Sziasztok! Pályaszerkesztgetésbe kezdtem, de van nehány alapvető problemám. Kitérőben nem akaródzik összeérni a vágány. Mit lehet csinálni? A lerakott objektumokat hogy lehet eltüntetni? Hogy lehet felsővezetéket építeni. Így első nekifutásra enyi. Írjon valaki aki tud segíteni!
Remélem nem baj, hogy én válaszolok mert én is ez a címet adtam meg.
Kicsit a kérdés elsőre nem egyértelmű. Is-is, vezérlőkocsik: -BDbt-329 -BDt-113 -BDt-403 -BDt-417
személykocsik: Ap; BDbhv; BDh; Bh; Bhv; Bp; By stb.
De a képek mellett fel van tüntetve a kocsi tipusa* és poligon összetétele is. * vezérlőknél a mozdonykompatibilitása, vezérlőkocsik mozdonynak vannak definiálva, hogy innen legyen vezethető a vonat.
Szeretném megkérdeni hogy az egyik vonatos oldalon van egy keresztrejtvény amit meg kell fejteni és az egész megfejtés az lenne egy jelszó amivel be tudok lépni az oldalra és töltögetni dolgokat.
Aki tud erről kéremszépen adjon meg róla pár adatot vagy ha valaki az egésznek a megfejtését tudja az is jó lenne.
Megvettem ezt a fantasztikus játékot és azt szertném kérrdezni hol lehet vonatokat pályákat stb letölteni és kérnék egy kis segitséget aba hogy hogyan kell kezelni irjetok a rizzsa444@citromail.hu - ra köszi szépen előre is
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy email-ben fog neked bárki is pályákat küldözgetni?! Egy tisztességes pálya-telepítő mérete eléri a 200MB-ot, de vannak ennél lényegesen nagyobb telepítők is.
Magyar pályák linkejai, melyeket kértél, van miből válogatni:
Köszönöm a segítséged és majd meg is nézegetem az összest csak még egy utolsó kérdés hogy onnan honnan tudom letölteni a pályát?? mert akinek láttam az E-mail címét annak írtam hogy nem e tudna nekem nE-mail-ben küldeni pályákat és az nekem könnyeb is lenne mert csak a fáljt menteném ki a mappába és onnan meg is lenne!
Kukkants be oda. Azt meg, hogy "nagyon jó" remélem nem úgy érted, hogy nagyon jól megírt, bugmentes, mert ha igen, leesek a székről a röhögéstől ... Kb. annyi bug van benne, mint a hírhedt Windows 95 -ben volt.
Lenne egy kérésem aki tudna nekem segíteni azt nagyon szépen megköszönném és a kérésem az lenne hogy nekem is megvan ez a nagyon jó Train Simulator játék csak én szeretnék hozzá még több pálya szakaszokat. Ami már megvan pálya azt most leírom. Megvan: Bp, Nyu. Nyiregháza, és megvan a Bp, Nyu. Vác, szakasz út vonal.
Honnan tudnék még pályákat letölteni? vagy ha tudna nekem valaki E-mail-ben küldeni szakasz fájlt az is jó lenne. E-mail címem: peter925@freemail.hu. Nagyon szépen megköszönném a segítségeteket.