mellesleg viccen kívül: mivel ez műanyag, 10-esen is könnyebb, mint a fából készült 4-es. és az elosztó is belefér. meg kisfiók, és máris csak 3 helyed maradt üresen. oda meg berakhatod samantha fox fotóját '85-ből. :))
Az egy jo kis tapegyseg , DE nincs benne csak dioda egyeniranyito es egy elegge kis "puffer" kondi . Ugyanis a ZX -ben benne van a stabilizator integrat . Altalaban a pedalokban is van szures esetleg stabilizalas is figyelembeveve az olcso es vacak tapegysegeket . A stabilizalo egyben "szuro" is ,mondhatjuk hogy kint marad a "brum". Gitar cucok nem szelessavuak ezert sokszor a brum lejebb van mint a hangsav , es tenyleg egy wah pedalnal , vagy Phaser-nel megjelenhetnek melyebb hangszinek es akkor bejon a brum is . 100 Hz altalaban a ketutas egyenirenyitas utan. Evvel szepen osszelebeg a basszusgitar lenti "G"-je es csunyan luktet a hang ossze visza fuladva , Gitarnal is interferalhat ha a melyhangokat kiemeljuk.
Ha valakinek mond ez még valamit, én tápnak egy ZX81-es számítógép (még a Spektrum előtt) tápját használom. Ez még békebeli darab, elég robosztus és zajmentes. Hátha ott lapul valamelyik szekrény mélyén...:)
Egy másik fórumon www.hangmester.hu megismerkedtem egy "guruval" és ő készíti nekem, most írjuk össze pontosan az alkatrészeket oszt' nyakamba veszem a várost és megvásárolom ami kell, ő meg összerakja
Ha nem akarod felvenni a mrevlemezre , szoval nem akarsz felvetelt kesziteni , akkor keressel egy olcso , kez altt Creative 5.1 bulk hangkartyat , a torziton kivul ( nekem nem tetszik de lehet masnak igen , nagyon jo ambient efektjei vannak , chorus, echo, EQ, wah, Flanger< phaser, Hall, compresor..meg mittudom en meg mi ..nekem volt egy most ott all egy dobozba mast vettem hangfelvetelnek .
Eppen arra gondoltam hogy a masik PC -be szereljem es efektkent hasznaljam , nagyon jo Chorus van es a Hall is kituno , pedig nekem van egy rakas mindenfele efektem .
Egy baj volt ezelkkel a kartyakkal , lehetett efektezni de nem lehetett felvenni az efekten keresztul !!, halottad az efekten keresztuli jatszast de a felvetelre csak a nyers gitarhang kerult ,hehe .
De igy egy masodik PC rol lehet hasznalni , othon.
Ez hardware , tehat normaklis digitalis efekt , mind arra gondolok hogy tudnek egy kis procesoral allitgatni PC nelkul, de ez azert magas nekem , irto olcso lenne ,es tenyleg jok az ambient efektek.