Keresés

Részletes keresés

Ordas Creative Commons License 2006.02.10 0 0 55

tenks.

Azóta rájöttem, Outlook-ból nem lehet levelet exportálni, ellenben a kitekintő gyorsvonatba lehet importálni Outlook-ból mindent.

Az a baj, h az OE mappánként külön fájlban tárolja a leveleket, míg az outlook egy bazi nagy fájlban tart minden levelet, címjegyzéket, stb-t.

Másik problémára azóta se jöttem rá.

Előzmény: Törölt nick (54)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.09 0 0 54

Lehet, van más eljárás is, de esetleg próbáld ki, hogy drag & drop át lehet-e húzni egyik ablakból a másikba, először csak  egy levelet. OE-nél legalábbis simán lehet húzgálni külső mappába (Intézőbe) és vissza. Közben persze átalakul .eml formátumba.

Ha működik, akkor Ctrl+A (összes kijelölése) és mehet mind egyszerre. Utána levélmennyiségtől függően, várni kell türelemmel, míg a processzor kiizzadja a végeredményt.

Előzmény: Ordas (53)
Ordas Creative Commons License 2006.02.09 0 0 53

...Microsoft Outlook 2003-BÓL exportálni (vagy bármilyen más módon átvinni) a leveleket Outlook Express 6.0-BA?

Továbbá: hol kell beállítani a MS Outlook-ot, hogy az általam küldött olvasási visszaigazolások átkerüljenek az elküldött mappákba és ne törölje a rendszer?

Kösz a segítséget!

Tamás Creative Commons License 2006.02.02 0 0 51
Oké. Törtem a fejem, hogy mi lehet a gond, de akkor ezexerint semmi. :-)
Előzmény: Gavriel (50)
Tamás Creative Commons License 2006.01.30 0 0 48

Nyilván csak akkor küldi el magától, ha egyébként az automatikus küldés/fogadás is be van állítva (Eszközök > Beállítások > Levelezés beállításai > Küldés/fogadás..). Nekem pl. úgy van beállítva, hogy minden 3. percben automatikusan csináljon egy küldés/fogadást, és nem kézzel nyomkodom a gombot, ha éppen eszembe jut.

Mert ugye ez úgy működik, hogy ha megírod, akkor a Postázandóba kerül, ahonnan elmegy, ha megnyomod a küldés/fogadás gombot, VAGY ha azt automatikusan magától csinálja. Ez az "időzítő" egy egyszerű rutin, egyszerűen nem engedi elmenni a levelet, ha még nincs a megadott időpont, DE ez csak akkor működik, ha az automatikus küldés/fogadás is be van kapcsolva. Ha nincs, akkor akkor megy el, ha Te a beállított időpont után manuálisan csinálsz küldés/fogadást, ami lehet, hogy mittomén három nap múlva lesz...

Nem lehet, hogy ez a gond?

Előzmény: Gavriel (47)
Tamás Creative Commons License 2006.01.30 0 0 45

SZVSZ nem jó helyen keresgélsz.

Megírod a levelet, és a LEVÉL (tehát nem az Outlook) felső menüsorán megkeresed a "Nézet" menüpontot, ott találod azt a "Beállítások..." menüpontot, ami kell Neked.

Nekem is úgy van, ahogy lentebb elhangzott.

Előzmény: Gavriel (44)
vanchu Creative Commons License 2006.01.29 0 0 42
Megírod a levelet, aztán a levélen BEÁLLÍTÁSOK, és ott beklikkeled, hogy kézbesítés legkorábban... Aztán a következő küldés-fogadással el fog menni.

Előzmény: Gavriel (39)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.27 0 0 40

Nem használom, de gyanítom nem. Az gondolom megoldható, mint az OE-nél, hogy programindításkor küldés/fogadás történjen, aztán a Feladaütemezővel indítani a programot a kívánt időpontban.

De talán "elegánsabb" megoldás egy parancssori levélküldőt ütemezni, van sokféle:

http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=command+line+email 

http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=send+email+command+line 

Mondanék konkrét nevet is, de már nem emlékszem, melyiket használtam. Mindenesetre az ilyen parancssori programokat legjobb bemásolni a System32-be és akkor paranccsorba vagy Feladatütemezőbe már nem kell külön elérési utat írni, hanem csak ennyi:

valami.exe /ez /az /stb

Előzmény: Gavriel (39)
mi2 Creative Commons License 2006.01.07 0 0 38

A képet nem tudom sajnos beilleszteni, tehát szöveggel....

Eszközök / email fiókok / létező ... módosítása / módosítás / további beállítások / speciális / kézbesítés

Előzmény: toccata (34)
mi2 Creative Commons License 2006.01.07 0 0 37
utoljára
Előzmény: toccata (34)
mi2 Creative Commons License 2006.01.07 0 0 36
még1x
Előzmény: yuppie1344 (33)
mi2 Creative Commons License 2006.01.07 0 0 35
A megoldás
Előzmény: yuppie1344 (33)
toccata Creative Commons License 2005.12.22 0 0 34
Nem egy pörgős topik, de hátha tud valaki valami tippet.

XP SP2 / MS Office2003

Az Outlookban a bejövő levelek nézeténél a küldő szerinti csoportosítás esetén fehér alapon szürke színnel írja a neveket. Ha valakitől van még olvasatlan levél, akkor az ő neve ugyanígy, csak félkövéren láthatő. De mivel a fehér háttéren a szürke betűszín amúgy is eléggé gyengén látszik, kissé nehézkes a még olvasatlan levelek megkeresése, ha már 50-60 vagy több küldő is van.

Tudja-e valaki, miként lehet stílust vagy legalább betűszínt váltani?
yuppie1344 Creative Commons License 2005.12.13 0 0 33

Hellósztok!

hogy lehet beállítani outlookban, hogy a letöltött leveleket ne törölje le az exchange serverről, csak a másolatukat töltse le? Outlook 2003-ról van szó egyébként.

köszi előre is!

Tamás Creative Commons License 2005.12.01 0 0 32

Az előző gépemről áthozott .pst fájlból behúztam mindent az új Outlook-omba (2003), de a naptáramat külön naptárként ismerte fel. Most jelenleg két naptáram van, egy "Naptár" (amit ő tart hivatalosnak), és egy "Naptár1" (amiben a dolgaim vannak).

Mivel szeretném majd PDA-val szinkronizálni és a többi, nem szeretnék két naptárt... Kérdés: tudja-e valaki, hogyan lehet egyesíteni a naptárakat, vagy az egyik naptárban lévő ÖSSZES bejegyzést egy mozdulattal áttenni a másikba, hogy aztán törölhessem?

zsuffa Creative Commons License 2005.06.22 0 0 31
Szevasztok!

A következő ördögi problémába futottam:

Outlook 2002-ben (de 2003-ban is) a Címjegyzékbe nem tudok sehogyan ciril betűs
neveket felvinni. A ha a mezőben van a kurzor nem lehet billentyűkiosztást váltani, de
ha "bepésztelem" akkor is kérdőjelek jelennek meg. Outlook Expressben viszont működik
és onnan exportálni meg importálni is próbáltam már minden létező formátumban, de eggyik
sem műxik. Minden update fel van rá rakva...
Tanácstalan vagyok :(
Valakinek bármi 5let?

koszi dávid
John_Doe Creative Commons License 2005.05.02 0 0 30

Nem hiszem, hogy sokkal jobb megoldás lenne rá, mint amit egyébként is csinálsz.

Annyival lehet esetleg finomhangolni, hogy állítsd át a következőt:

• Tools
  • Preferences fül
  • E-mail options gomb és itt
  • kattintsd ki azt hogy: "Save copies of messages in Sent Items folder".

Ezzel azt talán el tudod érni,hogy a Sent Items-be ne kerüljön be az eredeti üzenet, a Rule viszont ettől még talán benyomja a pst Sent Itemedbe.  Kisérletezés rulez.

Nem tom mennyire sikerült érthetően leírjam.

JD

Ps:  majd írd meg sikerült-é!

Előzmény: hcprogramozo (29)
hcprogramozo Creative Commons License 2005.05.02 0 0 29
Sziasztok! Hogy lehetne megcsinálni, hogy ha hozzáadok személyes mappát, egy külön pst fájlként, akkor legyen elküldött elemek mappa is, és az elküldött leveleket automatikusan oda rakja? Egyelőre csak úgy tudtam ezt megoldani, hogy rule-t állítottam be, és így berakja a mappába amit létrehozok, de berakja még az alapértelmezett elküldött mappába is. Előre is köszönöm!
John_Doe Creative Commons License 2005.04.28 0 0 28
Ezt is felhozom, hátha...
John_Doe Creative Commons License 2005.04.11 0 0 27

Halihó, nekem nem a programmal van problémám, hanem nem tom hogy lehetne valamit megcsinálni.  Illetve részben tudom, de egészében nem.

Szal a problémám az, hogy Outlook 2003-ban szeretném automatikusan megváltoztatni az e-mailjeim subject-jét.

Amit csinálni szeretnék az az, hogy az új subject a levél küldési dátumával és idejével kezdődjön, legyen egy szóköz és utána jöjjön az eredeti subject.

Tom, hogy ezt egy makróval lehet megcsinálni és sejtem is, hogy nem egy bonyolult dolog, de még alaptudásom sincs hozzá.  A macro recorder meg persze nem műxik outlook alatt.

Szal ha valaki meg tudná mondani mi a VBA kód ehhez, vagy tudna releváns linket küldeni, végtelen hálás lennék.

Minden megoldás érdekel, ha csak olyan kódot tud valaki ami egy db e-mailt változtat így meg, az is jó.  Ha egy egész foldernyi (pld Inbox összes) az is érdekel.  Ami az egész Mailbox tartalmat írja át, hát az már nem annyira, mert az már túl sok lenne a jóból.

Előre is köszi,

JD

gyorgym_ms Creative Commons License 2005.03.21 0 0 26

Szia! Ha Windows XP-t használsz, a Windows Beállításmentő varázslóval (Kellékek, Rendszereszközök) lementheted az egészet egy fájlba, amit visszaállíthatsz az újratelepítés után.

üdv

g

--

Moldova György, MCSE+I
Microsoft Consumer Support

E-mail: i-gyomol@microsoft.com

Kérdezze szakembereinket!

Kérlek, használjátok a http://www.windowsonline.hu portált is a problémák jelentésére, így hamarabb és hiteles forrásból kaptok választ.

Előzmény: Törölt nick (23)
gyorgym_ms Creative Commons License 2005.03.21 0 0 25
Szia! Az Outlook értesítési szolgáltatásai csak akkor érhetőek el, ha az Outlook fut. :) Más 3rd party eszköz lehet ,hogy van, de én nem ismerek. üdv g -- Moldova György, MCSE+I Microsoft Consumer Support E-mail: i-gyomol@microsoft.com Kérdezze szakembereinket! Kérlek, használjátok a http://www.windowsonline.hu portált is a problémák jelentésére, így hamarabb és hiteles forrásból kaptok választ.
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.20 0 0 23

Hello!

Hogyan lehet az Outlookkal megcsinálni azt, hogy minden cimjegyzék, beállítást kimentsek, és windows ujratelepítés után vissza tudjam olvasni ezeket.

Mert az exprtálás/importálás nem működik

Outlook Express 6 osom van.

Csao

blackman Creative Commons License 2004.10.28 0 0 22
Sziasztok.

Nagyon szeretnek olyan formot/templatet kesziteni outlook2000-ben ami elkuldes utan netscapeben es egyeb proigkban is ertelmes szovegkent latszik, es nem egy winmail.dat csatolmanykent.
Pontositva: tervezek egy formot outlokban, labelekkel es szerkeszto mezokkel (pl. varos, irszam, stb). Ha az ez alapjan irott levelet elkuldom akkor en azt szeretnem, hogy abbnan mar ne legyenek szerekszto mezok meg ilyesmi, hanem egyszeru sozveg legyen a kitoltott ertekekkel.
Hogy lehet ezt megcsinalni? Nem hasznaltam annyira outlookot.
Koszi,
B.
randomly Creative Commons License 2004.10.14 0 0 21

Hello!

Rákattintotam a linkedre ... elsőre ijesztő, de majd még probálom megszeretni. ;-)

rand

Előzmény: gyorgym_ms (17)
karako-hid Creative Commons License 2004.10.11 0 0 19
, hogy az outlook továbbra is kisérletezzen a visszaigazolás elküldésével? Véletlenül engedélyeztem a visszaigazolás küldését egy olyan fiókon, amivel nem tudok küldeni. Mindig próbálkoik a küldéssel, de az üzenetet nem találom (visszaigazolást)

Hello! Hogyan tudnám megakadályozni

Nahar Creative Commons License 2004.10.08 0 0 18
Kedves György!
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat! :))
Előzmény: gyorgym_ms (17)
gyorgym_ms Creative Commons License 2004.10.08 0 0 17

Kedves Nahar!

Outlook Expressben az Eszközök -> Beállítások lehetőségen belül a Küldés fülön tudsz új sablont készíteni.

üdv,

g

--

Moldova György, MCSE+I
Microsoft Consumer Support

E-mail: i-gyomol@microsoft.com

Kérdezze szakembereinket!

Garantált válasz a kérdéseire, hivatalos forrásból: http://www.windowsonline.hu

Előzmény: Nahar (16)
Nahar Creative Commons License 2004.10.08 0 0 16
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:
Hogyan lehet Outlook Expressben saját levélpapírt használni? Mit, hogyan kell beállítani?
Válaszokat előre is köszönöm!!
LordFinesse Creative Commons License 2001.05.11 0 0 15
Itt a válasz:
Q272265 az MS Knowledge Baseben
Előzmény: kisreb (14)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!