Mileőtt: az export adatok és a tőkebefektetés számai is nagyon jók, az eladósodás még mindig a bűvös 60 % alatt van. Megvolt a 100 napos, még egyik 4 évben se emelkedtek ennyire a reálbérek.
(igen, van akltségvetési hiány - ez az egyetlen rossz főadat)
Mondtam én már decemberben, hogy itt jó nagy hepajok lesznek. Tolképpen először marhára idegesített, hogy így megy.
Most rájövök lassan nem is olyan nagy baj az egész. Sőt már sajnálom, hogy ilyen rövid a kampány. Nem lesz elég kiborogatni az összes szekrényt, fiókot. Pedig az nem ártana.
Persze minden színű szekrényre, meg fiókra értem.
Tessék-tessék csak borogatni.
Két eset van vagy mind kiborul vagy minél többen ráébredünk, hogy kikre is szavazunk.
Egy honlapról a képek is letölthetők, a választási anyagok szintén. Egy politikai párt pedig azér tart honlapot, hogy azt nézegessék, arról képeket és az készítők által felrakott anyagokat a szavazók letöltsék.
Az anyag pedig fájlok formájában van a szerveren, vagy egy kliensen, amit a szerver szolgál ki.
Ha a szerver kap egy találatot, akkor rögzíti a kérést küldő szerver IP címét, alapesetben azért, hogy tudja azt, hogy kit kell kiszolgálnia.
Tehát van belépés, van IP cím és van letöltés. Teljesen normális működési rend, a logokban szépen követhető.
Az, hogy a szerveren keresztül melyik kliens találta el a szervert, az nem minden esetben követhető, mert a maszkon nem lát át.
A másik, hogy egy párt miért tartana nyilvános szerveren választási terveket és egyéb olyan anyagokat, amiket védeni akar?
Beviszi a székházába és ott tárolja egy nem nyilvánosan elérhető gépen, ha fontos neki a védelem.
Az RTL klubon most mutatták a Fidesz szerverét, azon is szépen ott volt az Mszp szerverének találata. IP cím és név.
Csakhogy az MSZP négy évig semmi mást nem csinált, csak próbált különböző furfangokkal napi előnyt kicsikarni, közben meg nagy ívben szart a kormányzásra és két kézzel szórta szét a pénzt és a közvagyont
Butuska kis duma ez. Ha csak a megindult reformokat nézem (hadügy, oktatásügy és ha nem fexik keresztbe ostobán a jobb az eü. is lett volna) vagy a fityesz által letornázott GDP fejlődési ütem visszaemelése, export, infláció vagy a térség legjobb munkanélküliségi adatait - az már elég.
Namost ezzel szemben Márijuszka minden bizonyiték nélkül mondott egy nagyot. Előélete fényében elégé valószinű hogy hazudott, de ha nem, akkor se ártott volna némi bizonyitékot prezentálni. Nem tette.
Tehát a FIDESZ cselekménye bizonitott ez a tény. Márijuszka vádaskodási egyenlőre csak a levegőben lógó szokásos fideszes nagyotmondás.
A dolog egyébként szerzői jogi aspektusokat is felvethet a MaNemel kapcsolatban.
Asszem hulye marioka meg egy hibat elkovetett. be fogjak idezni tanunak, hogy melyik forumon olvasta a felhasznalonev-jelszo parost. Aztan a forumtol fognak majd logot kerni....
"Loptak és lebuktak. Ez teszi őket számodra kedvessé?"
Nem. Sőt, nem is mondom, hogy a Fidesz kedves nekem (ezt a fogalmat a szeretteimre, barátaimra szoktam alkalmazni). Egyszerűen undorodok az ilyen módszerektől és ha ez csak egy egyedi eset lenne, akkor azt mondanám jó, a kampány hevében elmegy az ilyesmi. Csakhogy az MSZP négy évig semmi mást nem csinált, csak próbált különböző furfangokkal napi előnyt kicsikarni, közben meg nagy ívben szart a kormányzásra és két kézzel szórta szét a pénzt és a közvagyont. Az ügyészség és a rendőrség pedig mást sem csinált, mint a vérlázító lopássorozatban aszisztált. Ez a baj és nem az, hogy a Fidesz rákíváncsoskodott néhány nyűves, ízléstelen MSZP-s kampánykacatra.
A kormányzás nem abból áll, hogy kiáll Pistike és naponta bebizonyítja, hogy ő tud távolabb hugyozni és nem a Józsika, meg különben is, Józsika nem húzta le maga után a vécét. Az MSZP teljesítménye kb. ezen a szinten mozog.
Aszonta, számtalanszor megpróbálták az mszp-től...nos akkor nyílván bizonyítéka is van...vagy rágalmaz. A kísérlet (megpróbálták) is bűncselekmény....vagyis kötelessége bejelentést tenni... Megtette?
"A tárhelyen jelölt portfoliók, plakátok, szóróanyagok tervei, óriásplakátok és a választókerületeknek előkészített, letölthető pártreklámok dokumentumai voltak."
A fideszfrakcio.hu szerint viszont csak az MNben megjelent Hiller-haveres ratyik voltak ott. A kettő azért nem uaz.
Ugyan már, xarrá égtek megint a fijjug, minden híradás ezzel kezdődik ma. Már én is elmagyaráztam az anyósomnak, hogy ezek a csúnya fityeszesek már megint lopt(n)ak. És megingott, pedig orbányihívő.:)
ezen nem csodálkozom. azon csodálkozom, hogy nem volt a fityesz környékén egy jogász, akit megkérdeztek volna, igyan mi lesz, ha odaadjuk az MN-nek a cuccot, és kiderül, mi töltöttük le? illetve, abban reménykedem, hogy van folytatása az ügynek, és megérte ez a balhé a fidesznek. mert ezt egyelőre nem így látom...