Egyik barátomnak pár hónappal idősebb az SV-je, de megeszi az ideg, mert sokkal jobban tetszik neki az ER6N!!! Olcsóbb, kissebb, szebb! És ugyanazt tudja!
U.i.: Én azért az SV650 hátsó lámpáját azonnal elfogadnám az ER6-on!!!
Olvastam egy összehasonlító tesztet 2005 nyarán az ER6N-ről és az SV 650-ről.
Az SV motorja kb 5-6 LE-vel erősebb, ugyanakkor az ER-nek jobb az áttételezése, így szinte azonos a gyorsulás, végsebesség stb. A többi már a pilótán, kipufogón, stb múlik.
Szerintem azért jó V2-es motort könnyebb készíteni, mint sor2-est. Amúgy mind az SV mind az ER motorját eltalálták, de azt hiszem az SV motorja erőteljesebb és vehemensebb. Ennek az a hátránya, hogy nem passzol össze a viszonylag "gagyi" futóművel. Ja és a V2 kiterjedése miatt nem könnyű rajta jól elhelyezkedni.
Az ER egy sokkal harmonikusabb "csomag".
Az SV tulajoknak nincs okuk semmiféle lenézésre. Sem motorhang, sem motorteljesítmény miatt. Amíg egy ER-t megnéz mindenki, addig az SV beleolvad a környezetbe :)
Ma véletlenül találkoztam egy Suzuki SV650-essel. A hangja ugyanolyan mély és dörgös mint a er6n-e. Furcsa volt, hogy lenézték a soros motort. Kérdeztem ismerik-e az ER6n-t? "Ó.. igen, de az egy más kategória... soros motor..." Mit gondoltok erről?
Kawasaki ER-6n Országos Teszt Hétvége 2006. április 1-2.Ezen a hétvégén az ország összes Kawasaki Márkakereskedésében kipróbálhatod az ER-6n-t. Próbáld ki és megérzed, hogy mi a motorozás lényege.A tesztelés feltételeiről, és hogy milyen motorokat próbálhatsz még ki, érdeklődj a legközelebbi Kawasaki Márkakereskedésben.
És ha megtetszett...Vásárlói akció:
A 2006. április 1-7. között megrendelt motorok melléminden vásárló ajándékba kap egy kulcstartót
valamint az alábbi csomagok közül választhat:
1. csomag Dainese Venice Beach férfi / női kabát + ER-6n Tankpad
2. csomag Hátsó doboz + konzol
3. csomag Bukógomba + visszapillantó tükör (Sports vagy Style)
azért ez nem rossz akció! Én meg ezt hittem decemberben csípem meg a legkedvezőbben!http://www.kawasaki.hu/index.php?c=301
Kawasaki ER-6n Országos Teszt Hétvége2006. április 1-2.Ezen a hétvégén az ország összes Kawasaki Márkakereskedésében kipróbálhatod az ER-6n-t. Próbáld ki és megérzed, hogy mi a motorozás lényege.A tesztelés feltételeiről, és hogy milyen motorokat próbálhatsz még ki, érdeklődj a legközelebbi Kawasaki Márkakereskedésben.
És ha megtetszett... Vásárlói akció
A 2006. április 1-7. között megrendelt motorok mellé minden vásárló ajándékba kap egy kulcstartót
valamint az alábbi csomagok közül választhat.1. csomag Dainese Venice Beach férfi / női kabát + ER-6n Tankpad
+2. csomag Hátsó doboz + konzol +
3. csomag Bukógomba + visszapillantó tükör (Sports vagy Style)
+
Voltam ma is CSB-ben nyálat csorgatni. Arra jöttem rá , hogy ez a moci még mindig szép. :)
Meg meghallgattam a hangját is végre. Net után az élő sokkal jobb volt...
Ami új infó az az, hogy már nagy vonalakban tudtak árat mondani a motorbérlésre, ha valaki egy napra viszi ki, az valószínűleg 35E lesz. Nem valami olcsó... De mondjuk az árát tekintve azért lehet elhozom majd egy hétvégére még ennyiért is...
Péntekre ígéri azt még megvárom ... aztán lesz sarokra állás meg ilyenek igazából máig nem paráztam különösebben de a másik topic-ban (Nagymotort kellene vennem. Mi mennyi?) is van egy srác aki hasonló cipóben jár, mondjuk ő hitelre vette és az ő hozzászólása után aggódni kezdtem én is.
Nekem pedig mikor az idő már engedné az elhozatalt még mindíg nincs rendszáma a motornak kicsit lassuak már a 3. hete várok (hitelre nem kellett várni).
Ma 150km-et tettem bele Budapesten. Nagyon jó vele együtt lenni. Amiket írtatok, igazak: fék, gyorsulás stb., stb). Nem nagyon akartam délután letenni:-)
Azt hiszem ez is egyfajta teszt: Budapest egész nap, csúcsforgalomban, örültekkel:-)
Ja a gyoruslásról: véletlenül nagyon otthagytam egy 650-es vadi új endórot (igaz 5000-ig felsikerült nyomnom a fordulatot). Induláskor egyszerűen a hangjával vitt, énmeg mentem vele, aztán azt vettem észre, hogy messze mögöttem maradt. Hát ennyit. Pedig nem akartam versenyezni és váltásban is kezdő vagyok.
Nem tudok rosszat mondani róla, hacsak nem azt, hogy most már piszkosabb, mint amikor megvettem:-)
én 184 cm magas vagyok, de hosszú távon sem éreztem hogy nagyon fel lenne húzva a lábam, kényelmes maradt. Én inkább attól féltem hogy úgy néz ki alattam mint egy matchbox, de ha így is van, hát…
nem érdekel, mert jó a gép.
Ezt csak azért írom, mert egy haverom is vett egy ezüst ER-6n-t, aki 170 körüli és 70 kiló, (egyébként neki már csak pipiskedve ér le a lába) és a rólunk készült képeket elnézegetve, neki sokkal jobban ált a moci. Elvégre nem egy nagy darab vas.
Írtad, hogy nagy darab vagy, nos én is.... 195 magas és kb 100 kg vagyok, nem tudom Te milyen magas vagy. Mert kiváncsi lennék hogy magas embernek is kényelmes-e az alacsony ülés. Pl a hátsó fékbe beleért a lábam, mikor ráültem.
Légysz írj erről :)
A fogyasztás nem sok. Szerintem nem fog 7 l fölé menni sportos használatkor sem.
Jól látod, valóban nem így történt. Én személy szerint 500 km-et tettem a mociba, úgyhogy elégedett vagyok. Ahogy már eddig is sejtettem a moci nagyon jó, élvezett vele menni. Nekem ami legjobban tetszik az a hangja. Nagyon „endurós”, legalábbis alacsony fordulaton 4000-ig húzatva. A motorféknek is qrva jó hangja van. Egyszóval a hangjával nagyon elégedet vagyok, de minden mással is! Nagyon könnyedén lehet vele mozogni, pár kilométer után megszokható. A bejáratás miatt vigyázok hogy 4000-nél ne húzzam tovább, ez kb. 95km/h. Egyszer egy előzésnél húzattam ki 6000-ig, ekkor 140 km/h megvolt. Nagyon intenzíven gyorsul s még intenzívebben lassul–egyszóval király a fékje. Én egy elég nagy darab srác vagyok (115 kg) és az öcsém is 80kg, így már ketten nehezebbek voltunk mint maga a motor, de érdemi különbséget nem éreztem, a motor ereje nem gyengült. Kb. 60km-et utaztunk ketten, de kényelmes maradt így is. A fogyasztás, hát igen, itt azért egy kicsit meglepődtem, ugyanis 5,5 litert benyelte. Bár ha belegondolok mekkora sújt kellett vinnie, talán nem is rossz. A motoros ismerősök meg azt mondják hogy a bejáratos motorok amúgy is többet fogyasztanak. De szerintem ez inkább nőni fog, ha már 4ezernél tovább lehet húzatni. Kicsit féltem hogy el fog alattam veszni a motor, de ez már nem is igazán érdekel, annyira jó ez a kis gép!