Keresés

Részletes keresés

locsemege Creative Commons License 2006.01.23 0 0 639
Nem tudodm, de mintha az egész Biblia egy halott galilei halála utáni tiszteletéről és a tanításairól szólna.

Szerintem nem tudod. Vagy nem jól. Vagy nem értetted meg.
Előzmény: soltika (629)
efzsuzsa Creative Commons License 2006.01.23 0 0 638
 Ahhhha. Hát csak fusson....
Előzmény: soltika (635)
abu rachid Creative Commons License 2006.01.23 0 0 637

Az a Biblia kisebbik fele, és ha jól tudom nem halott, hanem feltámadt. A többi kötözködés stimmel, mint a jereváni rádió hírében. :-))

locsemege Creative Commons License 2006.01.23 0 0 636
String kereséssel én is ezt találtam. Nem tudom, sajnos tényleg régen olvastam. És mint tudjuk, az emlékek idővel kissé átalakulnak, módosulnak.

Egyébként a Biblia tisztelni annyiban rendeli az elhunyt testet, hogy tisztességgel eltemetni a holtat kötelessége az élőnek.

Igen, erre én is így emlékszem. Nem több, nem kevesebb. Természetesen ennek praktikus egészségügyi okai is vannak.
Előzmény: abu rachid (624)
soltika Creative Commons License 2006.01.23 0 0 635
Hi, egy nick, régi motoros, időnként ámokot fut és hőst játszik:-)))
Előzmény: efzsuzsa (634)
efzsuzsa Creative Commons License 2006.01.23 0 0 634
 Ragika? Az mi?
Előzmény: soltika (632)
soltika Creative Commons License 2006.01.23 0 0 633
Helyesen
galilei=galileai
soltika Creative Commons License 2006.01.23 0 0 632
Ne aggódj vele, engem meg legyőzött:-))))))))))
Őszerinte!
Ő valszeg a ragika.
Előzmény: efzsuzsa (625)
Wic Creative Commons License 2006.01.23 0 0 631
hm. a lebukás csak ptiszaik esetén fontos :o)
efzsuzsa Creative Commons License 2006.01.23 0 0 630

Tőled minden este kikapok.

Na jó. Tényleg mindegy.

Csak szerettem volna egy paranoiás rendszerbe belelátni, hogy onnan ő minek lát engem.

Elmekórtani kiváncsiság.

Egyáltalán: kiváncsiság.Az az én bajom.

Előzmény: Törölt nick (627)
soltika Creative Commons License 2006.01.23 0 0 629
Egyébként a Biblia tisztelni annyiban rendeli az elhunyt testet, hogy tisztességgel eltemetni a holtat kötelessége az élőnek.
Nem tudodm, de mintha az egész Biblia egy halott galilei halála utáni tiszteletéről és a tanításairól szólna.
Persze lehet hogy én tudom rosszul és a magukat kereszténynek nevező egyházak.:-)))
Előzmény: abu rachid (624)
Wic Creative Commons License 2006.01.23 0 0 628

talán nincs igazam?

adnál erre egy linket? csak hogy pontosan tudjam, mire is mondtam ezt? kiváncsi vagyok, melyik elmeroggyant kapta tőlem ezt.

Előzmény: geszthi (589)
Wic Creative Commons License 2006.01.23 0 0 626

ha már itt vagy, kis kamunikkereső szőke hercegnőm:

http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9134949

2397. és 2185. hozzászólásokra elfelejtettél reagálni. vajon miért?

Előzmény: geszthi (623)
efzsuzsa Creative Commons License 2006.01.23 0 0 625

Volna szíves valaki elmagyarázni, hogy érti ez a jóember, hogy én lebuktam?

Mert ő csak ismételget.

Biztos van itt olyan, aki érti.

Előzmény: Mikádó (616)
abu rachid Creative Commons License 2006.01.23 0 0 624

"Úgy emlékszem, hogy a halott egy lélektelen anyaghalmaz"

Nem erre emlékszel? (Ez ugyan azért más egy kicsit.. :-) )

Préd 9,7.  Mert az élõk tudják, hogy meghalnak; de a halottak semmit nem tudnak, és azoknak semmi jutalmok nincs többé; mivelhogy emlékezetök elfelejtetett.

Előzmény: locsemege (614)
geszthi Creative Commons License 2006.01.23 0 0 623
Ne nekem reklamalj.

En sosem voltam olyan durva, lekezelo szegeny kamunickekkel mint Wic (lasd alabb) :-))).

Illetve beszeld meg ezt Elnyomottal/Demszkyvarossal aki errol ket topikot is nyitott, vagy Kovacs Bela Sandorral aki itt sirt miatta keteve.
Előzmény: Törölt nick (601)
geszthi Creative Commons License 2006.01.23 0 0 622
Tudnek rola szep dolgokat meselni, hogy a Professzorok Batthyany Korenek illusztris tagjai hogy eltek vissza a hatalmukkal es akadalyoztak meg hogy roppant tehetseges fiatal oktatokat szimplatudomanyos feltekenysegbol, hogy NE minosithessek at PhD-va azon Summa Cum Laude disszertaciojukat amit az emlitett polgar professzorokmadtak neki par evvel korabban!

Mikozben ezen professzorok MAGUKNAK meg a diakoknak kotelezo allami nyelvvizsga NELKUL is bemondasra atminositettek PhD-va!

Szoval a katolikus Pazmanyon Schmidt meg erre sem hivatkozhat, hogy hat ezert nem volt neki mert a budos komcsik nem engedtek ugye :-))
Előzmény: Don Alfonso (621)
Don Alfonso Creative Commons License 2006.01.23 0 0 621

Természetesen pont azért hiányoznak a konkrét adatok, hogy össze lehessen mosni a dolgokat :)

A disszertációval is igazad van: az akadémiai rendszerváltás fokozta fel PhD-nek.

Előzmény: geszthi (617)
locsemege Creative Commons License 2006.01.23 0 0 620
Ilyen ugyan a Bibliában nincs

Ebben nem vagyok biztos, régen olvastam, és így emlékszem. Keresni pedig roppant nehéz rá, mert tartalmi keresésre lenne szükség, nem pedig stringre kéne szűrni... Sajnos addig nincs érvem, amíg nem találom meg.
Előzmény: Don Alfonso (618)
Dulla Creative Commons License 2006.01.23 0 0 619
Macskanaccsád is moderálhatná már magát...(Fujj!)
Előzmény: Törölt nick (612)
Don Alfonso Creative Commons License 2006.01.23 0 0 618
Ilyen ugyan a Bibliában nincs, de én elfogadom, halottnak ugyanúgy nem érdem lenni, mit öregnek. De attól még hihetetlenül abszurd luvnyaság olyan szöveget per tárgyává tenni, melynek szerzője meghalt.
Előzmény: locsemege (614)
geszthi Creative Commons License 2006.01.23 0 0 617
Az erdekes az a TH fele oneletrajzaban (pontosabban az orwell.hu-rol van), hogy ezen fantasztikus helyeken eltoltott idokrol NINCS konkret idopont sem semmi leiras.

Meg Orban is mikor villogott Oxfordi Soros-tamogatott tanulmanyaival (azzal a felevvel) akkor azert o odairtat, hogy konkretan MIKOR, HOL, MIT.

Erre ez a fantasztikus vilaghiru tortenesz meg igy omlesztve bedobja, hogy o volt Oxfordban, meg Stanfordon?

Mint mi? Turista? Vagy szimpla evenkenti PhD diak, csak nem tudta elvegezni? Vagy Posztdok?

Mert ugyan hogy lehet valaki vendegtanar ha vegzese utan 21 evvel (!!!) csinalt csak PhD-t, illetve 18 evig (!!!) nem volt rendes egyetemi allasa?!

Ez a PhD is erdekes. Ugyanis mikor az uj rendszer bejott ugy 1994 tajekan, akkor akinek volt megfelelo regirendszeri doktorija az egybol kerte az atminositest es egy apro dolgozattal/vizsagaval megtehette.

Schmidt Mariska a vilaghiru tortenesz meg egyetemi tanarkent a Pazmanyon 3 evig (erdekesen pont a PhD kepzes ideje) tokol egy doktorival? Kozben persze meg oktat. Hat a Pazmany is szep egyetem lehet...

Előzmény: suto (606)
Mikádó Creative Commons License 2006.01.23 0 0 616

,,Nem vagyok ideges. De ha lelepleződtem, ..."

Nem is kellene idegesnek lenned, főképpen, mert ideges ember nincs, csak ...

Egyébként lebuktál. Valóban. Most már nyugodjál bele. Van ilyen.

Előzmény: efzsuzsa (613)
joomarton Creative Commons License 2006.01.23 0 0 615

"Nem tudom mit mond a jogrendszerunk az ilyen esetre, mindenesetre erdekes. Viszont az nem elfogadhato indok, hogy meghalt valaki, ha halala elott sulyos karokat okozott masvalakinek es ezt reszben egy birosagi itelet helyre tudna hozni."

Szerintem jogi alapkérdés, hogy a vádlott beidézhetõ-e és tud-e védekezni. Ezzel a pernek vége is, mielõtt elkezdenék.

Előzmény: Tzp (569)
locsemege Creative Commons License 2006.01.23 0 0 614
Olvasta itt valaki a Bibliát? Úgy emlékszem, hogy a halott egy lélektelen anyaghalmaz, nincs mit tisztelni rajta. Éppen úgy, mint ahogyan az ember nem tisztel egy elektront vagy egy fotont. Legfeljebb a céljai elérésére használja. Szerintem farizeusi megközelítés ez a 'tiszteljük az elhunytat' hozzáállás. Az emlékét legfeljebb.
efzsuzsa Creative Commons License 2006.01.23 0 0 613

Nem vagyok ideges. De ha lelepleződtem, akkor te már írhatsz, amit akarsz, értelmetlenül?

Vagy esetleg azzzal fejezed ki erkölcsi (????) és szellemi(?????) fölényed ,hogy össszefüggően, értelmesen, érvelve írsz?

Netán?

Előzmény: Mikádó (610)
Don Alfonso Creative Commons License 2006.01.23 0 0 611
Az ösztöndíjakat és a kutatási lehetőségeket azért adják, hogy a zember produkáljon. Schmidt lehetőségeket bőven kapott, produkálni meg nem produkált.
Előzmény: suto (606)
Mikádó Creative Commons License 2006.01.23 0 0 610
Praktikusan tényleg ez a helyzet. Úgy, hogy nyugodjál most már meg. Lelepleződtél. Van ilyen.
Előzmény: efzsuzsa (609)
efzsuzsa Creative Commons License 2006.01.22 0 0 609

Praktikusan az a helyzet, hogy a  tőlem beidézett sorok és a válaszaid között semmilyen értelmes összefüggés nem lelhető fel.

Előzmény: Mikádó (607)
Dulla Creative Commons License 2006.01.22 0 0 608
Valószínű, egy bőr és nemibeteg gondozóban lehetett valamilyen alkalmazott a kollega, onnan a jólértesültség? De, hogy SchMel szemben miért ilyen elfogult? Titok előttem.
Előzmény: suto (604)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!