Keresés

Részletes keresés

Papa0920 Creative Commons License 2006.03.26 0 0 349

Jaja, megtaláltam köszi.

Csak sajnos nem volt olvasható a cikk.

Na mindegy majd valahonnan megszerzem az újságot.

Azért köszi!:)

Papa

Előzmény: Törölt nick (348)
Papa0920 Creative Commons License 2006.03.26 0 0 347

Nem tudod véletlen, hogy hol volt ez a cikk?

Rákerestem a googlen és nem nagyon adott értelmes címet.Illetve sok jó címet adott, csak ezt az összehasonlítást nem találtam meg.

Jó mocizást mindenkinek aki már teheti!

Papa

Előzmény: Törölt nick (342)
szpídszter Creative Commons License 2006.03.25 0 0 346

Szép az idő, de nem mehetek motorozni, mert dolgozom. Bezzeg mikor szabadnapos vagyok, akkor meg esik az eső!

Sebaj, majd délután! Mindenkinek, aki tud, figyelmes és jó motorozást kívánok!!!

Vajrapuspa Creative Commons License 2006.03.24 0 0 345
Megnyugodtam:-) már azon gondolkoztam, hogy eladom és veszek egy másikat:-)... jajj, ma is olyan jó vót vele.
bás Creative Commons License 2006.03.24 0 0 344

hát igen, az SV hátsó lámpája az valóban nagyon el lett találva!

de összességében nekem is jobban tetszik az ER

szpídszter Creative Commons License 2006.03.24 0 0 343

Egyik barátomnak pár hónappal idősebb az SV-je, de megeszi az ideg, mert sokkal jobban tetszik neki az ER6N!!! Olcsóbb, kissebb, szebb! És ugyanazt tudja!

U.i.: Én azért az SV650 hátsó lámpáját azonnal elfogadnám az ER6-on!!! 

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.24 0 0 342

Olvastam egy összehasonlító tesztet 2005 nyarán az ER6N-ről és az SV 650-ről.

Az SV motorja kb 5-6 LE-vel erősebb, ugyanakkor az ER-nek jobb az áttételezése, így szinte azonos a gyorsulás, végsebesség stb. A többi már a pilótán, kipufogón, stb múlik.

Szerintem azért jó V2-es motort könnyebb készíteni, mint sor2-est. Amúgy mind az SV mind az ER motorját eltalálták, de azt hiszem az SV motorja erőteljesebb és vehemensebb. Ennek az a hátránya, hogy nem passzol össze a viszonylag "gagyi" futóművel. Ja és a V2 kiterjedése miatt nem könnyű rajta jól elhelyezkedni.

Az ER egy sokkal harmonikusabb "csomag".

Az SV tulajoknak nincs okuk semmiféle lenézésre. Sem motorhang, sem motorteljesítmény miatt. Amíg egy ER-t megnéz mindenki, addig az SV beleolvad a környezetbe :)

Előzmény: Vajrapuspa (340)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.23 0 0 341

Én csak azt gondolom , hogy aki azért néz le egy motort mert soros , az nyilvánvalóan hülye....

A suzukinak is van számtalan soros motorja.....

Még olyan motort viszont nem láttam és nem is hallottam ami soros 2 hengeres és mégis V2-es hangon szól !!! ER6 !!!

Na ezt utánozzák le ha tudják :-)

Előzmény: Vajrapuspa (340)
Vajrapuspa Creative Commons License 2006.03.23 0 0 340

Sziasztok!

Ma véletlenül találkoztam egy Suzuki SV650-essel. A hangja ugyanolyan mély és dörgös mint a er6n-e. Furcsa volt, hogy lenézték a soros motort. Kérdeztem ismerik-e az ER6n-t? "Ó.. igen, de az egy más kategória... soros motor..." Mit gondoltok erről?

bás Creative Commons License 2006.03.23 0 0 339

ER-6n teszt hétvége

Kawasaki ER-6n Országos Teszt Hétvége 2006. április 1-2.Ezen a hétvégén az ország összes Kawasaki Márkakereskedésében kipróbálhatod az ER-6n-t. Próbáld ki és megérzed, hogy mi a motorozás lényege.A tesztelés feltételeiről, és hogy milyen motorokat próbálhatsz még ki, érdeklődj a legközelebbi Kawasaki Márkakereskedésben.

És ha megtetszett...Vásárlói akció:

A 2006. április 1-7. között megrendelt motorok melléminden vásárló ajándékba kap egy kulcstartót

valamint az alábbi csomagok közül választhat:

1. csomag Dainese Venice Beach férfi / női kabát + ER-6n Tankpad 

2. csomag Hátsó doboz + konzol

3. csomag Bukógomba + visszapillantó tükör (Sports vagy Style)

azért ez nem rossz akció! Én meg ezt hittem decemberben csípem meg a legkedvezőbben!

http://www.kawasaki.hu/index.php?c=301
bás Creative Commons License 2006.03.23 0 0 338
ER-6n teszt hétvége

Kawasaki ER-6n Országos Teszt Hétvége2006. április 1-2.Ezen a hétvégén az ország összes Kawasaki Márkakereskedésében kipróbálhatod az ER-6n-t. Próbáld ki és megérzed, hogy mi a motorozás lényege.A tesztelés feltételeiről, és hogy milyen motorokat próbálhatsz még ki, érdeklődj a legközelebbi Kawasaki Márkakereskedésben.

És ha megtetszett...                                             Vásárlói akció

A 2006. április 1-7. között megrendelt motorok mellé                       minden vásárló ajándékba kap egy kulcstartót

valamint az alábbi csomagok közül választhat.1. csomag Dainese Venice Beach férfi / női kabát + ER-6n Tankpad

+2. csomag Hátsó doboz + konzol +

3. csomag Bukógomba + visszapillantó tükör (Sports vagy Style)

+  

Papa0920 Creative Commons License 2006.03.22 0 0 337

Hát ja. Tényleg nagyon sok a 35. Így meg pláne, ha belegondol az ember, hogy egy havi törlesztő...

Ma jó napom volt. Láttam egy szürkét a soroksári úton is. Naon jól nézett ki.:)

Egyre inkább az a halvány sejtésem,hogy ez a motor tetszik másoknak is, nem csak nekem.:)

Papa

Előzmény: Törölt nick (336)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.22 0 0 336

Azért ez enyhén rablás !

Nekem a havi törlesztésem nincs 30 és befizettem 10 %-ot.

Tehát ha valaki kiviszi egy napra , azzal kifizettetik egy havi törlesztés plusz casco árát.....

Erre mondaná Kohn bácsi , hogy ügyes :-)

Köszi a jókívánságokat , doki majd jövő héten enged dolgozni , tehát április 1 lesz az elhozatal napja , úgyis bolondok napja lesz :-))

Előzmény: Papa0920 (334)
Papa0920 Creative Commons License 2006.03.22 0 0 335
Láttam az előbb, a budai rakparton egy feketét. Jött velem szembe. Ez volt az első amit utcán láttam...

Papa
Papa0920 Creative Commons License 2006.03.21 0 0 334

Sziasztok!

Voltam ma is CSB-ben nyálat csorgatni. Arra jöttem rá , hogy ez a moci még mindig szép. :)

Meg meghallgattam a hangját is végre. Net után az élő sokkal jobb volt...

Ami új infó az az, hogy már nagy vonalakban tudtak árat mondani a motorbérlésre, ha valaki egy napra viszi ki, az valószínűleg 35E lesz. Nem valami olcsó... De mondjuk az árát tekintve azért lehet elhozom majd egy hétvégére még ennyiért  is...

hqwells:

Részvét. És jobbulást. :)

Papa

Norbi530d Creative Commons License 2006.03.21 0 0 333

Hello all!

Valaki nem tudja megmondani hogy 2001-es ZX-6R telójába mennyi olaj kell?

Vagy hol tudnám ezt megnézni? 

FurrierS Creative Commons License 2006.03.21 0 0 332
Péntekre ígéri azt még megvárom ... aztán lesz sarokra állás meg ilyenek igazából máig nem paráztam különösebben de a másik topic-ban (Nagymotort kellene vennem. Mi mennyi?) is van egy srác aki hasonló cipóben jár, mondjuk ő hitelre vette és az ő hozzászólása után aggódni kezdtem én is.
Előzmény: Törölt nick (331)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.21 0 0 331
Ne hagyd magad , nekem 3 nap alatt megvolt a rendszám.....
Előzmény: FurrierS (330)
FurrierS Creative Commons License 2006.03.21 0 0 330
Jobbulást.

Nekem pedig mikor az idő már engedné az elhozatalt még mindíg nincs rendszáma a motornak kicsit lassuak már a 3. hete várok (hitelre nem kellett várni).
Előzmény: Törölt nick (329)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.21 0 0 329

Saját tapasztalat:

Nyilván mikor jobb idő lett és kihozhattam volna a kereskedésből elkapott az influenza... :-(

Vajrapuspa Creative Commons License 2006.03.20 0 0 328

Elfelejtettem: jó néhány autós, mikor elmentem mellette, ránézett a gépre, és mosolyogva bólintott. Szóval szép is lehet a kicsike.

Vajrapuspa Creative Commons License 2006.03.20 0 0 327

Szasztok!

Ma 150km-et tettem bele Budapesten. Nagyon jó vele együtt lenni. Amiket írtatok, igazak: fék, gyorsulás stb., stb). Nem nagyon akartam délután letenni:-)

Azt hiszem ez is egyfajta teszt: Budapest egész nap, csúcsforgalomban, örültekkel:-)

Ja a gyoruslásról: véletlenül nagyon otthagytam egy 650-es vadi új endórot (igaz 5000-ig felsikerült nyomnom a fordulatot). Induláskor egyszerűen a hangjával vitt, énmeg mentem vele, aztán azt vettem észre, hogy messze mögöttem maradt. Hát ennyit. Pedig nem akartam versenyezni és váltásban is kezdő vagyok.

Nem tudok rosszat mondani róla, hacsak nem azt, hogy most már piszkosabb, mint amikor megvettem:-)

bás Creative Commons License 2006.03.20 0 0 325
én 184 cm magas vagyok, de hosszú távon sem éreztem hogy nagyon fel lenne húzva a lábam, kényelmes maradt. Én inkább attól féltem hogy úgy néz ki alattam mint egy matchbox, de ha így is van, hát…

nem érdekel, mert jó a gép.

Ezt csak azért írom, mert egy haverom is vett egy ezüst ER-6n-t, aki 170 körüli és 70 kiló, (egyébként neki már csak pipiskedve ér le a lába) és a rólunk készült képeket elnézegetve, neki sokkal jobban ált a moci. Elvégre nem egy nagy darab vas.

FurrierS Creative Commons License 2006.03.20 0 0 324
Akkor az öcséd ne vegyen er6n ha neki kényelmetlen :)
Előzmény: Csutka2 (323)
Csutka2 Creative Commons License 2006.03.20 0 0 323
Öcsém 19sok centi magas, és mindenáron le akar beszélni az ER-6n-ről, mert neki nagyon alacsony. Nekem viszont pont jó lenne... :))))
Előzmény: Törölt nick (322)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.20 0 0 322

Írtad, hogy nagy darab vagy, nos én is.... 195 magas és kb 100 kg vagyok, nem tudom Te milyen magas vagy. Mert kiváncsi lennék hogy magas embernek is kényelmes-e az alacsony ülés. Pl a hátsó fékbe beleért a lábam, mikor ráültem.

Légysz írj erről :)

A fogyasztás nem sok. Szerintem nem fog 7 l fölé menni sportos használatkor sem.

Előzmény: bás (321)
bás Creative Commons License 2006.03.20 0 0 321
Jól látod, valóban nem így történt. Én személy szerint 500 km-et tettem a mociba, úgyhogy elégedett vagyok. Ahogy már eddig is sejtettem a moci nagyon jó, élvezett vele menni. Nekem ami legjobban tetszik az a hangja. Nagyon „endurós”, legalábbis alacsony fordulaton 4000-ig húzatva. A motorféknek is qrva jó hangja van. Egyszóval a hangjával nagyon elégedet vagyok, de minden mással is! Nagyon könnyedén lehet vele mozogni, pár kilométer után megszokható. A bejáratás miatt vigyázok hogy 4000-nél ne húzzam tovább, ez kb. 95km/h. Egyszer egy előzésnél húzattam ki 6000-ig, ekkor 140 km/h megvolt. Nagyon intenzíven gyorsul s még intenzívebben lassul–egyszóval király a fékje. Én egy elég nagy darab srác vagyok (115 kg) és az öcsém is 80kg, így már ketten nehezebbek voltunk mint maga a motor, de érdemi különbséget nem éreztem, a motor ereje nem gyengült. Kb. 60km-et utaztunk ketten, de kényelmes maradt így is. A fogyasztás, hát igen, itt azért egy kicsit meglepődtem, ugyanis 5,5 litert benyelte. Bár ha belegondolok mekkora sújt kellett vinnie, talán nem is rossz. A motoros ismerősök meg azt mondják hogy a bejáratos motorok amúgy is többet fogyasztanak. De szerintem ez inkább nőni fog, ha már 4ezernél tovább lehet húzatni. Kicsit féltem hogy el fog alattam veszni a motor, de ez már nem is igazán érdekel, annyira jó ez a kis gép!

Csutka2 Creative Commons License 2006.03.20 0 0 320

Hello!

Valamiért azt gondolom, hogy az újdonsült motortulajdonosok nem a garázsban ábrandozva töltötték a hétvégét... :) Írjatok!!!!

Előzmény: Törölt nick (319)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.20 0 0 319

Végre jó idő van.

Ti is gurultok már? :)

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.18 0 0 318
Ja, még vmi: valamelyikőtök említette, hogy a kereskedőnek érdeke, hogy hitelre vedd a motort. Nos, ez tökéletesen igaz :)
Előzmény: Törölt nick (317)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!