Talán emlékszel hogy a kettővel ezelőtti részben Makr elment a szüleihez ahová Cintya egy későbbi repülővel követte.Próbált valahogy Markra akaszkodni,aki valahogy nem vette a lapot,aztán kiakadt és visszautazott.Mire Mark visszament addigra a Kórházat is otthagyta.Amikor néhány nála maradt holmiját visszavitte neki akkor mondta hogy máshol dolgozik.
Az Abby Road-ra gondolsz? Igen, az is jó rész volt! A Carter-Abby kapcsolat tök hülyén ért véget, olyan mondvacsinált volt sztem... Annyit szenvedtek ők is, mire összejöttek, aztán pár részig együttvannak és szétmennek, tiszta hülyeség, pedig úgy illettek egymáshoz! Carter afrikai nője teljesen hiteltelen volt, kb. csak azért maradtak együtt, mert a csaj terhes lett...
A Love's labour lost (A munka mindent felemészt - elég hülye fordítás) az a rész még az első évadból amikor behoznak egy tök átlagos várandós nőt, először minden rendben megy a szülés előkészítése körül, csak egy a több szál közül a részben, de aztán kezdenek furcsa dolgok történni és egy idő után csak ennél a szálnál maradunk. Időközönként ki van íva hogy hány óra van éppen, asszem kb 10 órán keresztül megy a szenvedés, Greene sorozatos rossz döntéseket hoz (bár ezen vitatkoznak), meg egyre több komplikáció lép fel, egy idő után tényleg rossz nézni szerencsétlen anyát, végül - SPOILER - a gyereket megmentik császármetszéssel, az anya pedig meghal. Az epizód végén Greene elbőgi magát a vonaton hazafelé, elég szívszorító. Kapott is Emmy díjat, pontosabban 5öt asszem ez a rész....
Nah, én meg ezekről nem tudom, hogy mely részek, szégyen és nincs mentség =)), de olyan régen voltak eredetileg, már nem emlékszem, a Vián meg még nem tudtam nézni (suli volt...hát igen, milyen jó is a vizsgaidőszak=D), a dvd témán azonban rajta vagyok, már alig várom, h pár részt rongyosra nézhessek! =))
Az a jó ezzel a sorozattal, h egyes epizódokat akár közvetlenül egymás után 2-3x is meg tudok nézni, egyszerűen megunhatatlan, na a mai is egy ezek közül!
A 9. évadból láttátok a When Night Meets Day-t? Carter nappali és Pratt éjszakai műszakját látjuk párhuzamosan, az is egy nagyon érdekes rész!! (csak sajnos akkor dönti el Carter, h kimegy Afrikába...)
Másik 2? Hát nem is tudom...pl az első szezonból a Blizzard volt nagyon jó, ahogy az elején pangás van és a totális káosz lesz, meg a Love's labour lost ugye az klasszikus és szinte fizikai fájdalom volt végignézni...meg még volt egy pár nagy kedvenc, most ezek ugrottak be.
Na ezt a részt pont láttam amikor először adták, kábé ott döntöttem el hogy ha egyszer elkezdik elölről leadni akkor végre én is nézni fogom ezt a sorozatot..;)
Igen-igen, a vívás is király volt, és akkor szakított Carter és Susan, pontosabban Susan Carterrel, mert már Carteren kívül mindenki látta, h bele van zúgva Abbybe! =))
Szexuális zaklatás? Ja, igen! valami segédeszközt (vagy mit) csempésztek Weaver szekrényébe, hihi... =D
Hát igen, nálam az a rész abszolúte benne van a top5-ben... Luka és Carter még vívtak is Abby kegyeiért... És szekcuális zaklatás miatt voltak büntiben, de jó volt!! :-))
Carter nője valahogy nekem sem volt szimpi, úgy összességében nekem sem jöttek be az Afrikás részek, inkább az volt jó, amikor Abby, Luka, Carter és Susan büntiben voltak, mert vmelyikük megviccelte Weavert, és Luka horvátul mondott egy részletet a Hamletből! =)
Hát nem tudom, az a momentum, amikor Luka imádkozik horvátul, az mindig nagyon megráz... Én szerettem az afrikás részeket... (Csak Carter nőjét nem bírtam elviselni.)
Hát ez a rész!!! Baromi jó volt, ezt én sem láttam anno, érdekes, nem tudom, mi lehetett az oka...
De nagyon tetszett, az lején a mentés is izgalmas volt, aztán meg a kórházban az a káosz! És Carter nagyon profi volt, ahogy a helyzet magaslatára állt, de a legaranyosabb az volt, amikor bepakolták a zuhany alá... =))
Amilyen unalmas volt a tegnapi rész, olyan akciós ez a mai. Valamiért annó egyiket sem láttam, szal az újdonság erejével hatottak és ez jobban bejött, mint Ross gyerekmentős része, pedig az is favorit!