Eddig amiket hallottam tartós bérlet ügyben , az ugyanolyan "átverés" szagú dolog volt mint a többi bankos fogás.....
Gondolom fizetni kell egy összeget bérlés címén , és mikor már bőven kifizetted a motor árát és az ő hasznukat , akkor olyan 7-8 száz ezer forintért meg is veheted...... :-(
Én is voltam pénteken a CSB-ben nyálat folyatni.:) Kaptam egy érdekes infót, megosztom hátha másnak is az lesz. Szóval azt mondta a srác aki szaladgált az aprilia meg a kawa részleg között, hogy valószínűleg létrehozzák a tartós bérleti lehetőséget ott náluk. Azt mondta lesz pár napostól egész szezonos bérlet is, és ha utána ott megveszi az ember a motort, akkor a bérleti díj valamilyen részét beszámítják a vételárba. Állítólag március végén lesz valamilyen konkrétum az ügyben... Én mindenesetre szerintem tartóstesztelem egyet az er-6n-t mielőtt beruházok, márha tényleg megadják a lehetőséget...(bár nem hiszem hogy ki tud magából ábrándítani.) ;)
Hát ja, rengeteg boldog ember lehet ahogy láttam, hogy mennyi er-6n-re van ráragasztva az eladva matrica...
Ilyen időben sajna nincs oktatás se. :( Mondjuk nem tudom, mi a szösznek nézegetem a motorokat, mert se jogsim nincs, se vezetni nem tudok... :((( Sebaj, remélem néhány héten belül változik a helyzet... :))) Jövő héten már biztos szuper idő lesz!!!!! Juhééé!
Ma én is voltam és megnéztem a sajátomat meg megkérdeztem, hogy mikor lehet elvinni, bár ahogy elnézem az időjárást van idő még addig, mondjuk csak kb 2 km-t kéne gurulni vele lehet hogy mindenképpen elhozom, mégiscsak egyszerűbb a garázsban nézegetni mint elmászkálni a begébe ... nem tom lehetne már tavasz igazán.
Csutka2: gondolom még az oktatás sem indult be, ilyen időben jobb is ...
A változatosság kedvéért ma én is a CsB-ben nézegettem a mocikat... Csak, hogy fájdítsam a szívemet... Persze el van adva mind. Sajna nem nekem... :((( Aszonták, hogy ha jó idő lesz, akkor lehet tesztvezetni rendesen is (már t.i. nem a parkolóban).
Voltam kint a kiállításon, és újra felültem a motorra. Nekem igazából még mindig ez tetszik a legjobban, annak ellenére, hogy a még szóba jöhető új GSR 600 meg a CB600F is zseniálisan néz ki... Feltéve ha hasonló kategóriában gondolkodik az ember... De annak ellenére hogy a színben egyre inkább a szürke felé hajlok, egyenlőre eltántoríthatatlan vagyok. Csak pénzem lenne már rá....:(
Én már ragasztottam fel gyári tankpadot, és szerintem nagyon jól néz ki rajta!
Nagyon figyelj a középső elem felrakásakor mert a bal és a jobb oldali matrica a középsőhöz igazodik! Én még máig is simítgatom, pedig már 2 hónapja ráraktam. Remegő kézzel ne kezdj neki! (Igyál egy felest előtte!) :)
Biztos reklámnak számít de korábban is sokat emlegettem már (csiki-bege), ebből a modellből szerintem egyik kereskedőnél sem lehet alkudni, mivel eléggé pörög a motor ahol én vettem ott tél elején/közepén még nagyon sok (kb. 20) motor volt egyik sem volt eladva mostmár csak 1-2 van raktáron lehet mostmár egyáltalán nics is, így sokat nem enged belőle a kereskedő. Természetesen próbálkoztam hogy mennyivel lehetne olcsóbban hozzájutni pontosabban én tartozékokat szerettem volna hozzá ajándékba hátsó dobozt (adapter+doboz ~60e), meg valami zárat (gyári U lakat aminek megvan a helye az ülés altt ~20e), meg egy hátsó emelőt (~15e), de legaljának a kereskedő azt ajánlotta fel hogy elengedi a forgalomba helyezés költségét, vagy a kawasaki U lakat + hátsó emelőt (ez nem kawasaki szerintem emelőből nincs is kawasaki) adja hozzá ajándékba erről csinált is egy hivatalos ajánlatot pár napot gondolkodtam rajta végül elfogadtam az ajánlatát.
Viszonylag sokat olyan motorra tudtam alkudni ami beragadt a kereskedőnek (egy kisebb hondában is gondolkodtam) ott kb. 15% ot tudtam leaulkudni az árból azt is tartozékok formájában, nem vagyok túl nagy dumás meg alkusz meg ilyesmi tehát lehet hogy mások jobban tudnának alkudni bár nem hiszem nem tudom ...
A lényeg én meg vagyok végülis elégedve azzal a kialkudott árral amit sikerült az er6n re elérnem.
Valaki rakott már a mocira gyári tank padot? Mire kell odafigyelni felrakáskor. Egyébként jól nézzetek körül gyári alkatrész vásárlás esetén, mert nagy eltérés lehet! Én a tükörnél találtam 9 ezertől egész 12 ezerig. Akartam rá magasított gyári ülést, de a 72 ezres ára visszatartott! Kész rablás! Majdnem ennyi az ABS.