Egyébként anno, mikor Imi még Csíkoshátú volt, olyasmit is mondott, hogy az apja azért (is) verte, mert együtt találta a koszovói barátnőjével.... mondjuk a Sztojcsevics nem egy tipikus albán név, de hát lehet koszovói szerb is, mit kukacoskodom itt....ennél sokkal fontosabb szálak is elvesztek már... :)
Fliegauf Benedek csak az elmúlt 5 évben 7 filmet rendezett. A most forgatott filmjét az MMK 100 millió forinttal támogatta. Mielőtt még nagyon demagógok lennénk.
Sajnálom a fiatal rendezőt,de gondolom, Sz.I. sem úgy kezdte, hogy mindig mindent megkapott.. és hát ma már sajnos (?) dömping van mindenből, persze, hogy nehezebb.. az egész élet is az.
Már korábban leírtam a véleményemet az Életképek nevű izéről, nem akarom most megismételni, csak annyit, hogy rendezésnek nyomait sem lehet benne felfedezni.
Színészek maguk találják ki, hogyan is viselkedhet egy hétköznapi ember, ami önerőből természetszerűleg nem sikerülhet. Erre van kitalálva a rendező.
Na és azok a virtuóz szópárbajok! Legalább annyira életszerűek, mint az, hogy Horváth Ádám mindenkivel lovagnak nevezteti a pasikat.
De nem is ezen akadtam ki, csak ma volt az estében Bacsó Péter és nagy elánnal nyilatkozott a filmszakma helyzetéről. Meg ugye itt van a Szabó István dolga is.
Nem akarok belemenni egyikbe se, csak a tököm van tele, hogy jobb napokat látott rendezők nem képesek elmenni nyugdíjba és levegőhöz engedni az ifjabb korosztályt.
70+ évesen még mindíg telenyomják magukkal a TV-t, mozit, miközben az olyan rendezők, mint pl. Fliegauf Benedek, akinek éppen most megy a Rengeteg című filmje a TV1-en, nem tudnak maguknak 5 évente egy filmet összesírni.
Horváth Ádám viszont háborítatlanul rongálja a közízlést az életről szóló zavaros elképzeléseivel, rangos színészeket maga mellé rántva a dagonyába.
Miért nics egy tökös valaki aki kiosztaná ezt a hülye vénasszonyt??? Ez teljesen életszerűtlen. Mindenkinek az életébe belekotyog. Én már rég elzavartam volna.
Tilda meg teljesen meghülyült. Milyen hamar elfelejtette, milyen volt 2 évvel ezelőtt. Szembesítse már valaki önmagával!
Én?? Függő??? Á. Dehogy. Alig nézek tévét. E pár sorozat mellett nem is igen nézek mást. Csak NCIS, Grace klinika, Szeress most, Heti hetes, Buzera, Fábry Show stb stb