"Aksira láttam valahol ráragasztható fűtőbigyót, az sokat segíthet"
"Vagy még szokták cipelni az akksit, este be a lakásba "
Vagy lehet venni egy 100-as bannert 21 000-ért, és mindez évekre megszűnik:))) Azt nem nagyon izgatja, hogy +20, vagy -20, ugyanúgy csavar, hiába csökken felére a kapacitása:))
Én igen sok utánajárás után vettem végül Würtz "Szélvédőtömítő" szert.5ezer volt.
Nem érdemes a gumi mögé nyomkodni.Én úgy csináltam, halottnak beöntéssel volt egyenértékű.
Végül első szélvédőgumit komplett cseréltettem,vittem a tömítőmet is, SZERENCSÉRE, mert csak sziloplasztjuk volt.2 vagy 3ezer volt gyönyörűen dolgoztak, krómot visszadeformálták, gumi kitisztít stb.
A hátsó ablak még mindig beázik, úgyhogy megint üveges lesz belőle.
Az akkumulátorokon van egy fesz. érték, egy A/h érték feltünteve, ezt a kettőt az emberek általában ismerik. De mindegyik akksin van egy 3. amper érték. Ez a hidegindítási vizsgálóáramot adja meg. Ez egy áramérték, ami megmutatja, hogy az akksi -10fokon hány ampert tud leadni asszem 10ms alatt anélkül, hogy a feszültség 8 Volt alá csökkenne.
Megkérdeztem a padavanomtól elméletileg kell használni eksztra tömítőanyagot a szélvédőragasztáshoz.
Én személy szerint keveslem a 2000 egy tömítéscseréért.
Ha jó a gumi nem kell kicserélni, ha rossz....Amennyiben a régit szeretnéd visszatenni, a gumi megtisztítása sem 5 perc. Ha nem tisztítod ki, akkor a gumi nem fekszik fel a üvegre, és beázik. (Most az enyém is beázik...:-(( )Az a fém feszítő is egy puha alumínium valami, arra ha nem vigyázol a kiszedéskor, az olyan lesz, mint az ökörhugyozás. Tehát nem olyan egyszerű ez a téma, hogy kiveszem, beteszem aztán sutty, mehet tovább.
Oké, hogy gagyi kopott a motorom, szerintem akkor is a dermedésgátlót kellett volna beszereznem. :( Vagy behúzatom vkivel a kocsit, vagy míg enyhül az idő, addig eláll a konyában az akksi.
Junixba lehet kapni 699 forintos izzítógyertyát.Már a kisebb menetes újabb hengerfejbe való.azt is fikázza mindenki közben meg 1 hónappal tudott kevesebbet mint a beru 3300-ért! Egyébként állólámpás hengerfejbe van olyan hogy belefurják a nagymenetes gyertya házába a kicsi menetét és gyertya a gyertyában pik-pak gyorsizzítós lesz 699 forintért!
Na 1,5 év telt el, hogy sérülésmentesen az autóval. kb negyed 7-kor a III. ker Bécsi-Szőlő kereszteződésben egy Bravo-s szőke p*csa belémszállt oldalról, majd kiszállt a kocsiból és az elsőbbségadás tábla alatt állva leüvöltötte a fejemet, hogy milyen hülye vagyok, jobbkézszabályról még nem is hallottam, meg ilyenek. Majd a rendőrök kiérkezéséig lenyugodott, aztán végülis elismerte a felelősségét.
Biztos kell majd néhány dolog, de előbb megvárom a szerelő véleményét...