Keresés

Részletes keresés

stühmer Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5338

Erre mostmár csak annyit tudok mondani, hogy FOGD BE A SZÁD.

Írni nem tudsz rendesen, itt merészelsz szemorvost játszani ?

Nem fogod fel, hogy a balzsamodtól meg lehet vakulni ?

Előzmény: MagicBoy (5336)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5337
Orvosok, természetgyógyászok, stb........
Előzmény: Biovadász (5335)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5336
Én, édesanyám, a barátnőm, a barátnőm családja, a szomszéd, stb.. is kenjük a szemünkbe (pénteken megy vissza a szomszéd a szemorvoshoz, majd beírom, hogy mit mondott neki az orvos) többen esszük is és semmi bajunk nincs!
Attól még, hogy te maradi vagy és nem mersz kipróbálni egy olyan szert, amely bizonyítottan hatásos attól az még jó!
Előzmény: stühmer (5332)
Biovadász Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5335
Milyen szakemberek lepődnek meg? :)
Előzmény: MagicBoy (5334)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5334
Rossz a példa!
Az Aktív Balzsam a Bionet "zászlóshajója", mert minden országban ahol a cég megjelenik meglepődnek a szakemberek, hogy ilyen jó terméket ami ennyi mindenre jó, hogy lehet ilyen olcsón előállítani!
Előzmény: Pirimidin76 (5329)
Biovadász Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5333
2006-02-27 L.Cs.
Mióta a Bionet csodalötyit iszom, kinőtt a hajam, rendbejött a nemi életem és Lassie is hazatért.

Ezt is tedd be a "bizonyítékaid" közé légyszíves. :)
Előzmény: MagicBoy (5326)
stühmer Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5332

Ez már kabaré ami itt megy :-)))

Így kell tuszkolni a cuccokat, ilyen irdatlanul ostoba szövegekkel ?

Ez már kiveri a biztosítékot egy 4 általánost végzett embernél is.

"Férjem hasa fel volt puffadva, egy borsónyi balzsamot megevett és kb. 20 perc múlva megszűnt a puffadása."

---------

"Nekem pajzsmirigy túlműködésem volt, ami szapora szívdobogással jár, annyira, hogy a "fülemben dobogott a szívem". Balzsammal jól bekentem a hallójáratot, és pár nap alatt megszűnt."
---------

"Talán az egyik legnagyobb eredményünk egy férfi vendégem szemproblémájának teljes mértékű gyógyulása volt. Évek óta, ha fehér hátteret látott a szeme előtt sok kicsi és két nagy fekete foltot látott. Semmi nem használt neki, akkor felajánlottam az aktív balzsamot, hogy próbálja meg. Rögtön el is kezdte. Figyelmeztettem, hogy csípni fogja, és be fog gyulladni. Így is történt, de tovább használta a balzsamot. A 4.-5. napon a gyulladás megszűnt és halványodni kezdtek a foltok. Kb. 3 hét múlva azzal fogadott, hogy teljesen eltűntek a kicsi pöttyök a nagyok pedig halvány barnára változtak. Most itt tartunk és a balzsamot tovább, használja."

Sarlatánok ! Rá van írva arra a balzsamra, hogy szembe kenhető ???
Vagy az, hogy megehető ?

A sitten a helye aki ilyet mer másnak ajánlani, térjetek már észhez !!!

Állítsd le már magad MagicBoy, tömd a saját lyukaidba a balzsamot, de ne merészelj ilyen osoba véleményeket idemásolni !
Egy csomó barom ember hazamegy és a gyereke szemébe fogja kenni ezt az ismeretlen szaart !

Nem igaz, hogy a pénzért mi mindenre képes, aki ebbe az ördögi körbe bekerült :-(

Nem csak nevetséges már ami itt megy tanácsadás meg üzletelés címén, hanem életveszélyes.

Pirimidin76 Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5331
arról esetleg van kimutatás, hogy a koncentráció és a hatékonyság milyen viszonyban vannak ezen készítményeknél?
Pirimidin76 Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5330
jól megy már ez a reklám, mostanában nem kevésszer hivatkozol rá.
nem találok koncentrációkat, merre keressem?
Előzmény: MagicBoy (5327)
Pirimidin76 Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5329
Calgon

2006. 02. 27. Antonovics Antalné
probléma: vízkövesedés
Egy napon elromlott a mosógépem. nem volt már garanciás. elkeseredtem. kiderült, a vízkő tette tönkre. férjemhez fordultam, aki bátran ajánlotta a Calgont. kipróbáltam az új mosógépnél, és valóban, nincs több vízkő. a Calgon megoldotta. köszönöm neked, Calgon!

ilyen történeteket én is tudok írni, akár a kaporlevesről is.
mi kb 6 éve nem használunk Calgont, helyette ott van jóval olcsóbban az ecet. vízkő sehol. ez nem mlm, de ugyanolyan vakítás.
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5328
"Na erre kéne, hogy a cégek rendes, dokumentált, tudományos alapossággal elvégzett kutatásokkal bizonyítsák be a szereik hatásosságát és hatékonyságát."

A Bionet megtette!
Ezek az adatok (és sok más többek között a referenciák is) bárkinek rendelkezésére álnak a cég kecskeméti központjában!
Előzmény: kheiron (5320)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5327
Hasonlítsd össze te megad, ha nekem nemhiszel!

Itt a honlapom, ha találsz olyan terméket ami ugyanolyan vagy jobb tudásu, mint a Bionetesek akkor jelezd.

Nemakarom letörni a lelkesedésedet, de ha lenne ilyen akkor nem létezne ez:

Hatóanyag-Minöség-Árgarancia
Létezhet a piacon a mienknél olcsóbb termék, talán akadhat jobb minőségű is, de biztosan nem létezhet olcsóbb és ugyanakkor magasabb hatóanyag koncentrációjú termék. Amennyiben magasabb hatóanyag koncentrációjú, azonos célra szolgáló készítményt találna bárhol máshol kedvezőbb áron, mi a különbözetet visszatérítjük Önnek!
Előzmény: Pirimidin76 (5325)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5326
Aktív Balzsam

Összetevõk:

# Kína és Japán õshonos gyógynövényeinek speciális kivonatai.
# Standardizált (folyamatos laboratóriumi ellenõrzésekkel igazolt tisztaságú), maximalizált (engedélyezett legtöményebb) hatóanyagok
# Egészség- és szépségmegõrzõ tulajdonságait tudományosan bizonyították.

Miben különleges?

# energiát ad közvetlenül a sejteknek,
# megköti a szabadgyököket,
# késlelteti az öregedési folyamatokat,
# javítja a vérellátást
# elõsegíti a sebek gyógyulását
# illatanyagot nem tartalmaz

A kezelések során fontos szabály a rendszeres, napi min. kétszeri alkalmazás és a szennyezõdésmentesség biztosítása!

Fogyasztói ára: 2650 Ft

Referenciák (vásárlói visszajelzések(ez csak kis töredéke a referenciáknak)):

2003-10-16 - Bartai Laura
Probléma: bőr érzékenysége hajfestékre
A nyakamon piros elváltozást tapasztaltam. Nagyon viszketett a hajamtól. Azt gondoltam, a hajfesték okozhatja. Egy ismerősöm javasolta a Balzsamot. Eleinte jobban égett, majd később leszáradt. Mint utóbb kiderült, a hajfestékre voltam érzékeny. Az Aktív Balzsamnak köszönhetően azonban már elmúlt.

2003-10-16 - Békési József
Probléma: pikkelysömör
A kezemen pikkelysömörre utaló bőrelváltozásokat tapasztaltam. Mindenféle gyógyszert és krémet kipróbáltam már, de sikertelenül. Ekkor ajánlották az Aktív Balzsamot. Gondoltam kipróbálom. Először nagyon égett és fájt. Már szinte nem volt bőr a kezemen - kesztyűben jártam. Aztán egy hét után megjelent az új bőr. Ma már újra kesztyű nélkül járok. Köszönöm ezt a csodálatos gyógyulást.

2003-09-04 - Tamás Éva
Probléma: zúzódás
Férjem ráesett az alkarjára. Rögtön bekente balzsammal és három nap múlva csak egy vékony rózsaszín csík maradt a sebek helyén.

2003-09-04 - Tamás Éva, Budapest
Probléma: kiütés
Nekem ahányszor bajuszgyantázást végzett a kozmetikus, mindegy volt, hogy milyen gyantát használt, mindig apró gyulladt kiütések, jelentkeztek másnap. Rájöttem, ha rögtön a szőrtelenítés után balzsammal bekenem és utána naponta kétszer, 2 napig használom a kiütések nem, jönnek elő.

Probléma: darázscsípés
Beleléptem egy darázsba és az egyik lábujjamat, megcsípte. Kiszedtük a fullánkot és bekentem a balzsammal, másnapra helyét sem találtam a csípésnek.

Probléma: nap okozta leégés
Napozáskor leégett a mellkasom, estére bekentem a balzsammal. A fájdalom rögtön megszűnt, másnapra a pirosság helyett lebarnult a bőröm.

Probléma: égési sérülés
Sajnos dohányzom és egyszer, mikor eloltottam a csikket, nem figyeltem oda és a parázsba nyomtam az ujjam. Előkaptam a balzsamot és elkezdtem vele dörzsölni az égést. Már közben szűnt a fájdalom és mire jól beledolgoztam a krémet, már azt sem tudtam hol égett meg.

Probléma: gombás fertőzés
"Töpi" nevű tengeri-malackánknak gombás fertőzése lett, kihullott a szőre és vakaródzott. Mire kinyomoztam, hogy mivel kell ilyenkor kezelni, addigra kisebbik lányom aktív balzsammal rendbe hozta. Négy nap alatt újra elkezdett nőni a szőre és nem viszketett.

Probléma: felfújódás
Férjem hasa fel volt puffadva, egy borsónyi balzsamot megevett és kb. 20 perc múlva megszűnt a puffadása.

Probléma: köröm gyulladás
Egyik körömágyam a kezemen begyulladt, reggel-este jól ledörzsöltem és két nap múlva nyoma sem volt.

Probléma: fülzúgás
Anyósomnak 20 éve állandóan fülzúgása volt. A balzsamból fültisztító pálcikával reggel és este egy gombostűfejnyit rakott a fülébe. Hetek múlva a fülzúgás teljesen megszűnt.

Probléma: pajzsmirigy túltermelés
Nekem pajzsmirigy túlműködésem volt, ami szapora szívdobogással jár, annyira, hogy a "fülemben dobogott a szívem". Balzsammal jól bekentem a hallójáratot, és pár nap alatt megszűnt.

Probléma: gyulladás
A fülbevalómtól begyulladt az egyik fülcimpám, este bekentem balzsammal, reggelre visszarakattam a fülbevalót.

Probléma: migrénes fejfájás
Kisebbik lányom migrénes fejfájással küszködik, ha rájön 'a migrén', bekeni a balzsammal a halántékát, ami annyira enyhíti a fájdalmat, hogy nem kell bevennie erős fájdalomcsillapítót.

Probléma: tyúkszem
Két lábujjam között volt egy tyúkszem. Minden lépésnél és amikor cipőbe bújtam, nagyon fájt. Próbáltam kikaparni magamnak, de az még jobban fájt. Kenegettem a balzsammal és nemcsak a fájdalom szűnt meg, de négy nap múlva egy fürdés alkalmával még ki is fordult.

Probléma: szemprobléma
Talán az egyik legnagyobb eredményünk egy férfi vendégem szemproblémájának teljes mértékű gyógyulása volt. Évek óta, ha fehér hátteret látott a szeme előtt sok kicsi és két nagy fekete foltot látott. Semmi nem használt neki, akkor felajánlottam az aktív balzsamot, hogy próbálja meg. Rögtön el is kezdte. Figyelmeztettem, hogy csípni fogja, és be fog gyulladni. Így is történt, de tovább használta a balzsamot. A 4.-5. napon a gyulladás megszűnt és halványodni kezdtek a foltok. Kb. 3 hét múlva azzal fogadott, hogy teljesen eltűntek a kicsi pöttyök a nagyok pedig halvány barnára változtak. Most itt tartunk és a balzsamot tovább, használja.

Probléma: bogárcsípés
Kolléganőm lábát megcsípte egy kis fekete bogár. Egy-két napra rá vörös, duzzanat, sebes lett a lába, és nagyon viszketett, égett. Erős antibiotikumot kapott rá. Bekente naponta többször aktív balzsammal, a viszketés azonnal megszűnt, a sebgyógyulás felgyorsult.

Probléma: kidörzsölődés
Egyik vendéghölgy kicsit túlsúlyos, ezért összeérnek a combjai, és a nagy melegben bizony kidörzsölődött és fájt neki. A balzsamot ugyan nem ezért vette, de gondolta, ezt ugyan nem mondtam neki, de kipróbálta és kente vele a belső combját. Azóta nem szenved emiatt, ha izzad.

Probléma: felfázás
Hölgyvendégem hajlamos a felfázásra. Ő mesélte, hogy rájött, hogy ha az első jelét érzi, hogy előjön a probléma, pl.: mezítlábas kertlocsolás után, bekeni a hasa alját balzsammal, este-reggel és megszűnnek a tünetek, sőt elő sem jönnek.

Probléma: illatallergia
Egyik hölgyvendég súlyos illatallergiában szenved, de olyan mértékben, hogyha egy illatos szappant megszagol, pár percen belül feldagad az arca és fuldoklik. Vittem neki aktív balzsamot, hogy próbálja meg arckrémnek. A legközelebbi alkalommal arról számolt be, hogy most már mindenhova keni a balzsamot, mert használ neki és semmi baja nincs tőle.

Probléma: felrepedt bőr
Cukros vendégem sarka mélyen berepedezett. Vittem neki balzsamot, amit reggel-este beledörzsölt a repedésekbe. Pár nap alatt összeforrt a berepedt bőr. Azóta az egyik leghűségesebb balzsamvásárlónk.

Probléma: bőrkeményedés
Vendégem lányának vastag bőrkeményedés képződött a talpán szülés, ill. a terhessége alatt a hirtelen súlygyarapodástól. Rendszeresen keni a balzsammal a talpát. Sajnos vagy nem sajnos, azóta egyre ritkábban jár pedikűröztetni.

2003-09-01 - Hajnalné H. A.
Probléma: pikkelysömör
Pikkelysömörben szenvedek 16 éve, ami eleinte a fejbőrön mutatkozott, majd 6 évvel ezelőtt a második szülés után a testem 80 %-át borította. Jártam orvostól-orvosig, akik különböző krémeket írtak fel, de csak minimális javulást értem el velük. Voltam akupunktúrás kezelésen, mágneses kezelésen, de látványos eredmény nem volt. 2001 decemberétől 3 hónapon keresztül fényterápiás kezelést kaptam, amivel a pikkelyes rész 20 %-ra csökkent. 2002-ben új munkahelyre kerültem, és nem tudtam kezelésekre járni. Egy idő után ismét kezdtek előjönni az újabb piros foltok, ettől pánikba estem, hogy kezdődik minden, előröl. 2003 áprilisában a barátnőm meghívott egy bemutatóra, ahol megismertem a Bionet termékeit. Azóta iszom a teát és kenem a balzsammal a bőrömet. Két hónap elteltével látványosan javult az állapotom. Azóta bátran ajánlom mindenkinek a Bionet termékeket.

2003-08-08 - Nagy Andrea, Tiszaújváros
Probléma: visszér
Édesapám számára vásároltam a termékeket, aki kezelhetetlen visszér problémájától szenved. A lábai naponta bedagadnak, folyamatos erős fájdalmat érez, fáslizás és fájdalomcsillapító alkalmazása nélkül elviselhetetlen a fájdalom, olyan mértékben, hogy nem tud aludni sem. Csupán a Bionet Aktív balzsam alkalmazásával - a fásli elhagyása mellett - megszűntek a fájdalmak, nyugodtan alussza végig az éjszakát és fájdalmai csökkentek.

Probléma: lisztérzékenység
A vásárlónk 12 éves kislánya liszt érzékeny ennek megfelelően gyógyszert nem szedhet. Immunrendszere gyenge, ebből következően fizikai állóképessége és a szülők aggodalma is akadálya volt, hogy társaival a nekik megfelelő módon játszanak. A Bionet Aktív balzsam szinte minden korábban fennálló problémát megszüntetett. Issza a teát és szedi a Calcimaxot. Immunrendszere felerősödött, testsúlya gyarapodott és válogatás nélkül részt vesz minden sportjátékban.

Probléma: herpesz
Egy szomszédom, herpesz problémával küszköd, mely ez esetben a szemén keletkezett. A problémát egy szombat reggelen vette észre, amikor már szemhéja csúnyán be voltak gyulladva, és másnap kirándulásra készültek. Egy előző pozitív tapasztalat alapján Aktív balzsammal kentük be a szemét, ami már az első percekben nyugtató hűsítő hatást gyakorolt. Másnap reggelre lelappadt a szeme és teljesen meggyógyult.

Probléma: ekcéma
Barátnőm Svájcban babysitter. Nagy mennyiségben vásárolt tőlem aktív balzsamot, azért van rá szüksége, mert ezzel keni ekcémáját. Hatékonynak érzi problémájára. Munkája során az egyik gyereknél tapasztalta, hogy az álla alatt a bőrfelület nagy területen kidörzsölődött. Két napos kezelés után eltűntek a tünetek. Azóta a család is ezeket a Bionet termékeket használja.

2003-08-01 - Csapó Nóra
Probléma: fülgyulladás, láz, sérülés
Kisebbik fiamnak fülgyulladása volt. Naponta többször kenegettem a Balzsammal, és amennyire engedte, a fülébe is tettem belőle. Három nap alatt teljesen rendbe jött a füle, és így nem kellett fölszúrni. Már születése óta a lázát is mindig a Balzsammal csillapítom. Bekenem az egész testét, és egy jó borsónyi adagot meg is etetek vele. A gyerekek egyébként érdekes módon nagyon szeretik. Néha ők kérik, "csak úgy". Gyermekeim a nyáron egyik sérülést a másik után szerezték. Hol a kezükön, hol a térdükön volt egy-egy seb. De már ők is tudták, hogy rögtön balzsammal kell bekenni. A vérzést is rögtön elállítja. A sebek pedig 3-4 nap alatt gyógyulnak, és friss sebre kenve sem csíp. A házi patikámból nélkülözhetetlen, mindenhová magammal viszem!

2003-07-04 - Kiss Zoltánné, Tiszalök
Probléma: fémérzékenység
Van egy fémkeretes szemüvegem, amit varráshoz használok. Amikor felteszem, kb., fél óra elteltével bizsergést érzek az arcizmomnak azon a pontján, ahol a keret hozzáér az arcomhoz. Másnap az említett hely kipattogzik, kipirosodik, és nagyon viszket. Ennek az oka, hogy fémérzékeny vagyok. Megvásároltam az Önök termékét az Aktív balzsamot, és 3 napon keresztül egy-egy parányit meg is ettem belőle. A negyedik napon egész nap varrtam és rajtam volt a fémkeretes szemüveg. Több óra elteltével sem éreztem a bizsergést, és másnap semmi elváltozás nem jelent meg az arcomon. Nagyon örültem neki, mert a pörsögés után az arcom kisebesedik, ami nagyon kellemetlen. A balzsam használata után nem kellett ezt a kellemetlenséget elviselnem.

2003-07-04 - Nagy Bálintné, Tiszalök
Probléma: visszérprobléma, fülbetegség, bőrproblémák
Lábamat visszérrel műtötték 2001-ben, a műtét utáni sebet ezzel a balzsammal kezeltem, és nagyon szépen begyógyult. Ez ideig új ér nem fejlődött vissza. Huzatból eredő fülfájásra, májfoltra, herpeszre használtam, nagyon jó a tapasztalatom róla. Sziámi cicámat megmérgezték rossz állapotba volt, nem evett, a lábán a köröm között sebes volt. A cica orrára kentem a balzsamot és a lábára és ezt lenyalogatva jutott a szervezetébe. A cica meggyógyult és jó állapotba van.

2003-07-03 - Szabó Imréné, Hódmezővásárhely
Probléma: belgyógyászati problémák
A termékkel nagyon meg vagyok elégedve. Minden nap, reggel és este borsónyit fogyasztok belőle, és azt tapasztalom, hogy még belgyógyászati problémák kezelésére, pl. gyulladáscsökkentésre is kiválóan alkalmas. Kifejezetten csökkentette epével, vesével kapcsolatos fájdalmaimat, sőt gyomor fájdalmamat is. Mindezeken túl külsőleg is rendkívül hatásos. Továbbra is vásárolni fogom. Az is igaz, hogy a Teakeverékkel együtt fogyasztom valószínű, hogy így még hatásosabb.

2003-07-01 - Mészáros Mártonné, Szeged
Probléma: fejfájás, fogfájás, gyomorproblémák
Az Aktív balzsam rövid időn belül megszüntette a fejfájásomat, valamint fogászati kezelések után az ínyemet is bedörzsöltem és rövid idő múlva a fájdalomérzet itt is megszűnt. Vágott sebekre, horzsolásokra remekül bevált. Esetenként előforduló gyomorpanaszaimra egy-egy borsónyi nagyságú balzsamot lenyelek. Nagyon hatásosnak tartom a Bionet készítményeit. A jövőben bővíteni kívánom az eddig már megvásárolt termékek körét.

2003-06-25 - Gál Lajosné, Hajdúszoboszló
Probléma: aranyér
Kétszer műtöttek aranyérrel. Sajnos a probléma mégis megmaradt. Sokféle kúpot, kenőcsöt használtam már, melyek vagy egyáltalán nem, vagy csak rövid ideig hatottak. Végül kipróbáltam az aktív balzsamot. Az esti fürdés után használom a krémet. A fájdalom teljesen megszűnt, ma már csak megelőzés céljából használom az Aktív balzsamot.

2003-06-25 - Zudó Józsefné, Hajdúszoboszló
Probléma: bőrproblémák, égési sérülések
Forró zsiradék csapódott a kezemre. A hólyag feljött. Naponta 3x kentem a kezem. Az égő fájdalom hamarosan megszűnt és a hólyag szépen visszahúzódott. Kb. két hét múlva az égés helye sem látszódott meg. Foghúzás után tettem a lyukba egy kis balzsamot, így hamarabb gyógyult be a seb és enyhült a fájdalom. Napozás után, ha leégett a bőrünk enyhítette a gyulladást és nem hámlottunk le. Herpeszre is nagyon jó hatással van az aktív balzsam. Szőrtelenítés után bekenem a lábszáram, ilyenkor enyhíti a fájdalmat, és gyorsabban begyógyul a szőrtüsző helye.

2003-06-23 - Dobán Józsefné, Szászfa
Probléma: szemgyulladás
Egész listát kaptam arról, hogy mi mindenre használható az Aktív balzsam. Biztos más is akkor hiszi el, ha saját magán tapasztalja a jó hatásokat. Ezzel én is így voltam. A férjemnek a hegesztéstől begyulladt a szeme. A balzsamot vettem elő és gombostűfejnyit tettem mindkét szemébe. Lefekvés előtt még egyszer megismételtem. Reggelre látható volt a javulás.

2003-06-23 - Kulcsár Józsefné, Fácánkert
Probléma: bőrproblémák
Kislány unokám nagyon sokszor elesik, és mindig ugyanott üti meg a kis lábát. Már egész nagy, diónyi csomó volt a lábszárán az állandó ütések következtében. Az Aktív balzsammal kentük naponta kétszer, és ha elesett utána is. Egy-másfél hónap után a diónyi csomó egész kicsire, kb. borsónyira zsugorodott össze. Talán sikerül elkerülni egy műtétet.

2003-06-23 - Pap Lászlóné, Hajdúszoboszló
Probléma: Fejfájás, bőrproblémák
Sok jót hallottam már az Aktív balzsamról. Először fejfájásra használtam. A homlokomat és a tarkómat kentem be vékonyan. Legnagyobb meglepetésemre rövid időn belül elmúlt a fájdalmam. Gyakran hiába keresem az Aktív balzsamot, mert a lányaim elviszik magukkal. Kisebb sérüléseket kennek be vele, sőt a pattanásaikat is ezzel kezelik.

2003-06-23 - Posta Miklósné, Hajdúszoboszló
Probléma: Fogfájás
Férjemnek kilyukadt a foga. Pici Aktív balzsamot tett a lyukba és a foga környékét is bekente. Reggelre elmúlt a fájdalom.

2003-06-14 - Posta Miklósné, Hajdúszoboszló
Probléma: Aranyér
Sajnos régóta aranyeres panaszaim vannak. Minden reggel zuhanyzás után használom az Aktív balzsamot. Hetek óta teszem ezt. A panaszaim jelentősen csökkentek, a fájdalom teljesen megszűnt.

2003-06-10 - Forrai Dezső, Hódmezővásárhely
Probléma: Torokpanasz
A torkommal 10 éve elég sokat küszködöm. Volt mandula műtétem. Torokgyulladásom elég sűrűn van. Általában ilyenkor több liter teafélét megiszok, toroköblögetőket használok, ennek ellenére mégis egy egész hétig eltartott a gyógyulás. Férjem belépett a Bionet hálózatba kb. másfél hónapja. Két héttel ezelőtt, június 6-án reggel arra ébredtem nyelni alig tudok, úgy fájt a torkom. Ekkor kaptam egy fél szem mokka cukort tetején egy mogyorómag nagyságú Aktív balzsammal, hogy egészbe nyeljem le, hát először viszolyogtam, de annyira fájt, hogy nagy nehezen sikeredett lenyelni, utána elmentem dolgozni, s úgy 2 óra múlva azt éreztem, hogy teljesen elmúlt minden fájás és ez számomra csodálatos volt! Gratulálok!

2003-06-06 - Gál Lajos, Hajdúszoboszló
Probléma: műtéti heg
Tavaly decemberben műtöttek epekővel. 9 db körömnagyságú kőtől szabadítottak meg. Már a műtét napjától naponta kétszer ettem a balzsamot. Amint levehettük a kötést a sebekről, kentük a balzsammal. Gyorsan és szépen begyógyultak a műtéti sebek, a hasi panaszaim is teljesen megszűntek.

2003-06-06 - Losonczi Enikő, Tiszavasvári
Probléma: Gyomorfájdalmak, bőrproblémák, szemgyulladás
Ezt a terméket családunk fél éve használja. Sokoldalúságával maximálisan elégedettek vagyunk. Belső használata megszüntette az aranyeres és herpeszes problémákat, valamint az epe és gyomorbántalmakat. Külső használata enyhítette az ízületi fájdalmakat és megszüntette a szemgyulladást.

2003-06-06 - Szűcs István, Tiszavasvári
Probléma: Végbél probléma
17 évvel ezelőtt székrekedés miatt az erőlködéstől kirepedt a végbelem. A sérülés egészen a közelmúltig nem gyógyult meg teljesen, pedig sebészi beavatkozásra is sor került. Néhány hónappal ezelőtt néhányszor bekentem az Aktív balzsammal, és ennek köszönhetően tökéletesen meggyógyultam. Ezután bármilyen sérülésem volt, a balzsamot mindig használtam.

2003-06-05 - Dóró Lajosné, Hajdúszoboszló
Probléma: Fejfájás
Nagyon sok jót hallottam már az Aktív balzsamról, ezért én is vásároltam egyet. A fejfájásom eddig nehezen múlott. A homlokomat, halántékomat kentem be vékonyan. Néhány perc múlva megszűnt a fájdalom.

2003-06-04 - id. Szűcs Imréné, Tiszavasvári
Probléma: Fejfájás, reumás panasz
Az Aktív balzsam kiváló hatással van fejfájásra, reumás fájdalmakra, vágott sebek gyógyítására, és nem utolsósorban reggel ébredés után keveset megenni ez a lappangó belső fertőzéseket letisztítja.

2003-06-02 - Dóró Lajosné, Hajdúszoboszló
Probléma: Fogfájás
Egyik hajnalban fogfájásra ébredtem. Kiesett a tömés a fogamból. Borsónyi balzsamot tettem a lyukas fogamba és kívülről is bekentem az arcomat. Alig negyed óra múlva enyhült a fájdalom.

2003-06-01 - Cseke Sándor, Hajdúszoboszló
Probléma: szemgyulladás
Hegesztés után csúnyán begyulladt a szemem. Mivel mindez hétvégén délután történt nem mentem az orvoshoz. Estére már nagyon fájt, alig láttam. Szomszédom, aki ismerte már a BIONET termékeket, ajánlotta, hogy kenjem be balzsammal a szemem. Eleinte csípte egy kissé, de rövid idő alatt megszűnt a fájdalom. Másnap reggel megismételtem. Hétfőre már teljesen elmúlt a gyulladás.

2003-05-20 - K.J-né, Püspökladány
Probléma: Allergia
Soha nem voltam érzékeny semmire, de 40 éves korom után allergiás lettem a napfényre. Először a kezem fején jelentkeztek apró kis piros kiütések. Nagyon viszketett, alig múlt el. Két hét után újra előjött. Később a nyakamon és a karomon is megjelentek a kis dudorok, ahol a napfény a bőrömet érte. Az orvos gyógyszert, éjszakai és nappali krémet írt fel. Az Aktív balzsamot kezdtem használni. Mikor bekentem nemsokára elmúlt a viszketés, és két hét múlva már kiütésem sem volt.

2003-05-12 - Herczeg Lajosné, Hajdúszoboszló
Probléma: Kiszáradt bőr
Férjem gumijavítással, gépek szerelésével foglalkozik. A keze nagyon érdes, repedezett. Megvásároltam neki az Aktív balzsamot. Lefekvés előtt minden este bekente a kezét a krémmel. A keze puha, nem reped ki olyan könnyen, az apró sérülések nagyon hamar begyógyulnak.

2003-05-06 - Gáll Lajosné, Hajdúszoboszló
Probléma: Kiszáradt bőr
A férjem keze nagyon száraz, repedezett. Nagyon sokféle kézkrémet használt már, de nem igazán vált be egyik sem. A balzsamot esténként fürdés után használja. A frissen mosott kezet bekeni az Aktív balzsammal, jól bedörzsöli. Már néhány nap után észrevette, hogy a repedezések begyógyultak, a keze simább és puhább lett.
Előzmény: Pirimidin76 (5322)
Pirimidin76 Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5325
ugye, ezt te sem hiszed el?
hogy lenne olcsóbb mlm-ben?
Előzmény: MagicBoy (5324)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5324
Ezt ugye te se hiszed el?
A Noni és az Aloe is bizonyíték arra, hogy igazán jó terméket az MLM-ben olcsóbban adnak, mint a hagyományos kereskedelemben!
Amit a hagyományos kereskedelemben olcsóbban kapsz, mint az MLM-ben abban jóval kevesebb a hatóanyag!
Előzmény: Pirimidin76 (5323)
Pirimidin76 Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5323
kiegészítés:
mlm nélkül, OLCSÓBBAN
Előzmény: Pirimidin76 (5322)
Pirimidin76 Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5322
noni, aloe - kaphatóak mlm nélkül is.
aktív balzsamot nem ismerem.
Előzmény: MagicBoy (5319)
rci Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5321
Avon,Oriflame termékek például bármilyen kereskedelmi forgalomban megállná a helyét.,olcsó középkategóriás ,drága termékek egyaránt vannak.De ez igaz lehet bármelyik kozmetikai cégre.Én egyikbe se vagyok ,de ismerőseim közül többen is,úgyhogy eléggé képbe vagyok.Hasonló a helyzet ,a táplálékkiegészítőkkel is ,midenféle árkategória létezik.Az olcsó árakkal csínján kell bánni,hiszen köztudott hogy rengeteg terméknek azért ilyen olcsó az ára hogy tönkretegyék a magyar piacot.
Előzmény: Pirimidin76 (5317)
kheiron Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5320
Stimm. Na erre kéne, hogy a cégek rendes, dokumentált, tudományos alapossággal elvégzett kutatásokkal bizonyítsák be a szereik hatásosságát és hatékonyságát. Addig, amit mondasz, legenda. Tisztes legenda, de nem ér többet, mintha a középkori "szedd fel a kutya után a maradékát, habard borba, és idd meg" gyógymódot alkalmaznánk. Ja, most jut eszembe: a nonival kapcsolatban leírtak már a szakirodalomban néhány súlyos májkárosodást, de olyan gyógyulást, amit a noni fogyasztásának lehetne tulajdonítani, olyat bizony nem. Szóval a tudomány jele állása szerint a noni gyógyászati szempontból hatástalan, ám súlyos mellékhatásai is lehetnek.
Előzmény: MagicBoy (5319)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5319
A Noni, az Aloe, az Aktív balzsam, stb......... is rengetegszer segített már olyankor amikor a gyógyszer már nemtudott!
Előzmény: kheiron (5316)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5318
Én nem eladásról beszéltem!
Hozzám egy orvos se lépett még be és nem is kérek ilyet.
Én csak anyit szoktam kérni, hogy rakja ki a katalógusomat/hírdetésemet a várójában és ha kérdés/érdeklődés érkezik mondja el a véleményét!
Előzmény: kheiron (5314)
Pirimidin76 Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5317
én elég későn kapcsolódtam be, írhatnál néhány példát a rengetegből, hátha meggyőzöl! eddig én is csak drágább termékekkel találkoztam mlm-ben, mint a hagyományos piacon.
Előzmény: MagicBoy (5315)
kheiron Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5316
[i]Ő segít neked azzal, hogy a segítségével esetleg meggyógyulsz egy olyan nyavalyából, amiből a hagyományos orvoslás segítségével esetleg esélyed, sincs![/i] Tudod, az a baj, hogy ahol a "hagyományos orvoslás" már nem tud segíteni, ott a megadózisú vitamin és a szuperenzim sem. Mert legendák vannak, de értékelhető és egyértelmű [u]bizonyíték[/u] nincs. Több ezer emberen végzett kettős vak vizsgálat például.
Előzmény: MagicBoy (5309)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5315
"Mert a termék túl van árazva, s senki nem venné meg boltban."

Rengeteg példát mutattunk már az ellenkezőjére, de úgy látszik az elkerülte a figyelmedet, mert akkor el kellene ismerned, hogy tévedtél!
Előzmény: Törölt nick (5304)
kheiron Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5314
A gond az, hogy az orvos azt biztosan tudja, hogy ha eladja neked a szert, akkor jó bevétele lesz. A többi másodlagos.
Előzmény: MagicBoy (5306)
Pirimidin76 Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5313
na de mlm-mel nemcsak meggyógyulsz, de szabad is lehetsz!:)
Előzmény: Törölt nick (5311)
Pirimidin76 Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5312
vagy ha a nagymamád halálos beteg:(
de akkor is van mlm-en kívüli ugyanolyan szer, ez tutifix
Előzmény: Törölt nick (5310)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5309
Nem!
Ő segít neked azzal, hogy a segítségével esetleg meggyógyulsz egy olyan nyavalyából, amiből a hagyományos orvoslás segítségével esetleg esélyed, sincs!
Előzmény: stühmer (5271)
Pirimidin76 Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5308
vagyis vegyek meg valamit drágábban, mint máshol, csak azért, hogy aztán másoknak is drágábban eladhassam. teljesen világos. mi sem egyszerűbb. és tisztességesebb.
Előzmény: Törölt nick (5305)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.27 0 0 5307
Nemadnál a szerettetnek egy esélyt a gyógyulásra?
Na ezt nemhiszem!
Előzmény: gma (5260)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!