kb. 4db 502-es áráért..! :) Nem tudom mennyihez elég,nekem a golfban 520-as,a ventoban 502-es van! Úgy tudom nem sok különbség van közöttük! Krézi ~10Le különbséget irt anno!
Persze. Miért ne lenne jó? Csak a hidegüzemnél kell nagyon figyelni, de ezt az 1.6-os tulajok tudják... És ne szánj neki komoly turbónyomásokat! Az 1.6-osnak a hengerfej a leggyengébb pontja! Szedd szét, és azt kukkantsd meg! Amíg a a h.fej állapotát nem tudod, addig nem érdemes gondolkozni semmiben...
Autóvásárláskor nem ismerek tréfát a folyadékok (hűtőfolyadék, motorolaj, fékfolyadék) cseréje, klf. szűrők cseréje (levegő, üzemanyag, motorolaj, esetleg utastér), a vezérműsztíj és a hozzátartozó feszítő- és vezetőgörgők tekintetében. A jetta is megkapott minden "jót", nem indultam el vele hidegen soha, még is megcsalt. Biztosan GEC -ről való! :-)
Éppen ezt várom, győzzenek meg, ha tudnak, tud jó lenni egy kamrás is! :-)
Egyébként mint írtam nem akarom nagyon tuningoltatni , csak szolídan. Ez anya autója és az én maszek munkás autóm lenne (a tetőcsomagtartójára létra felrak, ilyesmi). Száguldozni ott az 1,9 TDi "Octi".
Akkor le sem irom mennyiért vettem tavaly ősszel egy komplettet! 60Ekm-es totálkáros ibizából! minden cuccban 99 vagy 00 évjárat van ütve.. a poén még az a dologban hogy mult héten bontottam szét,és 502-es csúcsok vannak benne! az adagolót nem adta az ember,biztos az is "okos" volt! :)
Igen, tud jó lenni. Egy vadonat új, amit Te járatsz be magadnak, és soha egy egész picikét sincs meghajtva hidegen, és tisztában vagy az előéletével, olajcserékkel, és mindennel...
Sajna az 1.6 TD olyan amilyen. Ha megveszel egy használt 1.6 TD-t, az már tutira nem 100%-os. Új meg ugye nincs. Ez van... :-(
biztos tud jó lenni egy kamrás is! de szerintem ha tuningolni is akarsz és megbizható is legyen akkor szerintem tdi! most meg majd jönnek a kamrások és jól leszólnak! :))
Igen, régebben erre gondoltam. Ezzel a dumával is léptem be anno a fórumba. De az úgy sajna nem jó, mert a TDI blokk erősebb. Ha a kamrás motorból átalakított TDI kicsit fel van húzva, leszakad a főtengely, mert a nyugvóknak rövidek a csavarjai. :-(
Köszi a részvétet, bár szerintem nekem jobban kijár mint a Jettának!
A jettának a qrva anyját, amikor megvettem, mint utólag kiderült turbó hibás volt, ezt kijavítottam, az eladóval kifizettettem, most meg ez! Szóval a faxom kivan vele!
A TDi motor felé én is hajlok, csak félek bevásárolok azzal is! :-(
Az 1,6 TD-t csak akkor tartom meg, ha az azt használók megerősítenek tud jó is lenni!
Haveromnak is igy járt,ritkán kergette,általában normálisan használta! 210Ezernél adta ugyanigy meg magát,hajtókaros is lett! Azóta tdi,gond nélkül.. :)