maffia tagjának (ez önmagában valami elképesztő ökörség...), begyepesedett hülyének neveztél ki. Magadat pedig az egyedüli tudósnak.
Ugyanakkor a legegyszerűbb ellenérvekre sincs válaszod, és a kísérlet nyersanyagát, pl. a filmet nem mered megmutatni nekünk. Általános fizikai vitákban pedig látszik, hogy teljesen járatlan vagy matematikában, fizikában.
Így rövid idő alatt kialakul mindenkiben, hogy működésed: crackpot.
a gravitációs maffia, nem csak a DLR-vel tervbe vett (és megigért) támogatása megtorpedózásával vonta meg tölem a további ejtökísérletek lehetöségét, hanem azt sem engedte meg, hogy én az ejtökísérleteket teljesen a saját zsebemböl kifizetve véghez vihessem. (A brémai ejtötoronyban mindenki kísérletezhet, aki ki tudja fizetni.) A kisérletek kivitelezése nem probléma, a gravitációs maffia hozzáállása viszont az.
A filmet nem vitte el a cica! Ennek egy hivalatos másolása a DLR-nél van, egy másik nálam. A fim ki lett értékelve, amit mindenki is ki tud értékelni, és hasonló eredményt kap ki mint én.
Nagyon kedves ez az üzeneted. Én elméletben és az ejtökísérlettel ki is mutattam, hogy a gravitációs elméletek elfogadásával zsákutcába került a fizika.
Az elsö ejtökísérlet csak mint egy sreening-féle kísérlet volt tervezve, az UFF sértése kimutatására különbözö összetételü próbatestekkel. A gyorsulások kölönbsége kimutatás sikerült is.
Hát mi gondolsz, mi volt a következö ejtökísérletben a DLR-rel tervbe véve? Ha nem is öt helyre ugyanazt, de háromra lithiumot, kettöre szenet és a a maradék kettö helyre berilliumok és bórt terveztünk. A kísérletet a gravitációs maffia felkéretlenül megtorpedózta. mert a kísérlet 'ártott' volna az érvényes gravitációs fizikának.
Nekem is feltűnt, ne vedd a szívedre. Szerintem nem érti a kérdésedet/felvetésedet. Biztos úgy gondolja, hogy a relativitáselmélettel van számolva minden közvetett információszerzés, ezért annak nem lehet hinni. Le kell hozni a műholdat közszemlére, különben marad a kételkedés.
Én iszugyi helyében éppen arra mutattam volna rá ( bölcsen ) a kisérlete kapcsán, hogy milyen téves következtetésekre ( zsákutcába ) lehet jutni, ha minden kritika ( elemzés ) nélkül tényként fogadunk el kisérleti eredményeket.
Három lehetséges válasz: 1. A brémaiak csak egyszer engedtek ejteni. 2. A nagyok csak egyszer ejtenek. 3. Volt olyan ejtés is, film is készült, de elvitte a cica.
A mechanikus rugós óra sem jár egyre gyorsabban, pedig a rugóerő állandóan gyorsítaná. Mielőtt ilyen kijelentéseket teszel számolj, ahogyan ezt többek is ajánlották.
A helyedben, a kapszulába nem különböző anyagú mintákat tettem volna, hanem öt helyre ugyanazt. Ekkor megmértem volna, hogy a helyükön maradnak-e, kiszürve azokat a helyeket ( vagy javítva a kisérleten ), ahol emelkedés tapasztalható. És a második menetben fogtam volna a tényleges kisérlethez.
Ha a repülő 2. GPS óra sietés-eltérése a 3. órához hasonlítva valóságos lenne, akkor a következő körben erre az új ütemre fog hatni a relativisztikus hatás, ha egyszer ez az új valóságos ütem. Az új ütemre a továbbiakban is hat a relativisztikus hatás és ismét gyorsul az ütem ami szintén valóságos lesz, és így tovább, az órának folyamatosan és megállíthatatlanul be kellene gyorsulnia.
Zöldség. Szó sincs arról, hogy a keringő óra járása tovább gyorsulna a keringés során.
Látod Dubois, ezért látszólagos az idődilatáció. Feltételezem, hogy képes vagy megérteni, ha még néhányszor elolvasod. Hm. És ha megkérlek rá ?