Kedves doki! Nemzettest. Itt lehetne kapizsgálni.Meg idézgetni.Még nincs magyar szabvány, milyen az, hogy normális.Ez a kötelező szolgalélek a másik oldalon.Cselédek harca meg ilyenek.Kézcsók, lábcsók, bibircsók.A párt testét napolajjal bekenni.
Nem, de ahogy öt olvastam abból valami ilyesmi jön le...
AMugy nem szokásom helyette szólni, de ö nekem amolyan következetes liberális embernek tünik...Persze ezt leginkább ö tudja...Azért néha megszólal itt ott, nem bujdokol tudtommal...Lehet, hogy nincs ideje erre vagy kedve, esetleg nem akar a mostani ideig órái kiélezett és inbdulatokkal átszöt idöszakban belefolyni a dolgokba...majd lenyugszanak a kedélyek és tisztábbak lesznek a fejek... Ő meg megszólal, mikor ugy tartja kedve.
Csak nem Babarczy szóvivője vagy? Komolyan kérdezem. Már tőbb helyen láttam, hogy helyette nyilatkozgatsz. (Mellesleg, nem ártana, ha BE tartana szóvivőt, legalább gyakrabban olvashatnánk a véleményét. Ahogy elnézem, jó ha három havonta jelentkezik.)
ballibbel nincs semmi baj, miként a ballal sem és a liberálissal sem, csak bizonyos képviselöivel és tán pont azért mert nem azok, akiknek láttatják magukat...
Korán örülsz. Ez a fazon nem öregszik. Sőt! Elevenebb mint gondolnád. Csupán arról van szó, hogy nem ismeri ki magát a labirintusban, - mivel rutinból közlekedik - aminek az a következménye, hogy újra és újra falnak megy.
Triste: ... "Megengedhet-e magának - mármint következmények nélkül - egy ilyen sekélyes "magyarázatot" a Bácsfi-jelenségre egy, a témakörben állítólag jártas társadalomtudós? A Bácsfi-történet csakis a hírre éhes média működéséről szólna?"
A Babarczy által felállított "Bácsfi-képlet" - egyesek számára ez bármennyire is meglepő - egyenlőre Babarczyt látszik igazolni. (ti. Bácsfi önmagát emésztette fel, mivel, - zavaros eszméi - nem találak sem követőkre, sem termékeny talajra.)
incidens