Ez vicces, a textuális rész viszont emlékeztet a szívós idők eleje-közepe tájékának hangulatára, amikor az alkohol nagyon gáz drognak számított és különösen a fűhöz képest - egyszóval fű-soviniszta voltam. Ezek meg sör-soviniszták. Ezek meg egér-soviniszták :-)
"Majd egyik nap azt találom ki, hogy másnap 100-on én nyerek és nő hegyek vesznek körül, de nem szeretek egyet sem, tehát párszor győzök, de már csak megszokásból, aztán egy másik nap tovább futok, tiszta erőből, ahogy csak tudok, amíg csak fel nem bukok, "Lélegezz!" - mondják a doktorok, de én nem tudok..."
Párbeszéd valami kriptában vasárnap hétkor: sportember: -Márkot lekéstem? and the fish goes on: -Márkot csúnyán lekésted. sportember: -Csúnyábban, mint hinnéd.
Igazán kellemes volt a Kashmír-techno. Aztán fél négykor észrevettem, hogy rossz helyen járok, nem ebbe a buliba akartam jönni, vagyis ez nem az a hely. Nem kellett volna meginnom azt a két deci bort elötte! Egy kicsit eltévedtem. Milyen erős a csodavárás bennem! Piccsába. Így jár a fiúgyermek, ha magára marad. Nem baj, Gjuniorral régebben úgyis terveztük ezt, csak eszetlenebbül és komolytalanabbul és nem rögtön a legalját. Bazeg. undef sportember;
Télleg, Keraláról nem tudsz valamit? Megelőzte Goát a listámon.
Kissé ontopic: csináltam egy tíznapos böjtöt, helyenként nagyon tripes volt. Sokkal kevesebbet kezdtem aludni, belassultam, ugyanakkor érzékenyebb lettem, a színekbe, hajnali enyhe fényekbe, csöndbe, finom hangokba belemerülés, a könnyűség érzése, időnként a szürreális fáradtságrohamok (30 km meredeken felfelé a 4 méterre lévő klotyóig éjjel), máskor az, hogy koncentrációval ebben az engergiaszegény állapotban koncentrációval egész érdekes teljesítményeket hozhat ki magából az ember (30 mp lauffal értem el egy vonatot, a végén futottam egy km-t gyorsan, tömegben, a keletinél, és alig lihegtem, amikor felugrottam a vonatra) - hát nem az hogy ingyen van, de kimondottan spórolni lehet rajta. Javaslom a napi legalább 2 liter vizet sok citromlével (mondjuk a 2 literhez 5-6 citrom leve) és poharanként egy kanálka mézzel vagy más egyszerű cukorral, fokozatosan csökkentve, egyenletesen elosztva. Tavaszra hosszabbat tervezek.
Szexista kocsog vagy bazzeg. Mibol gondolod, hogy egy no (csak mert no) nem tudja ugyanugy feldolgozni az altalad irt mondokat, foleg ugy, hogy valszeg ok is mantraztak az ovodaban. Ha veletlen megsem nemuk alapjan gyujtotted egybe a lanyokat, akkor bocs, az 1.0 korrelacio mindig gyors kovetkeztetesre osztonoz.