Keresés

Részletes keresés

ugyörgy Creative Commons License 2006.03.03 0 0 1466
Szia.
nekünk véletlenül a hűtőnk is electrolux, kitűnően működik (kombinált). Sőt anyósomnak is véletlenül electrolux van, neki "csak síma" konyhai ,de évek óta hibátlanul működik.
üdv. Gy.
Előzmény: akiaviragotszereti (1456)
Robin Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1465
No a Gorenjét nem javaslom. Maga a hűtő tök jó és szép is, de belül a sokat használt alkatrészek (ha van a tiedben ilyen) mint pl. a fagyasztórekesz ajtaja pont addigra használódik el, mire lejár a garancia. Csak egy garanciális szerelőt hívhatsz, és ők mondják meg mikor mennek (mindegy neked jó vagy sem, te alkalmazkodj). Az alkatreészek ugyan megvásárolhatók, de vicc hogy egy fehér műanyag alátét 500 forlint, mert azonos színű a külső borítással. Nekem komoly afférom volt a szervízzel és a képviselettel is - nem született megoldás magamra maradtam a problémámmal, bár mindent megígértek.
A Fagor nem ismerem.
A zanussik fogyasztására figyelj, azonos tipusból többet fogyasztanak mint a hasonlók, ha ez nem jelentős az általd választottnál, akkor simán megveheted.
Az aeg-t sem ismerem,
a helyedben leginkább az elektroluxot venném. Nálam annak idején sajnos 5 cm-n múlt, nem fért be az elektrolux. Azóta is bánom, hogy nem vártam még két hónapot, mert akkor újra volt a kicsit alacsonyabb.
Nem tudom segítettem-e?
Előzmény: akiaviragotszereti (1456)
Tr Józsi Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1464

Javaslatom:

Hívj szerelőt, mert láttam már repedt dobot rosszul visszatett csapágyház miatt. A szerelő arra van, hogy a hibát elhárítsa, ez nem a mi feladatunk.

(Bocsi, nem akarlak megsérteni, de van ár tapasztaltatom a "home made" mosógépszereléssel kapcsolatban. Cipőt a cipőboltból...)

Előzmény: Z.Oli (1463)
Z.Oli Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1463

Szia SANK!

Köszönöm a gyors válaszod, nem sértettél meg.

Várom a hozzáértő mosógépszerelők véleményét is -)-)-).

PS.:

Nem akarok senkin meggazdagodni, mert nem vállalok másnak bérmunkában szerelést, csupán a magam kínját akarom sk megoldani.

Z.Oli

Előzmény: SANK (1462)
SANK Creative Commons License 2006.02.28 0 0 1462

Z.Oli, ha magadtól nem jösz rá, hogy kell szétszedni a gépet, szerintem a csapágycserének se fogjál neki. Az én eredeti szakmám mezőgazdasági gépszerelő, igaz hogy nem gyakorlom, de inkább csináltattam. Oka: mire spéci szerszámokkal felszerelem magam, annyi erővel egy szerelő kicseréli. Egyébként nekem nem vitte el, hanem egy becsapágyazott fődarabot hozott, a régit meg elvitte felújításra, és így elkészült helyben.

Az oké, hogy tartósabb csapágyat keresel, de a szimeringet is tartósabbra kell cseréled :-)))

De majd a szerelők helyesbítenek, ha hülyeséget beszélek....

Amúgy szerintem  a csapágy és szimering cseréje pont az a folyamat, amihez kellő gyakorlat és célszerszám szükséges, és nem csak egy kalapács, ahogy én is nekifognék:ĐĐĐĐĐ

Mivel nem akarlak megsérteni, elmesélek egy történetet: Apámmal szépen becsapágyaztuk és beszimeringeztük a kerti szivattyút. A szerelő (mivel csak nem volt tökéletes) szó nélkül ismételten kicserélte, miután apám elárulta , hogy mi csináltuk...

Előzmény: Z.Oli (1459)
kiki73 Creative Commons License 2006.02.28 0 0 1461

Látom-látom! :-)))

Pityu

Előzmény: sanyooo (1460)
sanyooo Creative Commons License 2006.02.27 0 0 1460

Látod Kiki! Mindenki rajtunk akar meggazdagodni! :(((

Vagyonokat spórolnak a mosógépszerelőn! :)))

Előzmény: kiki73 (1458)
Z.Oli Creative Commons License 2006.02.27 0 0 1459

Sziasztok fórumlakók!

Először is mindenkit üdvözlök, még nem találkoztunk ezen a fórumon.

Egy problémámra szeretnék segitséget kérni.

Electrolux EW 910 T automatánk (felültöltős) kezdi megadni magát csapágyilag(4,5 év). Az ismerős mosógép szerelő megnézte szerinte még elkegyeg igy egy darabig, de nemsokára érdemes lesz a csapágyakat szimmeringel együtt cserélni. Helyszinen nem tudja javitani, több napra kellene nélkülöznöm.Szivesen megcsinálnám, csakhát az oldallemezek és a szij leszedésén túl többre nem jutottam még, egyáltalán mennyire bonyós a szerelése? Kérdéseim a következők.

1.A dob leszedésének folyamata?

2. Az eredeti csapágyak helyett valami tartósabbat érdemes és be lehet-e szerelni?

Köszi,

Z.Oli

kiki73 Creative Commons License 2006.02.27 0 0 1458

Üdv "bcontact"!

Na, mire jutottál a géppel kapcsolatban? Megnézted a fűtést a főzőmosásnál?

Pityu

Előzmény: bcontact (1454)
akiaviragotszereti Creative Commons License 2006.02.26 0 0 1457
nagyon hangzatos ez a nano silver technologia, meg valahol mar olvastam valami mosogeprol, ami nagyon apro ezustreszecskekkel mos, de ez ahhoz kepes gyanusan olcso peladany. Szoval mirol van szo? Ert ehhez valaki? Mar van egy mosogepem, nemreg vettem, de attol meg kivancsi lennek.
Előzmény: Jóstikácska (1444)
akiaviragotszereti Creative Commons License 2006.02.26 0 0 1456
"nem tudom mire vagy kíváncsi, de akinek van mosógépe, rendszerint hűtője is szokott lenni :) , gyakorlati tapasztalatokat esetleg kaphatsz!"

A kovetkezo hutoket neztem ki magamnak, erdekelne a velmenyetek roluk:

Gorenje:
http://www.gorenje.hu/index.php?module=product&ps_id=28410&category=2799,2805

Fagor:
http://www.fagor.hu/index.php?id=18&p=3&k=27

Zanussi:

http://www.markabolt.hu/index.php?mod=product&productID=322

AEG:
http://www.markabolt.hu/index.php?mod=product&productID=596

Electrolux:
http://www.markabolt.hu/index.php?mod=product&productID=265

Amugy ebbol a felsorolasbol is latszik, hogy 125cm-es egyajtos, szabadon allo hutoszekrenyt keresek olcson jot! :) (vagyis 60e-nel nem nagyon dragabban). Ha valakinek van meg ujabb tippje, szivesen veszem!

ELore is koszi midnen hozzaszolast!
Előzmény: Robin (1449)
sanyooo Creative Commons License 2006.02.26 0 0 1455

Szia!

Nem kell szerelő, hidegvízben is lehet mosni, kérdezd meg daewoo-ékat! :)))

sanyooo

Előzmény: bcontact (1452)
bcontact Creative Commons License 2006.02.26 0 0 1454
Felhívnád nekem? Elvégre te jobban ismered.
Előzmény: ALFRED 10 (1453)
ALFRED 10 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 1453

Ki kell hívni Antunovics Antalt.

.

Előzmény: bcontact (1452)
bcontact Creative Commons License 2006.02.26 0 0 1452
Sziasztok!

A gép: 2.5 éves Whirpool, felültöltős
A probléma: nem fűti fel a vizet
A kérdés: mi baja lehet, kell-e szerelő, ha kell, kit ajánlotok?

Köszönöm a segítséget!
sanyooo Creative Commons License 2006.02.25 0 0 1451

Hali!

Ha tetszik vedd meg, nem drága és 1.000-es a centrije, a többi parasztvakítás, bocsásd meg nekik, a többi gyártó is ezt csinálja! :)))

sanyooo

Előzmény: Jóstikácska (1450)
Jóstikácska Creative Commons License 2006.02.25 0 0 1450
Nagyon pang ez a topick.
Sajnos még mindíg nem kaptam választ a kérdésemre:(
Igen, szívesen látok minden fotót és hozzászólást, megjegyzést. Egyszóval bármit.
Jóstikácska
Robin Creative Commons License 2006.02.24 0 0 1449
nem tudom mire vagy kíváncsi, de akinek van mosógépe, rendszerint hűtője is szokott lenni :) , gyakorlati tapasztalatokat esetleg kaphatsz!
Előzmény: akiaviragotszereti (1439)
ALFRED 10 Creative Commons License 2006.02.23 0 0 1448
Bocccs - ALFRED 10 az Szmissz...valójában. Technikai okokból - nem moderáció, vagy ilyesmi.
ALFRED 10 Creative Commons License 2006.02.23 0 0 1447

Kösssz a bizalmat. De elöltöltős buborékost még életemben nem láttam. Holnap küldök fotót az enyémről - jó?

.

Előzmény: Jóstikácska (1444)
sanyooo Creative Commons License 2006.02.23 0 0 1446

Szia!

Megvárom smissz véleményét és másokét is, :) aztán majd én is mondok valamit! :-D

sanyooo

Előzmény: Jóstikácska (1441)
Jóstikácska Creative Commons License 2006.02.23 0 0 1445
Írok itt hülyeségeket. Mosógép és nem mosogatógép.
Egész nap a mosogatógépem szervizét intéztem, naná hogy azt is írtam.
Jóstikácska Creative Commons License 2006.02.23 0 0 1444
Daewoo buborékos
Jóstikácska Creative Commons License 2006.02.23 0 0 1443
Na most már sikerült :)
Jóstikácska Creative Commons License 2006.02.23 0 0 1442
Talán most már beszurja:)
Jóstikácska Creative Commons License 2006.02.23 0 0 1441
Sziasztok!

Kérdésem lenne az alábbi mosogatógépről. Szolnokon a Cora áruházban akciózzák.
Különösen Steven Smith véleményére vagyok kíváncsi, ha jól tudom neki van valami hasonló masinája. Az ára elég barátságos, és a tudása is elég jó.
Vélemények?

Jóstikácska
krasna Creative Commons License 2006.02.23 0 0 1440
Hello, a kezi mosas program az milyen eljarast jelent?
Es: a moso-szaritogep kombinaciokkal kapcsolatban van valami tapasztalatotok??
akiaviragotszereti Creative Commons License 2006.02.23 0 0 1439

<OFF>

ert itt valaki hutokhoz is?

Sajnos nem talaltam ehhez hasonlo jol mukodo forumot hutoszekreny temaban... :(

</OFF>

napalm. Creative Commons License 2006.02.21 0 0 1438

huhh, nem biztos hogy hiba, csak pusztán érdeklődöm.

És az újbóli vízfelvételtől számítva még mennyi idejig mos -- passz, nem álltam a gép mellett, de következőleg megfigyelem.;)

a másik : rövid egy órás program, színes pamut enyhén szennyezett ruha.

vizhőfok tartomány 0 (csapvíz) -  40 fok.

beállítom 40 fokra, mos, mos, kiszívattyúzza a vízet, de amikor megnézem, számomra hidegnek tűnik. tehát nem 40 fokos.

lehet hogy azért mert amikor engedi "magába" a vízet akkor nem a teljes mennyiséget veszi fel és fűti fel, hanem közben még pótolja a hiányzó mennyiséget? és azért tűnik számomra hidegnek amikor ontja magából?

awg650-nek van valami "tipikus" meghibásodása?

előre is köszi.

Előzmény: kiki73 (1437)
kiki73 Creative Commons License 2006.02.21 0 0 1437

És az újbóli vízfelvételtől számítva még mennyi idejig mos? Utána is felmelegíti a vizet? Előzetesen az egészet leengedi, és normálisan újratölt?

Vagy ezt az egészet hogy csinálja, mert - szó, ami szó - egy pár WH AWG 650-et javítottam, de ilyen hibával még nem találkoztam...

Pityu

Előzmény: napalm. (1436)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!