Keresés

Részletes keresés

NevemTeve Creative Commons License 2006.02.26 0 0 64
Előzmény: NevemTeve (63)
NevemTeve Creative Commons License 2006.02.26 0 0 63
Mégis, hogyan akarod "észlelni" a nyomtatót?
(Pótkérdés: Milyen leírást olvastál el figyelmesen?)
Előzmény: lipi88 (61)
NevemTeve Creative Commons License 2006.02.26 0 0 62
Hát, te tényleg "lajikus emberke" vagy... a szolgáltatód nevét legalább tudod? (Azokra gondolok, akik havonta küldik a számlát az internethozzáférésért).
Előzmény: szasku (58)
lipi88 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 61
Sziasztok!

Van egy smc2804wbrp-g routerem, amiben van nyomtató port. Szeretném,ha működne, de magától nem észlelem a nyomtatót, pedig csatlakoztatva van. Sajnos a dobozból kimaradt a cd, és a neten sem találok driver-t, csak firmware-t. Olvastam angol fórumot, ahol pontosan a nyomtató port gyengeségét róják fel ennek a routernek. Érdekes, hogy összerakás után egyből működött, semmit nem kellett csinálnom vele(van egy asztali gép kábellel és egy laptop wifivel csatlakoztatva). De a nyomtatót az istennek se tudom megcsinálni.

Mit tanácsoltok?Cseréljem ki, vagy működni fog? Fontos lenne a nyomtatóport része.

Tudna nekem valaki segíteni?
Help pls!

Üdv:
L.G.
szasku Creative Commons License 2006.02.25 0 0 60
Szervusz Takoca. nagyon szepen koszonom a segitseget. minden marhara jol sikerult, ha bar egy kicsit kinlodtam a router bejutasaval, vegul is mindent osszehoztam. mindenkinek koszonom a segitseget.
Takoca_ Creative Commons License 2006.02.25 0 0 59
vedd meg a routert és majd segítünk!

ill röviden annyit kell tenned, hogy a routeren megadod annak a háló kártyának a MAC addresés amin most netezel

Előzmény: szasku (58)
szasku Creative Commons License 2006.02.24 0 0 58
Arrol van szo hogy radio hullamon keresztul kapom a netet mac adreszes a bejelentkezes a szolgaltatohoz, hogy hogy hivjak azt nem tudom.koszike a segitseget.
NevemTeve Creative Commons License 2006.02.24 0 0 57
Csak egy kérdés: a "padios netmodem" az ugyanaz mint a "radios netrouterip"? Tudnád egy kicsit percízebben megfogalmazni, hogy mi az a készülék, amiről szó van?
Előzmény: szasku (55)
locsemege Creative Commons License 2006.02.24 0 0 56
Szerintem vedd meg a routert és olvasd el a leírását. (Egyébként én meg nem értek a csövek illesztéséhez, ezért víz és gázszerelési munkákhoz szakembert hívok. Tehát vagy utánaolvasol, tanulsz ezerrel, vagy szkembert hívsz. Vagy találsz egy végtelenül türelmes embert a fórumon, aki egy képlékeny kérdésre pontos választ ad.)
Előzmény: szasku (55)
szasku Creative Commons License 2006.02.23 0 0 55
Szervusztok.En lajikus emberke lennek.Lenne 1 keresem, szeretnek kerni egy leirast (lepesrol lepesre)ha lehetseges, hogyan lehet bekotni es bealitani 1 routert. a halozat igy nez ki: padios netmodem-szamgep. Igy szeretnem ha jol ertetem meg az elvet a bekotesnek:radios netrouterip telefon+szamgepek( 3 db). hogyan lehetseges ezt megvalositani.Es nagyon szepen megkoszonnem a router reszletes bealitasait. (a routert meg nem vettem meg-ha bealitasok a router tipusatol fugg.).Nagyon szepen koszonom a segitseget elore is.
hundani99 Creative Commons License 2006.02.21 0 0 54
köszi!
sztem is IP -dre :P
Előzmény: Takoca_ (52)
locsemege Creative Commons License 2006.02.20 0 0 53
off

Szerintem: ip-dre

on
Előzmény: Takoca_ (52)
Takoca_ Creative Commons License 2006.02.20 0 0 52
az a portot amit a játék használ forwardolnod kell

tehát a routeren be kell állítani hogy a XXX-es portra érkező kéréseket a te lokális
ip -édre (basszus ezt hogy kell leírni???) továbbítsa
ezután a havernak a netes IP címedet kell megadnod
Előzmény: hundani99 (51)
hundani99 Creative Commons License 2006.02.20 0 0 51

Hali!
Nekem az a gondom, hogy van routerem, és most ha a játékból (Transport Tycoon Deluxe ) -ból csinálok egy szervert akkor haverom nem látja neten, a játék 192.168.2.100 as IP -re indul, az meg ha jól veszem belső hálózati IP .
Hogyan tudnám ezt netre kinyomni, hogy ott lássák a servert és haverommal tudjak játszani?
Köszi előre is!

Takoca_ Creative Commons License 2006.02.18 0 0 50
bocsi
"Egy Kockasfulu" nek szántam a kérdést
Előzmény: locsemege (49)
locsemege Creative Commons License 2006.02.18 0 0 49
Már hogy értve mi? Fix ip-t használok a lokális - belső - hálózaton. Konkrétabban mi a kérdés?
Előzmény: Takoca_ (48)
Takoca_ Creative Commons License 2006.02.18 0 0 48
a géped tcp beállításiban mi van?
Előzmény: locsemege (46)
locsemege Creative Commons License 2006.02.17 0 0 47
És amelyiket kiválasztod, beállíthatsz kisezer dolgot. Például felhasználónév, jelszó, maximális küldött csomag hossza (MTU), mennyi idő múlva bontsa a kapcsolatot, ilyesmik...
Előzmény: Egy Kockasfulu (45)
locsemege Creative Commons License 2006.02.17 0 0 46
Én ezt a választékot:

Dynamic IP Address Obtains an IP address automatically from your service provider.

PPPoE PPP over Ethernet is a common connection method used for xDSL.

PPTP Point-to-Point Tunneling Protocol is a common connection method used in European xDSL connections.

Static IP Address Your service provider provides a static IP address to access Internet services.

BigPond In this section you can configure the built-in client for the BigPond Internet service available in Australia.

A routerem kezelői felületéről másoltam ki.
Előzmény: Egy Kockasfulu (45)
Egy Kockasfulu Creative Commons License 2006.02.17 0 0 45
Mit értesz authentikációs metódus, protokollal alatt?
Előzmény: locsemege (44)
locsemege Creative Commons License 2006.02.17 0 0 44
Nem lehet, hogy nem a megfelelő authentikációs metódussal, protokollal próbálkozol? Szerintem a szolgáltató ügyfélszolgálatán megmondják, mit várnak...
Előzmény: Egy Kockasfulu (43)
Egy Kockasfulu Creative Commons License 2006.02.17 0 0 43
Azért furcsa, mert ip címet tudok újat kérni a touterrel, tehát ő látja a netet...
Előzmény: locsemege (42)
locsemege Creative Commons License 2006.02.17 0 0 42
Akkor tudd meg pontosan a szolgáltatótól, hogy mit kell a routeren beállítani, mert ezek szerint már a routereden sincs net. Nem sikerült az authentikáció, vagy valami ilyesmi. A router webes felületén kell varázsolni.
Előzmény: Egy Kockasfulu (41)
Egy Kockasfulu Creative Commons License 2006.02.17 0 0 41
Köszönöm a javaslatot, des ajnos így sem működött :-(

Ha van további ötlet, ízt szívesen várom...
Előzmény: locsemege (39)
Egy Kockasfulu Creative Commons License 2006.02.15 0 0 40

locsemege köszönöm!

Este kipróbálom!
Előzmény: locsemege (39)
locsemege Creative Commons License 2006.02.14 0 0 39
Ha már ezen a nyomon indultatok el: mi történik, ha a router mögötti gép böngészőjébe ezt a címet írod?

http://217.20.131.2

Feljön az Index? Ha igen, valóban a dns beállításaid rosszak.
Előzmény: Egy Kockasfulu (38)
Egy Kockasfulu Creative Commons License 2006.02.14 0 0 38

Ok, megnézem, bár tartok tőle, hogy ez még az első próbálkozások között volt...
Azért, ha addig eszedbe jut valami (vagy másnak), akkor kérlek, hogy oszd meg velem.
Előzmény: sosó (37)
sosó Creative Commons License 2006.02.14 0 0 37
A routerednél a status oldalon / vagy valami hasonlón / mi van írva primari DNS-nek?
Előzmény: Egy Kockasfulu (35)
sosó Creative Commons License 2006.02.14 0 0 36
Ez a szolgáltatód DNS szerverének a címe. A DNS pedig azért kell, hogy pl. a weblapokat megtalálja a böngésződ.
Előzmény: Egy Kockasfulu (35)
Egy Kockasfulu Creative Commons License 2006.02.14 0 0 35

Hogy érted, hogy a szolgáltató gép címét? Ez pontosan mit jelent?
Csak azért gondoltam, hogy így, mert a Chellonál is ez volt emlékeim szerint.
Kérlek, hogy ha lehete, akkor pontosítsd, hogy mit értesz szolgáltató gép címén?

Hálás köszönet!
Előzmény: sosó (34)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!